Restaurant De Wiemel in Gasselte

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Wiemel


8,5

(37 Recensies)


eten

8.6

service

8.4

sfeer

8.5

"Jammer jammer jammer erg jammer"

4,7
eten: 6 service: 4 sfeer: 4
Het eten is er prima. Jammer is dat wanneer je Forel besteld in je voorgerecht het makreel blijkt te zijn en dat in het hoofdgerecht bestelde eendenborst uitgeserveerd wordt als varkenshaas. Het is ook bijzonder spijtig dat, een van tevoren ingeleverde tegoedbon van 20 euro, niet van de rekening afgetrokken wordt zoals afgesproken, maar dat ik later terug moest rijden om die te verzilveren. Mevrouw was erg vriendelijk maar maakte niet eens excuses voor begane fouten. Wel moet gezegd worden: wat er geserveerd wordt is van goede kwaliteit en erg lekker.
-

"Kwaliteit"

8,7
eten: 10 service: 6 sfeer: 10
Het eten was bjzonder goed. De asperges waren goed gaar en lekker klaargemaakt. De kwaliteit was goed. Het duurde alleen een beetje lang allemaal. Het kostte nogal wat tijd.
-

"lekker eten en een goede sfeer"

8,7
eten: 8 service: 9 sfeer: 9
zie titel
-

"Boven verwachting!"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
De bediening was heel vriendelijk, professioneel.Het geheel liep op rolletjes, terwijl het compleet bezet was. Grote porties en heel smaakvol. Inrichting gezellig landelijk.
-

"We voelden ons de koning te rijk bij De Wiemel!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Onze goede ervaringen met De Wiemel werden op deze koningsdag 2018 weer bevestig. Een vriendelijke ontvangst en een uitstekende kwaliteit van de door ons gekozen menu's. Een mooie afsluiting van een sfeervolle oranjedag!
-

""

9,3
eten: 8 service: 10 sfeer: 10
Sfeervol. Gastvrij. Heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar. Een aanrader!
-