Restaurant Thijs, by Dikker en Thijs in Amsterdam

Over Restaurant Thijs, by Dikker en Thijs

Thijs, by Dikker en Thijs
Prinsengracht 438 , 1017 KE Amsterdam

Lunch & Diner bij Thijs

Thijs by Dikker & Thijs: een plek waar het stedelijke heden samenkomt met het rijke verleden in een 18e eeuws pakhuis. De traditionele Franse keuken in een modern jasje met lokale ingrediënten; het interieurontwerp geeft Thijs een stedelijk en tijdloos design. Het team bouwt zo eigenhandig, gebaseerd op hun historische ervaring, het nieuwe Thijs.

 

Het restaurant, dat een paar treden onder straatniveau gelegen is, heeft een open karakter met een bepaalde ongedwongenheid. Een sfeer waarin de entrepreneur een deal sluit tijdens een lunch, waarin vaste gasten vertrouwde smaken in vernieuwde jasjes proeven en waarin jonge stedelingen borrelen. Dezelfde toegankelijke stijl keert terug op de bovengelegen etage, de prinsen zaal en de aan de gracht gelegen private dining en vergaderzaal.

 

 Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Thijs, by Dikker en Thijs


8,0

(98 Recensies)


eten

8.0

service

8.0

sfeer

8.0

"een aanrader"

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
We hebben ons laten verrassen en werden niet teleurgesteld. De kok heeft ons een heerlijk 3-gangen diner voorgeschoteld. De bediening was heel attent en de entourage was ook heel goed. Kortom, een aanrader.
-

"Merkwaardig"

7,0
eten: 8 service: 5 sfeer: 8
Vwb. de bediening waren twee zaken opvallend: 1. men wist niets af van een overeenkomst met Dining City over een 3-gangendiner voor 30 euro. 2. Na afloop moesten wij naar onze jassen zoeken, die bij binnenkomst waren weggehangen. Men stak geen hand uit! Na het misverstand genoemd onder 1 hebben wij a la carte overigens uitstekend gegeten voor een redelijke prijs en was ook de bediening naar behoren!
-

"Heerlijk eten bij het Leidseplein"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Gezellige locatie en een heel erg vriendelijke bediening met betaalbare wijn.
-

"Teleurgesteld"

5,0
eten: 4 service: 5 sfeer: 6
Een van de amuses vonden we niet goed ruiken, net alsof het bedorven was. De kok is zelf aan onze tafel geweest en heeft ons een cougettesoep aangeboden. Het hoofdgerecht was piepkuiken. Deze had helaas weinig smaak... na het dessert hebben we om de rekening gevraagd. Na 10 minuten gewacht te hebben ben ik zelf maar naar de bar gelopen om het nogmaals te vragen. De ober was het vergeten...
-

"Gezellig en goede bediening. Eten: prima menu in restaurantweek."

7,7
eten: 7 service: 8 sfeer: 8
Gezellig druk tijdens het boekenbal. Leuke sfeer/inrichting. Bediening was attent en zeer vriendelijk
-

"Slecht.."

3,0
eten: 2 service: 2 sfeer: 5
Gezellige plek, maar slechte bediening:niet reageren als je aangeeft dat iets niet naar wens is en half uur wachten op de eerste drankjes. We kregen de amuse tegelijk met de voorgerechten en daarna het brood. Het eten was oké, maar geen lekkere combinaties en erg simpel. Geen aanrader dus..
-