Diningcity Deal: Een reis van 5-gangen door de Franse keuken € 29,00 € 59,00


8fe5fc3c 5a25 417b ad2a 8fc6bce08a8f
€ 29,00
Van € 59,00
Korting 50%
Voordeel € 30,00

Fantastisch 5-gangen diner in de prachtige nieuwe Pepermolen!

In het nieuwe pand van Restaurant De Pepermolen in Leidschendam worden puur ambachtelijke gerechten van chefkok Isha Willemse voor u op tafel gezet. Door de klassieke, Franse keuken krijgt u het idee een culinaire reis door Frankrijk te maken. 

Proef nu het 5 gangen diner in de prachtige Pepermolen!

 

 • Te reserveren t/m 14 mei 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant De Pepermolen

  De Pepermolen
  Sluiskant 8 , 2265 AA Leidschendam

  Gelegen vlakbij de sluis in Leidschendam vind u het intieme restaurant de Pepermolen waarvan de keuken, onder leiding van chef-kok Isha Willemse het beste omschreven kan worden als klassiek Frans.
  Klassiek maar wel met een identiteit van de chef, met producten uit de streek en oog voor het seizoen. Er word gewerkt met veel passie en toewijding.

   

  Laat u in de watten leggen door gastheer Wilbert Hilgersom en laat uw avond een culinaire beleving worden.

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant De Pepermolen


  8,5

  (164 Recensies)


  eten

  8.8

  service

  8.6

  sfeer

  8.1

  "Te hoge ambitie?"

  6,0
  eten: 8 service: 4 sfeer: 6
  Wij waren gekomen voor het vijfgangenmenu, maar daar hadden we achteraf spijt van. Er zat namelijk te veel tijd (een half uur) tussen de gangen. Uiteindelijk duurde het twee en een half uur voordat de laatste gang werd opgediend. Bij een vijfgangen diner zijn de porties per gang uiteraard niet groot, dus na anderhalf uur hadden wij het gevoel dat we nu toch wel eens iets te eten wilden tegen de honger. Het eten op zich was goed en creatief ook qua rangschikking op de borden, maar we kregen de indruk dat het ambitieniveau om binnen een bepaalde tijd een goed lopend vijfgangendiner te serveren aan een aantal tafels, die ook voor zo'n menu gekozen hadden, misschien toch wat te hoog gegrepen was voor 1 kok in de keuken en een hulp. Verder was het jammer dat de dame van de bediening tot drie keer toe en bij verschillende tafels bestek op de grond liet vallen. Dat was niet erg professioneel. Kortom, wij denken dat het restaurant wel potentie heeft. Het ligt leuk, het is er schoon en verzorgd, het eten is goed en met de aangegeven verbeterpuntjes "betere timing" en en een professioneler staflid, kan het een aantrekkelijke zaak zijn voor een etentje met een klein gezelschap. Succes dus!
  -

  "We hadden meer verwacht"

  5,3
  eten: 5 service: 5 sfeer: 6
  Vroeger meerdere keren heerlijk gegeten bij de Pepermolen, vol verwachting er zondag 18/3 weer eens naar toe, op hun nieuwe adres. Het zag er netjes uit, niet echt gezellig, niet echt sfeervol...... De bediening was keurig, als van ouds, gezellig, ongedwongen. Één klein bolletje brood, niet gaar, het begin was niet super. De amuse was heerlijk met een bitterballetje van stoofvlees en een kwarteleitje met smakelijke mayo. Het is een kwestie van smaak; mijn partner hield niet van de aangezuurde kabeljauw, ik vond hem heerlijk en bijzonder. De zeebaars van mijn partner was lekker, mijn kalfsvlees kon ik nauwelijks doorsnijden laat staan dat hij zou smelten op de tong. Het dessert was heerlijk, een "strip" chocolade mousse met limoenijs en avocado mousse. We vonden de entourage beiden wat saai, zijn beiden wel gecharmeerd van industrieel, wat helemaal van deze tijd is maar, daar is niets van terug te zien. Dat is persoonlijk. Mijn review pagina laadt niet gied dus ik kan niet zien waar de sterren voor staan.
  -

  "Topkwaliteit"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Het 5-gangenmenu was van zeer hoge kwaliteit, qua samenstelling een qua smaak. Een heel goed redtaurant aan de sluisjes in Leidschendam!
  -

  "Heerlijk eten en drinken"

  8,3
  eten: 9 service: 8 sfeer: 8
  De combinatie van gerechten en bijpassende wijn was weer uitstekend. Vriendelijke bediening.
  -

  "Optimaal genieten bij de pepermolen"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Eten bij de pepermolen is met recht culinair te noemen. Het 5 gangen diner is top. De service prima. Het eten werd met juiste tussenpozen uitgeserveerd. Ruim van te voren werd geinformeerd naar allergien of dieetwensen. De sfeer is zeer aangenaam. We gaan zejker nog een keer terug.
  -

  "Wederom geweldig."

  9,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 7
  Met Valentijnsdag in de vernieuwde Pepermolen gegeten. Overal rozenblaadjes en hartjes . Heel gezellig. En het eten was zoals altijd weer zeer goed.
  -