Small 0040a55c fdd5 4e89 a5c7 ec803efda310

Online Reserveren

Over Restaurant Oni

Oni
Prinsestraat 35 , 2513 CA Den Haag

Restaurant ONI is een Japans restaurant, gevestigd in het centrum van Den Haag. Het restaurant is trendy en modern ingericht. De sfeer nodigt uit tot een gezellige en ontspannen avond. 

Oni biedt de sushi, sashimi en tempura aan zoals u ze zult kennen maar ook in verrassende creaties. Daarnaast bieden zij Bento boxes aan, een speciale doos met een culinaire combinatie van vis, vlees en groenten. Geniet van deze absolute smaaksensatie. 

Ook voor de dranken, die uw diner perfect zullen begeleiden, kunt u naar Restaurant ONI. Kies een van de passende wijnen, bijzondere cocktails, een echt Japans biertje of de bekende saké.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Oni


7,8

(119 Recensies)


eten

8.4

service

7.6

sfeer

7.4

"Great Dinner"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Amazing dinner and great tasty food. For me the best Japanese in The Hague.
-

"Prima eten"

6,7
eten: 8 service: 5 sfeer: 7
Eten was echt heerlijk. Jammer dat het restaurant gehorig is. Bovendien komt er iedere keer koude lucht binnen als de buitendeur open en dicht gaat. Bediening is slordig en onvoldoende attent. Te jonge mensen met te weinig ervaring. Het eten was echt top. De keuken is dus super.
-

"Geen grap op 1 april"

6,0
eten: 8 service: 4 sfeer: 6
Op 1 april gegeten bij Oni. Bij binnenkomst moesten we even wachten in de lounge, dat is geen probleem. Ze hadden hier al wel kunnen vragen of we iets wilden drinken. Vrij snel kregen we een plek aangewezen en konden we ons drankje bestellen. Het eten was heerlijk en de wijn smaakte goed, ook hier hadden ze vaker kunnen vragen of we nog wat te drinken wilde. 2 glazen wijn in 2,5 uur is niet veel. De bediening deed echt wel zijn best en was zeer beleefd, maar het was alsof er drie zieken waren en ze niet klaar waren voor een drukke zaterdagavond. Jammer.
-

"Eten perfect, service inperfect"

6,0
eten: 10 service: 2 sfeer: 6
We hebben echt heerlijk gegeten! Het was alleen jammer dat we geen goede bediening hadden. Ik heb een glutenallergie, dit zorgde ervoor dat ik 20 minuten langer moest wachten op een amuse. Vervolgens werd het eten neergezet, zonder uitleg wat het was( suprisemenu). Zorgt er toch voor dat de avond minder was als wat we hadden gehoopt...
-

"Lekker en lawaaierig"

7,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 5
We hebben heerlijk gegeten bij oni net als de vorige keren dat we hier waren. Vooral de sashimi en de dragonrol zijn echte aanraders. De service was goed. Personeel was redelijk snel soms langzaam dit kwam doordat, het druk was. We zaten boven het was hier erg lawaaierig. Anders zitten we meestal beneden maar vandaag dachten we, we proberen wat anders.
-

"Heerlijk eten in te drukke en lawaaiige omgeving"

7,3
eten: 10 service: 6 sfeer: 6
Uitstekend eten in mooie tent, maar met een verschrikkelijke akoestiek - een muur van herrie - en te drukke bediening en keuken.
-

Restaurants vlakbij Oni

RESTAURANT PEARL - HILTON THE HAGUE

Zeestraat 35, Den Haag
619 meter

  DEAL: 3-gangenmenu nu 35 euro

BISTRO-MER

Javastraat 9, Den Haag
1,08 kilometer

  DEAL: -25% Korting op 3-gangen Aspergediner nu 29,50

FOUQUET

Javastraat 31a, Den Haag
1,12 kilometer

  DEAL: 4-gangendiner nu 37,50 euro

THE RAFFLES

Javastraat 63, Den Haag
1,18 kilometer

  DEAL: 3-gangendiner nu 28,50 euro

MAISON DE LA FORET

Bezuiderhoutseweg 116, Den Haag
2,05 kilometer

"Maison de la Forêt maakt van elk bezoek weer een feestje"

(15)

Zoek tafel