Restaurant Het Zuiden in Utrecht

Over Restaurant Het Zuiden

Het Zuiden
Mariastraat 4 , 3511 LP Utrecht

Restaurant Het Zuiden is een charmant restaurant in het centrum van Utrecht, Mariastraat 4. Het Zuiden heeft een bijzonder gevarieerde keuken met gerechten uit diverse mediterrane landen. De gerechten worden bereid met verse ingrediënten en op eigentijdse wijze geserveerd.

Proef de botermalse vleessoorten uit de Maasdriehoek en Terschelling. Geniet van de mediterrane vis, schaal- en schelpdieren

Deel een mooie avond met je vrienden of familie en geniet van de Zuid-Europese keuken. De chef kookt met de meest mooie producten en presenteert zijn gerechten op eigentijdse wijze. De hoofdmoot is vis, van de lekkerste schaal- en schelpdieren tot een prachtig stuk tonijn. Ook vleesliefhebbers genieten van de botermalse vleessoorten.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Het Zuiden


7,0

(11 Recensies)


eten

6.9

service

7.1

sfeer

7.1

"Een grote teleurstelling"

1,0
eten: 1 service: 1 sfeer: 1
Biefstuk rauw ipv medium, eendenborst met zeen, jassen na afloop halen was een grote klerenzooi, met afrekening heel apart een pinapparaat waar je apart de fooi in moet tikken zonder uitleg, kortom wij komen hier niet meer terug
-

"Restaurant week???"

5,3
eten: 6 service: 5 sfeer: 5
Binnengekomen hing er een groot vraagteken boven het hoofd van de ober. Restaurantweek??? Aangegeven 1x absoluut geen vis, maar tussen de antipasti 2 van de 5 VISgerechtjes. Lekker gegeten verder, maar in een zeer rumoerig restaurant.
-

"Aanrader"

8,3
eten: 9 service: 8 sfeer: 8
Gezellig en goed gegeten met vriendelijke bediening en goede service.
-

"Heerlijk eten"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Het eten was heerlijk. Enig minpunt was het hoge tempo waarin werd uitgeserveerd. Na nog geen 1,5 uur stonden we weer buiten (bij 3-gangen menu)
-

"Prima, maar......"

8,7
eten: 6 service: 10 sfeer: 10
We aten het vastgestelde DiningIty menu; geen orginele maar wel lekkere gerechten. Aardige en attente bediening, goede sfeer, ruim opgezet geheel. Dus alles prima en gezellig, maar eten klaarmaken voor mensen met coeliakie ( glutenintolerantie) lukt hier echt nog niet. Behoorlijk last gehad!
-

"Dubieus"

6,7
eten: 8 service: 5 sfeer: 7
Met de keuken is niks mis. Maar terwijl wij een aanbieding met korting via DiningCity hadden besteld, werd er herhaaldelijk geprobeerd om ons meer en duurdere gerechten te laten bestellen. We kregen tot twee keer toe een uitgebreide kaart voor onze neus, terwijl onze keuze bij voorbaat vast stond. Bovendien deed het personeel een paar keer, of zij nooit van die kortingsaanbieding hadden gehoord. Ik geloof dat niet.
-