Landgoed Westerlee - restaurant De Parelvisser in Westerlee

Over Landgoed Westerlee - restaurant De Parelvisser

Landgoed Westerlee - restaurant De Parelvisser
Hoofdweg 67 , 9678 PH Westerlee

Graag ontvangen wij u in een van de in Jugendstil stijl kamers en serre van de boerderij voor een lunch of diner. 

Onze chefs werken met verse biologische streekproducten. 

Kom proeven en geniet van de smaken die her Groninger land te bieden heeft. 

Naast de beste kwaliteit van vis en andere zee lekkernijen serveren wij ook al het goede van het land. 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Landgoed Westerlee - restaurant De Parelvisser


7,7

(31 Recensies)


eten

7.9

service

7.2

sfeer

7.9

""

2,0
eten: 2 service: 2 sfeer: 2
Het was slecht, eten,bediening etc. Er lopen in t restaurant 5 zwerfhonden uit Griekenland, de toon vd bediening ver beneden de maat en het eten rond uit slecht.vraag me af of de restaurants geselecteerd worden of dat je jezelf aanmeldt........
-

"Onverwachte toplocatie. "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
In de restaurantweek zoeken we naar een onbekend restaurant. Onder het motto is nu echt onbekend onbemind. In Westerlee is onbekend voor ons bemind geworden en gaan we hier zeker nog een keer naar terug. In de serre van het landgoed zagen we op een koude zonnige zaterdagmiddag de zon langzaam ondergaan onder het genot van een heerlijke maaltijd waarbij prima wijnen werden geserveerd. De Slowaakse ober was een topper. Kortom wij hebben genoten en komen zeker nog eens terug.
-

"Restaurant weekdiner"

7,3
eten: 6 service: 6 sfeer: 10
Mooie ambiance in fraaie kamer naast de serre. Wellicht waren de verwachtingen wat te hoog gespannen voor het restaurant week verrassingsmenu, maar dit viel toch wat tegen. Voorgerecht wat droge serrano niet erg aangemaakte sla met schijfjes meloen. Maiskip met fraaie aardappel/groente combi, die wat sober afstak bij het weiderund van concurrerent "buurarrangement". Brownie crème brulee nagerecht zeer smaakvol. Kwa sfeer prima maar culinair mag de lat nog wat hoger
-

"Doen we nog een keer!"

9,0
eten: 7 service: 10 sfeer: 10
De bediening was super vriendelijk, nam ook rustig de tijd om uit te leggen wat er geserveerd werd. Glutenvrij eten is geen probleem, ik at in principe het zelfde als mijn partner, alleen iets aangepast. Mijn eendenborst was heerlijk mals en mooi gegaard en de rest van het menu was heerlijk. Wij komen graag een keer terug!
-

"lekker!"

7,0
eten: 10 service: 3 sfeer: 8
De erg jonge bediening was nog niet zo bekwaam dat hield in dat we dat het bestek fout lag, we geen kaart kregen voor de drankjes en geen bordje voor de starter. Maar dat kan alleen maar beter worden. Het verrassingsmenu wat we kregen was echt goed, lekker en smaakvol opgediend. TOP!
-

"oke, maar wel wat verbeter puntjes nodig."

7,0
eten: 6 service: 7 sfeer: 8
Het eten was een verrassing. We wisten niet van te voren wat we kregen.Voorgerecht was oke ( rosbief kwam uit een pakje en dat proefde je) een capacio van rosbief en tonijn saus. Het hoofdgerecht was een varkensfricandeau stukje ( heel lekker) en een biefstukje ( die veels te gaar was) met 1 worteltje 1 baby maiskolfje een halve aardappel en 4 halve schijfjes courgette. Op de biefstuk na was dit een lekker gerecht! Als laatste het toetje: kopje creme brulee 1 stukje brownie een eetlepel chocolade mousse en een glasje witte chocolade creme mousse, dit was leuk en lekker. Al met al prima gegeten op de biefstuk na. We waren alleen aan een tafel gezet die tussen 2 tussen muren was gepropt wat af deed aan de sfeer die er hing het was alsof ze te veel reserveringen hadden gehad en deze tafel maar voor nood tussen de deuren hadden gezet zodat wij als gasten niet echt wat mee kregen van de sfeer...erg jammer.
-