Small c5b510f9 40e0 481c 8f00 ee870d37c389

Online Reserveren

DEAL: Fantastisch 3-gangenmenu € 30,00 Te reserveren t/m 30 april 2018

Fantastisch 3-gangenmenu

Bij restaurant Thijs by Dikker & Thijs in Amsterdam maak je kennis met de traditionele Franse keuken in een modern jasje. De chef maakt veel gebruik van lokale ingrediënten en stelt de meest heerlijke gerechten samen.

Het restaurant bevindt zich in een prachtig 18e eeuws pakhuis en heeft een open karakter. Hier kan zowel lekker gegeten als gezellig geborreld worden.

DiningCity biedt nu in samenwerking met Thijs by Dikker & Thijs een verbluffend 3-gangenmenu.

Voordelen
+ Verbluffend 3-gangenmenu
+ Prachtig restaurant aan de Prinsengracht
+ Geldig van dinsdag tot en met zaterdag
+ Reserveer gratis en betaal in het restaurant

Reserveer nu

Over Restaurant Thijs, by Dikker en Thijs

Thijs, by Dikker en Thijs
Prinsengracht 438 , 1017 KE Amsterdam

Lunch & Diner bij Thijs

Thijs by Dikker & Thijs: een plek waar het stedelijke heden samenkomt met het rijke verleden in een 18e eeuws pakhuis. De traditionele Franse keuken in een modern jasje met lokale ingrediënten; het interieurontwerp geeft Thijs een stedelijk en tijdloos design. Het team bouwt zo eigenhandig, gebaseerd op hun historische ervaring, het nieuwe Thijs.

 

Het restaurant, dat een paar treden onder straatniveau gelegen is, heeft een open karakter met een bepaalde ongedwongenheid. Een sfeer waarin de entrepreneur een deal sluit tijdens een lunch, waarin vaste gasten vertrouwde smaken in vernieuwde jasjes proeven en waarin jonge stedelingen borrelen. Dezelfde toegankelijke stijl keert terug op de bovengelegen etage, de prinsen zaal en de aan de gracht gelegen private dining en vergaderzaal.

 

 Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Thijs, by Dikker en Thijs


8,1

(91 Recensies)


eten

8.1

service

8.1

sfeer

8.0

"Een verassing (zoals op het bordje op tafel stond geschreven )"

7,0
eten: 7 service: 6 sfeer: 8
Een kanjer van een spelfout op het bordje, lang wachten tussen de gangen en op ons drankje. Een mooie ambiance en lekker verrassingsdiner. Bordje op tafel was op zich leuk.
-

"heerlijk gegeten"

7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
We werden erg hartelijk ontvangen, de bediening was erg vlot. Een zalig voorafje, en het hoofdgerecht was ook prima. Als dessert kreeg ik een flinke punt chocolade taart, die had ook wel wat kleiner gemogen. Dan was de avond perfect geweest. Leuke aanbieding zo om kennis te maken met een goed restaurant.
-

"Lekker bij Thijs "

7,0
eten: 7 service: 8 sfeer: 6
Fijne, attente, dame in de bediening! Helaas slechts 2 tafeltjes, daardoor niet al te gezellig! Komen terug, dan verwachten we een vol restaurant!
-

""

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
We hebben heerlijk gegeten en ondanks dat we een 3-gangen menu hadden via Restaurant Deal voor € 27,50 per persoon konden we vrij kiezen uit de kaart. De bediening was uitstekend en de sfeer heel goed. We waren er voor het eerst maar we gaan zeker nog terug!
-

"Gastvrij restaurant vlakbij het Leidse Plein"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Heel hartelijke ontvangst. Gezellige inrichting. Goed eten voor een - voor Amsterdamse begrippen - redelijk bedrag.
-

"Heerlijk restaurant in centrum"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Wij waren hier eten tijdens de Restaurantweek. Eten was heerlijk, goede combinatie van smaken. Bediening was uitstekend, vriendelijk en geinteresseerd en uiterst beleefd. Leuke locatie in het centrum.
-