Restaurant De Wiemel in Gasselte

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Wiemel


8,3

(41 Recensies)


eten

8.5

service

8.3

sfeer

8.3

"Heerlijk gegeten in een gastvrij restaurant."

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Wij gingen voor het 3 gangen keuzemenu. Waarbij genoeg te kiezen was, ook op vegetarisch gebied. We zaten aan een ronde tafel met zijn vieren, en achter ons brandde heerlijk houtvuur. Het was een gezellige avond, we komen zeker terug.
-

"Zoals gewoonlijk sfeervol en lekker"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben een 3-gangenmenu gehad. Deze keer had ik gekozen voor eendenpaté vooraf, een wildstoofpotje als hoofdgerecht en een creme brulee als toetje. Het smaakte weer heerlijk. Een ook de bediening was vriendelijk een aandachtig. Ze deden echt moeite om het ons naar de zin te maken.
-

"Triest "

1,0
eten: 1 service: 1 sfeer: 1
Extreme lang wachten op eten. Koud of lauw kwamen meerdere gerechten op tafel. Carpaccio lag in het midden nog ijs onder. Gerechten (vis) lijken opgewarmd in de magnetron. Absoluut niet klantvriendelijk. Klachten worden niet geaccepteerd.
-

"Keuzediner"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Het eten heeft ons goed gesmaakt en we zijn gastvrij ontvangen. De bediening was ook. Helaas hebben we de prijs van de afzonderlijke gangen betaald i.p.v. de voordelige prijs van het keuzemenu.
-

"Jammer jammer jammer erg jammer"

4,7
eten: 6 service: 4 sfeer: 4
Het eten is er prima. Jammer is dat wanneer je Forel besteld in je voorgerecht het makreel blijkt te zijn en dat in het hoofdgerecht bestelde eendenborst uitgeserveerd wordt als varkenshaas. Het is ook bijzonder spijtig dat, een van tevoren ingeleverde tegoedbon van 20 euro, niet van de rekening afgetrokken wordt zoals afgesproken, maar dat ik later terug moest rijden om die te verzilveren. Mevrouw was erg vriendelijk maar maakte niet eens excuses voor begane fouten. Wel moet gezegd worden: wat er geserveerd wordt is van goede kwaliteit en erg lekker.
-

"Kwaliteit"

8,7
eten: 10 service: 6 sfeer: 10
Het eten was bjzonder goed. De asperges waren goed gaar en lekker klaargemaakt. De kwaliteit was goed. Het duurde alleen een beetje lang allemaal. Het kostte nogal wat tijd.
-