Reviews van Restaurant De Pepermolen


8,5

(176 Recensies)


eten

8.8

service

8.6

sfeer

8.1

"Culinaire verrassing voor mijn oom. "

9,3
eten: 10 service: 8 sfeer: 10
Onze oom verrast met een heerlijk vijfgangendiner. Alle onderdelen waren heerlijk van smaak. Elk onderdeel kreeg een uitleg en er werden verrassend lekkere wijnen bij geschonken. Voor mijn oom was de snelheid van uitleg wat te hoog.
-

"Heerlijk gegeten"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Heerlijk gegeten. Zag er ook smaakvol uit. Er werd goed voor ons gezorgd. Wat mij betreft mag er iets meer "warmte" in de restaurant aangebracht worden. Iets te steriel. Maar prima plek om de avond door te brengen.
-

"Heerlijk dineren in de Pepermolen in Leidschendam"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Genoten van een vijf gangen diner met bijpassend wijnarrangement waarbij niet persé bij elke gang de wijn "verplicht" was. Goede smaken, prima uitleg. Vriendelijke betrokken bediening.
-

"Lekker eten bij de Pepermolen"

8,3
eten: 9 service: 10 sfeer: 6
Heerlijk gegeten. Met de relatief kleine gerechten was een menu van 5 gangen precies goed voor ons. Lekkere witte port vooraf en daarna een goed glas wijn; aangeboden werd 2x een half glas (wit en rood) dat was echte service (semi BOB-arrangement). Sfeer was prima ondanks dat er weinig gasten waren (vanwege het voetbal op TV?)
-

"Fantastisch"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zaterdag 22 april hier gegeten. In één woord "Fantastisch". Wij waren al vaker op de oude locatie geweest, dus wij wilde wel eens de nieuwe locatie zien. En het ziet er heel mooi uit. We hadden de Iens deal en de gerechten waren heerlijk. Er werd netjes van te voren gevraagd of er allergieën waren. Mijn vrouw kan niet tegen schelpdieren, dus kreeg zij ipv de St. jakobsschelpen een mooi stukje buikspek. Er was gewoon helemaal niets op aan te merken. Voor mij 5 sterren. Hier komen we zeker nog eens terug.
-

"Lekker eten in De Pepermolen"

7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
Genoten van een smakelijk en mooi opgediend 5 gangen Diner in sfeervolle ambiance.
-

"Heerlijk gegeten in nieuwe locatie"

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Eerste keer dat we hebben gegeten in De Pepermolen op de nieuwe locatie. Fraaie entourage met een fijne kleurstelling ook van het meubilair. Beter dan eerst. Af en toe toch enige overlast van geluid omdat alles redelijk clean is dit nergens een belemmering heeft. Was niet uitermate hinderlijk maar viel meermaals op. Uitstekend eten en in het 5 gangen menu ruim voldoende om van te genieten. Verrassende heel prettige bediening met heel veel aandacht en snelheid in handelen. Complimenten voor het goed aangeven wat er op onze borden werd aangeboden. Heerlijke wijnen aanwezig. Prijzen per glas wijn ietwat te hoog. Kan beter. Graag aangeven dat ook karaf kraanwater tot de mogelijkheden behoort. Kosten? Komen zeker binnenkort terug voor nadere kennismaking ook met vrienden.
-

"Prima restaurant. Komen terug. "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Prima kwaliteit prijs verhouding. Professionele gastheer sommelier. Open karakter en passend bij ons als gast. Lekkere verrassende wijn eten combinatie.
-

"Een gemiste kans"

6,0
eten: 8 service: 4 sfeer: 6
Heerlijk gegeten, gebruik gemaakt van een aanbieding voor een 5-gangenmenu. Restaurant is helaas erg rumoerig. Slechte akoestiek. Hier valt nog een slag te maken. Er was voor 6 personen gereserveerd, helaas kwam 1 dame niet. We moesten wel voor het niet genoten menu betalen. Dus ieder betaalde 20% extra op de menuprijs. De sfeer werd ronduit onaangenaam. Het had de eigenaar gesierd als hij dit menu had uitgeserveerd, zodat wij het desnoods onderling hadden kunnen verdelen. Die vraag werd ons niet gesteld. En wij realiseerden ons dat pas toen wij al weer buiten waren. Ik vind het onvoorstelbaar en van zeer slecht gastheerschap getuigen, als een restauranteigenaar zich zo opstelt. Het restaurant was vol. Tot de laatste (nou ja, in ons geval tot op de een na laatste) stoel bezet. Dus over welk bedrag aan inkomstenderving(?) hebben we het dan?? Na aftrek van drankjes over nog geen € 20,00!! Dat je daarvoor al die ellende op je nek wilt halen, is voor mij onvoorstelbaar. Wij hebben ook duidelijk te horen gekregen dat wij in de toekomst niet meer welkom zijn. We hebben de eigenaar uit de droom geholpen, wij WILLEN hier ook niet meer dineren. Prijs van een halve liter water is bijna € 4,00. Dat is fors. Advies: verhoog de menuprijs met enkele euro’s en zet - als een goed gastheer - kannen water op tafel. Ook kregen wij te horen dat wij TE weinig wijn gedronken hebben. Zijn verdienmodel was weg. Niet iedereen is een drankorgel. Wij komen met de auto. Ik reed in totaal 130 km om dit restaurant te bezoeken. Gelukkig - kregen wij na afloop te horen - dronken wij nog wel koffie/thee (overigens zonder friandises) na het diner. Als een eigenaar van een restaurant in zijn ogen niet voldoende verdient aan dergelijke acties, waarom doet hij dan mee?? Ik moet wel, was zijn antwoord. De horeca heeft het niet altijd gemakkelijk. Dit restaurant kreeg vorig jaar met flinke tegenslag te maken. Een klantvriendelijke benadering is in mijn ogen te allen tijde een vereiste.
-
De Pepermolen responded to this review, 04-04-18
Om 16:00 in de middag nog gebeld om te vragen met hoeveel personen men komt om te voorkomen dat dit gebeurt. Antwoord: 6 personen Op de avond te horen krijgen dat er gereserveerd wordt en dat men dan wel ziet wie er daadwerkelijk komt vind ik niet kunnen.

This response is the subjective opinion of the management representative and not of Diningcity BV

"Onbegrip en teleurstelling"

6,7
eten: 8 service: 6 sfeer: 6
Zaterdagavond met een groep van 5 dit restaurant bezocht. Helaas is 1 dame niet gekomen. Dit menu werd ons wel in rekening gebracht. Dat betekende voor ieder van ons een 20% hogere rekening. Nog uitgelegd dat wij deze dame niet echt kenden. Wij zijn een "losse" uit eten groep. Helaas vonden wij geen begrip bij de eigenaar. Later realiseerden wij ons dat wij dit diner hadden moeten laten uitserveren. Dan hadden wij nog waar voor ons geld gekregen. Was ook een galant gebaar van de gastheer naar ons geweest. De sfeer in het restaurant is luidruchtig. De akoestiek is erg slecht. Moet ook erg vermoeiend zijn voor het bedienend personeel. Bij binnenkomst worden de jassen aangenomen, om die in een afgesloten garderobe te kunnen hangen. Het eten was prima, mooi opgemaakte borden. Uitserveren gebeurt in een goed tempo. Zo heb je een avondvullend programma. Zeker fijn in een weekend. Water kost € 4,00 per halve liter. Ik vind dit ongekend veel. Dit betaal ik niet eens in een sterrenrestaurant! Tip: maak het menu iets duurder en serveer - als goed gastheer - gratis kraanwater. Bij het afrekenen kregen nog het verwijt dat wij té weinig wijn hadden gedronken. Wij komen allen met de auto, dus wij matigen ons in drankgebruik.
-

"Prima"

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
De ontvangt was vriendelijk. Een gezellige ronde tafel met uitzicht op de sluis was voor ons gereserveerd. Het menu was uitstekend verzorgd en lekker. Het negatieve is het geluid. We konden geen gesprek voeren. Jammer, desondanks is het restaurant goed aan te bevelen.
-

"Heerlijk"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten bij de Pepermolen. Er wordt rekening gehouden met de wensen van de gast, zoals in ons geval, 1 persoon geen vis. Bediening is gastvrij en legt goed uit wat er gegeten gaat worden. De glazen blijven vol en alles verloopt in rust. Goede lokatie en fijne sfeer.
-

"Te hoge ambitie?"

6,0
eten: 8 service: 4 sfeer: 6
Wij waren gekomen voor het vijfgangenmenu, maar daar hadden we achteraf spijt van. Er zat namelijk te veel tijd (een half uur) tussen de gangen. Uiteindelijk duurde het twee en een half uur voordat de laatste gang werd opgediend. Bij een vijfgangen diner zijn de porties per gang uiteraard niet groot, dus na anderhalf uur hadden wij het gevoel dat we nu toch wel eens iets te eten wilden tegen de honger. Het eten op zich was goed en creatief ook qua rangschikking op de borden, maar we kregen de indruk dat het ambitieniveau om binnen een bepaalde tijd een goed lopend vijfgangendiner te serveren aan een aantal tafels, die ook voor zo'n menu gekozen hadden, misschien toch wat te hoog gegrepen was voor 1 kok in de keuken en een hulp. Verder was het jammer dat de dame van de bediening tot drie keer toe en bij verschillende tafels bestek op de grond liet vallen. Dat was niet erg professioneel. Kortom, wij denken dat het restaurant wel potentie heeft. Het ligt leuk, het is er schoon en verzorgd, het eten is goed en met de aangegeven verbeterpuntjes "betere timing" en en een professioneler staflid, kan het een aantrekkelijke zaak zijn voor een etentje met een klein gezelschap. Succes dus!
-

"We hadden meer verwacht"

5,3
eten: 5 service: 5 sfeer: 6
Vroeger meerdere keren heerlijk gegeten bij de Pepermolen, vol verwachting er zondag 18/3 weer eens naar toe, op hun nieuwe adres. Het zag er netjes uit, niet echt gezellig, niet echt sfeervol...... De bediening was keurig, als van ouds, gezellig, ongedwongen. Één klein bolletje brood, niet gaar, het begin was niet super. De amuse was heerlijk met een bitterballetje van stoofvlees en een kwarteleitje met smakelijke mayo. Het is een kwestie van smaak; mijn partner hield niet van de aangezuurde kabeljauw, ik vond hem heerlijk en bijzonder. De zeebaars van mijn partner was lekker, mijn kalfsvlees kon ik nauwelijks doorsnijden laat staan dat hij zou smelten op de tong. Het dessert was heerlijk, een "strip" chocolade mousse met limoenijs en avocado mousse. We vonden de entourage beiden wat saai, zijn beiden wel gecharmeerd van industrieel, wat helemaal van deze tijd is maar, daar is niets van terug te zien. Dat is persoonlijk. Mijn review pagina laadt niet gied dus ik kan niet zien waar de sterren voor staan.
-

"Topkwaliteit"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het 5-gangenmenu was van zeer hoge kwaliteit, qua samenstelling een qua smaak. Een heel goed redtaurant aan de sluisjes in Leidschendam!
-

"Heerlijk eten en drinken"

8,3
eten: 9 service: 8 sfeer: 8
De combinatie van gerechten en bijpassende wijn was weer uitstekend. Vriendelijke bediening.
-

"Optimaal genieten bij de pepermolen"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Eten bij de pepermolen is met recht culinair te noemen. Het 5 gangen diner is top. De service prima. Het eten werd met juiste tussenpozen uitgeserveerd. Ruim van te voren werd geinformeerd naar allergien of dieetwensen. De sfeer is zeer aangenaam. We gaan zejker nog een keer terug.
-

"Wederom geweldig."

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
Met Valentijnsdag in de vernieuwde Pepermolen gegeten. Overal rozenblaadjes en hartjes . Heel gezellig. En het eten was zoals altijd weer zeer goed.
-

"Uitstekend dineren"

8,0
eten: 7 service: 10 sfeer: 7
Wij hebben heerlijk gegeten, heel verrassend. Mooie kleine porties die als schilderijtjes zijn opgemaakt. De bediening is professioneel en heel vriendelijk. Kortom een leuk adres om naar toe te gaan voor een ontspannen avond. De nieuwe locatie is prima, mooie winkel!
-

"Zeer lekker gegeten!"

5,7
eten: 7 service: 5 sfeer: 5
Ik vond het eten en bediening goed. Alleen de akoestiek was slecht. Door alle "harde materialen" was het er zo lawaaierig dat je elkaar moeilijk kon verstaan. Misschien kunnen gordijnen en zachte wandversieringen dit iets verhelpen. Zeker een aandachtspunt voor de eigenaar.
-

"Een prachtig nieuwe locatie met prachtig nieuwe strelingen voor de tong"

8,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 6
De Pepermolen in Leidschendam verdient het predicaat origineel. In hun hagelnieuwe zaak weten het personeel en de koks je de hele avond te boeien met heerlijke gerechten. Er wordt met liefde aandacht besteed aan het uiterlijk van de gerechten maar ook aan de tafels, de wijn en alles wat een goed restaurant tot een goed restaurant maakt. De sfeer moet er misschien nog een beetje inkomen, maar dat is ook een persoonlijks iets.
-

"perfect"

7,0
eten: 7 service: 7 sfeer: 7
Delicious meal and very good value. Service was very good. Will certainly be going back
-

"Niet bijzonder"

7,3
eten: 6 service: 8 sfeer: 8
Ik miste de smaak sensaties, ik vond het erg vlak van smaak. Was zeker niet slecht van kwaliteit, maar had meer verwacht. Vond €4,50 voor een normale (nespresso) koffie aan de hoge kant. Leuk geweest te zijn, maar zal het niet snel aanbevelen.
-

"avondje aan de sluis"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
zeer verrassende avond in de nieuwe pepermolen, prachtmenu tegen prachtprijs , iig bibgourmandniveau misschien zelfs ietsje beter. logistiek allemaal prima. kachel had graadje hoger gemogen, maar mocht pret niet drukken, we waten met zn vieren, iedereen content, ook de niet vleeseters
-

"Reservering via Diningcity"

7,3
eten: 10 service: 8 sfeer: 4
Gisteravond heerlijk gegeten bij restaurant de Pepermolen. We hadden het 5-gangendiner geboekt via diningcity.nl Helaas stond op de reservering die we via diningcity hadden ontvangen nog het oude adres van Pepermolen vermeld: Venestraat 64. Daar hadden we niet goed opgelet.. Één van ons vieren is niet goed meer ter been en heeft ernstige hartproblemen. Naar het verkeerde adres lopen in veel wind en regen kostte ons ruim een half uur en kwamen daardoor ook erg laat aan bij de nieuwe lokatie aan het water. De dame met hartproblemen was volledig uitgeteld. Dat was echt jammer.. Dus goed als Diningcity het juiste adres op de reservering plaatst.
-

"Etentje"

7,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 5
Het eten was heerlijk en mooi opgediend. De bediening is erg vriendelijk. Jammer dat de dames niets over de wijnen weten. Iets aan informatie zou fijn zijn. Het nieuwe restaurant ziet er verzorgd uit. Persoonlijk zou ik het meer aankleden door dingen aan de wand te hangen. Wij zaten aan het minst leuke tafeltje; n.l. naast de toileten. Vervelend doordat het koud is als de deur opengaat.
-

"Heerlijk eten bij de Pepermolen"

8,0
eten: 9 service: 8 sfeer: 7
Door de aanbieding een geweldig 5-gangen diner gehad voor weinig geld, alles smaakte voortreffelijk. Als we toch kritisch willen zijn: de ruimte is wat gehorig (misschien is hier wat aan te doen door akoestische aanpassingen ?) en het damestoilet is nog niet 100% gereed, in dit overigens fraaie nieuwe (oude) pand bij het sluisje. als er weer zo'n aanbieding langskomt gaan we zeker wéér !
-

"Gezellig avondje uit"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk genoten van lekker en mooi opgediend eten. Vlotte, vriendelijke en zeer attente bediening in een nieuw, goed verzorgd pand. Complimenten. Komen zeer zeker terug!
-

"Heerlijk rustig proeven en smullen"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wij, 3 vriendinnen, hebben gisteravond genoten van het 5 gangen-surprise-menu in het nieuwe restaurant van de Pepermolen. De ruimte is sfeervol en de tafeltjes staan ruim opgesteld. De proeverij van smaken was heerlijk. De nieuwe locatie aan de Sluis is prachtig.
-

"Nieuwe Pepermolen"

8,3
eten: 10 service: 7 sfeer: 8
Na tweemaal last te hebben gehad van overstromingen heeft het restaurant op en nieuw adres een herstart gemaakt. Zag er prima uit, bistro-achtige indeling. Het achter gedeelte zag er nog kaal en minder gezellig uit. Zal nog wel goed komen. Met vrienden hebben we genoten van het vijf-gangen openingsdiner. Heerlijke gerechten en ondanks de grote drukte liep alles op rolletjes. Komen hier zeker nog weer terug.
-

"Dubai-gasten "

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Met 2 cullinair zeer verwende gasten uit Dubai heb ik op 18 mei bij de Pepermolen gegeten. Verbaasd waren ze over de ambiance en de kwaliteit van het geserveerde menu. Zij waren van mening dat het zeker voor herhaling vatbaar is.
-

"Eten bij de Pepermolen"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Gisteren heerlijk gegeten bij de Pepermolen in Leidschendam. Het eten was heerlijk en werd erg leuk opgediend. De bediening was erg vriendelijk en prettig. de sfeer in het restaurant was informeel en prettig. Zeker voor herhaling vatbaar.
-

"Pepermolen"

8,0
eten: 8 service: 10 sfeer: 6
Drie gangen menu, voorgerecht met makreel was een ware smaak explosie, niet echt goed op elkaar afgestemd. Tussengerecht - kwartel was heerlijk en hoofdgerecht ook meer dan goed!
-

"Etentje"

7,0
eten: 8 service: 7 sfeer: 6
Wij hebben een heerlij diner gehad. De bediening is uitermate vriendelijk. Het personeel houdt rekening met het feit dat je samen van je tenetje wilt genieten en niet altijd personeel bij je tafel wilt als dit niet nodig is. De wijnen die bij de gerechten werden geschonken waren prima bijpassend. De rode wijn zou iets smaakvoller mogen.
-

"Ieder gerecht is een cadeautje"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Wij hebben afgelopen week genoten van een 5 gangen-diner met bijpassende wijnen. Ieder gerecht was een cadeautje qua smaak en presentatie. Alles wordt met grote zorgvuldigheid en gastvrijheid geserveerd waarbij je zelf het tempo mag bepalen. Wij gaan zeker terug!
-

"Excellent value for money"

9,3
eten: 9 service: 10 sfeer: 9
I had heard about De Pepermolen before and, as they have received good reviews, my wife and I decided to eat here based on a Dining City deal. We were not disappointed and all of the five courses were very good. My favourite was the second fish course which was cod based. Whilst still being very nice, my least favourite was first meat course. However, that had nothing to do with the preparation but was due to me not particularly liking either pork or sauerkraut. We both also took a half-glass wine arrangement with each course and we both thought that the wines selected complemented the courses extremely well. We definitely plan to revisit The Pepermolen in the future.
-

"Super"

8,3
eten: 10 service: 7 sfeer: 8
We hebben met vrienden een super leuke culinaire avond bij jullie beleefd. Het eten was verrukkelijk, net als de bijpassende wijntjes. De gerechten waren tot in de puntjes verzorgd en zagen én smaakte verrukkelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.
-

"Blijft aangenaam vertoeven"

6,7
eten: 8 service: 6 sfeer: 6
De Pepermolen blijft ons verrassen met mooie en smaakvolle gerechten. Het is dan ook aangenaam om hen te bezoeken met gasten voor een avondvullend programma. Wat dan telkens wel opvalt is de akoestiek die beslist veel beter zou kunnen. Verder denk ik dat de prijs van een glaasje bubbels inmiddels wel wat de pan uit rijst. Gezien de scherpe menu aanbiedingen moet het kennelijk uit de lengte of de breedte komen. De laatste paar bezoeken zijn we bediend door enthousiaste jongelingen, die het service niveau van de eigenaren wat we gewend zijn nog moeten bereiken.
-

"genieten"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Genoten van een heerlijk avondje uit. Prettige ontvangst. Iedere gang van het menu was een feest om geserveerd te krijgen. Met passie gemaakt. Er heerste een fijne sfeer. Je vertrekt met een blij gevoel.
-

"Fantastisch"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wij hebben heerlijk gegeten. De gerechters en gerechten waren heel bijzonder en verrassend. Echt een TOP restaurant. Gezellig en knus. Het team was heel vriendelijk en professioneel. Er werd verteld wat voor gerecht je kreeg en waar het uit bestond.
-

"In een woord geweldig!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wat hebben wij hier ontzettend genoten! Het eten was fantastisch en de service zo mogelijk nog beter. Hier is de klant echt nog koning en dit was echt een avond uit.
-

"Wat kan bijzonder eten bijzonder lekker zijn "

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
Het eten ( 5 gangen menu) was apart, geen voorspelbare maar heel originele vis en vlees gerechten, die heerlijk smaakten. De bediening was heel prettig,informatief zonder hinderlijk te zijn. Niet alleen ik maar ook mijn 3 andere tafelgenoten hebben alleen maar positieve ervaringen.
-

"Bad dinner "

4,0
eten: 1 service: 9 sfeer: 2
Nice decorated restaurant but unfortunately food are not good , dry and bland.
-

"bijzonder lekker"

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Gisteravond gegeten bij de Pepermolen. Had onze tante uitgenodigd voor haar verjaardag uit eten te gaan. Zij had hier al eerder lekker gegeten en daarom hier geboekt. Nou dat is ons zeer goed bevallen. We hebben erg lekker gegeten. Alle gerechten waren erg mooi en met veel zorg opgemaakt. De dag ervoor werden we nog gebeld om te melden dat er ook een grote groep zou zijn en mochten ook de reservering verplaatsen. Erg attent. We komen graag nog een keer eten!
-

""

8,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 6
Wat een fantastisch menu (5-gangen). Elke gang was een feest! Vriendelijke bediening. We komen zeker terug.
-

"de Pepermolen"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wij hebben heerlijk gegeten. Een leuk slot was de kok die het toetje bracht. Wij konden dan even napraten over de genoten maaltijd. Mijn zoon is ook kok. Hij wist mij ook veel te vertellen en wilden natuurlijk mijn andere eten ook proeven. We komen zeker terug.
-

"Heerlijk gegeten in de Pepermolen"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wij hebben al meerdere maken met een gezelschap van 5 tot 6 man het 5 gangen menu gedaan. Iedere keer weer fantastisch gegeten in een prima sfeer.
-

"Zeer smaakvol en afwisselend 5-gangen menu"

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
Fantastisch 5-gangen menu: verfijnd, afwisselend (vis, vlees, dessert met chocolade), prachtig opgemaakt, dat recht doet aan de ingrediënten. Was bijzonder onder de indruk van in de oven gepocheerde kabeljauw: zo lekker heb ik die zelden geproefd. Bijpassende wijn kan per gerecht per glas worden besteld: een ware ontdekkingstocht van onbekende wijnstreken en druivensoorten. Onberispelijke bediening. Voor mij is de Pepermolen één van de toprestaurants van de omgeving.
-

"De pepermolen"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Wij hebben gebruik gemaakt van het 5-gangen diner. Onze ervaring was buitengewoon positief. Niet alleen betrof het een goed uitgebalanceerd en smakelijk diner, ook de (huis)wijn was voortreffelijk. De bediening was gastvrij en zeer attent. Een absolute aanrader.
-

"Wederom heel goed"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Zoals je thuis niet kan eten. Anders, smaakvol en echt een avondje uit eten!
-

"buitengewoon lekker eten"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Een gezellig niet zo groot restaurant met buitengewoon lekker eten in prima sfeer en vriendelijke bediening; voor herhaling vatbaar.
-

"Culinaire ervaring in een top restaurant"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Gister avond 18-1-2017 heerlijk gedineerd bij Restaurant de Pepermolen te Leidschendam. Bediening en ontvangst is top De 5 gerechtjes zijn een schilderijtje op het bord te noemen. Een heerlijke culinaire ervaring Een aanmerking de achtergrond muziek was niet passend bij het restaurant en de beleving an de avond
-

"Boven verwachting lekker."

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Op aanraden en met een kortingsbon gisteravond voor het eerst bij de Pepermolen gegeten. Het eten was bovenverwachting lekker ook voor de vegetarische persoon goed gezorgd. Door korting ook bijzonder goede prijs kwaliteit verhouding. In 2017 komen wij zeker terug!
-

"smaakvol"

7,0
eten: 7 service: 7 sfeer: 7
Het eten was goed en soms verrassend. Er werd goed ingespeeld op een van tevoren doorgegeven dieetwens van één van de gasten. Aanpassingen aan het 5 gangen menu waren mogelijk met keuze tussen vis, vlees en wild.
-

""

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Hebben genoten van het 5 gangenmenu via Iens de aanbieding Mooie smaakvolle gerechten erg goed. Klein min puntje vond ik dat je voor koffie en thee gemiddeld 4,50 EUR kwijt was Wel een erg duur kopje koffie of thee.
-

"Gezellige avond ."

7,0
eten: 7 service: 7 sfeer: 7
Eten was weer perfect. Prachtig opgemaakte borden. Heerlijk van smaak. Iedere gang weer een verrassing. Vriendelijk personeel, prima uitleg betreffende het gerecht wat uit geserveerd werd. Komen hier zeker weer eens terug.
-

"Hebt U samen iets te vieren ?"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Door een oude vriendin op het spoor van "Pepermolen" gezet, was de aanbieding van het Dealmenu onweerstaanbaar en hebben wij in het historisch deel van Leidschendam genoten van een vijfgangen diner vol smakelijke verrassingen.
-

"verjaardagsdiner op sterrenniveau"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Op dinsdagavond een verjaardags etentje cadeau gekregen van mijn vriend. Heerlijk vijf gangendiner met wijnarrangement. In verband met een BOB en doordeweeks gekozen voor halve glazen. Zeer goed bijpassende wijnen. Ik houd eigenlijk niet van rode wijn. Maar deze waren zeer lekker. Geweldige culinaire kunstwerkjes op het bord. Was weer geweldig.
-

"geweldige prijs kwaliteit verhouding"

8,3
eten: 9 service: 8 sfeer: 8
Relatief klein restaurant, gegeten met een dinerdeal, 5 echt volwaardige gangen voor een zeer scherpe prijs. Zeker aan te raden!
-

"De pepermolen "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Ik heb m'n verjaardag gevierd met 3 zussen in de pepermolen alles was geweldig van begin tot eind heerlijk gegeten alle gangetjes waren geweldig en alle vriendelijke service genoten echt n feestje xx
-

"Lekker gegeten"

9,3
eten: 10 service: 9 sfeer: 9
Gisteravond super gegeten bij De Pepermolen, klein tentje maar wel heel gezellig. Meegedaan met de restaurantactie en 2 extra gangen erbij genomen voor 10 euro. Het eten is goed op smaak, verrassende ingrediënten en ziet er allemaal als plaatje uit op een lekker warm bord. Bediening is vriendelijk en denkt mee. De drank is wel wat aan de prijs. De ruimte is wel wat gehorig met veel weerkaatsing van geluid. Al met al een hele geslaagde avond en we komen graag nog een keertje terug.
-

"Super avond gehad!"

7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
We hebben een 5-gangen menu genomen met als alternatief een kaasplateau als dessert met een port proeverij. Echt een aanrader! Overige gerechten waren lekker, soms iets te veel smaken op het bord.
-

"top eten!"

7,0
eten: 8 service: 5 sfeer: 8
Top eten in de Pepermolen. Het vijf gangen menu gisteravond was uitgebalanceerd. Mooie porties en heerlijk bereid met verrassende smaken. Een aanrader!
-

"Het was oprecht een verrassing"

5,0
eten: 5 service: 2 sfeer: 8
Gisteravond gezellig samen met vrienden gegeten bij de Pepermolen. We hadden het verrassingsmenu besteld zonder tussengerecht; we lieten ons dus verrassen. Op de vraag (bij het bestellen van de wijn) of er vis en/of vlees op het menu stond, werd aangegeven door de serveester dat dit beiden was. We gingen voor een heerlijke witte Menetou Salon. Helaas kregen we lamsham als voorgerecht en bavette als hoofdgerecht; geen vis dus! Achteraf was een rode wijn lekkere geweest. Bij het bestellen van een karaf kraanwater, kregen wij te horen dat dit NIET mogelijk was. Van de eigenaar kregen we een fles water geserveerd. Ons nederlands water is goed dus waarom niet. Omdat wij onze verbazing hierover uitte, kregen we het water van het huis. In menig gerenomeerd restaurant is een karaf water vrij normaal. Dus blijft deze keuze niet te volgen. Het eten was redelijk, maar zeker niet verrassend te noemen. Voorgerecht okay. Het hoofdgerecht echter in disbalans. Teveel vlees ten opzichte van de garnering broccoli en 1 rosevalaardappel dat in 3-en was gesneden. De door de serveerster opgediende 'jus' was veel te weinig, waardoor het geheel niet op smaak en zeer vlak was. De stukjes kaas op het planken waren zuinig gesneden, maar gelukkig viel het zoete dessert redelijk in de smaak. Overigens werd net op tijd het geserveerde dessert met noten weg gehaald bij degene die een notenallergie had. De sfeer bepaal je gelukkig zelf, dus daar ontbrak het zeker niet aan. Maar of wij nog naar de Pepermolen zullen gaan....
-

"Gezellig etentje"

7,3
eten: 8 service: 8 sfeer: 6
Het eten was goed. Het glas champagne i.v.m. een heugelijk feit was extreem duur. De bediening was zeer vriendelijk en attent.
-

"Wederom smakelijke kunstwerken op het bord"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Op de vrijdagavond zelf nog spontaan gekozen voor de actie bij de Pepermolen. Nette ontvangst. Het restaurant zat zo goed als vol. Met twee personen in de bediening was het denk het aanpoten. Maar wij voelde niet dat wij te lang moesten wachten. Het zes gangenmenu was van begin tot het einde geweldig. Kunstwerken en vele smaken op het bord. Het bijpassende wijnarrangement is uitstekend. Ik hou niet van rode wijnen. Maar de rode wijn bij het hoofdgerecht was echt heel goed. Tot de volgende keer!
-

"Voor fijnproevers"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Dit is een restaurant voor fijnproevers, we hebben hier gegeten in de restaurantweek. Daarvoor werd het menu van de chef uitgeserveerd,,wat ook op de kaart staat. De smaken waren zeer goed op elkaar afgestemd en heerlijke combinaties. Alleen het vlees was wel een kleine portie, beef van het Angus rund maar dit was toch echt wel een klein stukje, jammer. Personeel heel vriendelijk en service prima!
-

"Heel exclusief eten"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Ik had gasten meegenomen en wij waren het er over een dat het een voortreffelijk diner was. Wij zouden zeggen ga zo door, wij komen in ieder geval nog terug.
-

"Veelbelovende kennismaking"

8,0
eten: 10 service: 8 sfeer: 6
Gisteren voor het eerst (op aanraden van kennissen) met mijn vrouw gegeten bij de Pepermolen tijdens de restaurantweek. De tent zat helemaal vol, hetgeen de sfeer ten goede kwam. De aankleding van het restaurant is wel erg basic (kan beter dus). Dat kan niet gezegd worden van de gerechten die we voorgeschoteld kregen. Het speciale 3 gangen menu voor de restarantweek was mooi uitgebalanceerd; we het aanbod om het menu uit te breiden met een extra gang (een mooie selectie van vis) zondermeer geaccepteerd. De gerechten waren waren zonder enige uitzondering van grote klasse. We hebben genoten! De bijpassende wijnen waren prima geselecteerd, de prijs van het wijnarrangement viel eerlijk gezegd wel wat tegen. Dat zelfde geldt ook voor het glas champagne (€11) die we namen als aperetif en die alles behalve bijzonder was (zuur). De uitleg bij de gerechten was voldoende, maar vaak moeilijk verstaanbaar (iets luider en rustiger spreken). Al met al hebben we hier een goede culinaire ervaring gehad en komen zeker een keer terug. Hoop dat men iets met deze tips doet. Ga zo door, ondanks de kritische noot is de Pepermolen beslist een aanwinst voor Leidschendam!
-

"goed met verbeterpunten"

7,3
eten: 10 service: 5 sfeer: 7
Viergangendiner gekozen. AlLe gangen waren voortreffelijk van smaak. Een steak was helaas vol zenen. Helaas kwan de ober erg laat om te vragen of alles naar wens was. Wel nieuwe aangeboden gekregen, niet genomen,We waren net klaar. Dat is Dank ook het verbeterpunten bij dit restaurant. De service kan echt beter.hoewel ik zelf kan vragen om een wijntje, verwacht ik toch dar de ober Let of ik genoeg te drinken heb. Heerlijk klein broodje naast het bord gekregen, wel laat en het blijft er bijna eentje, je moet er om vragen.de vrouwelijke ober leek er niet veelzijdige in te hebben vrij kortaf, veel te afstandelijk en formeel. Maar het eten, en daar kwamen wij voor, was voortreffelijk!
-

"Excellente ervaring"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
De restaurants waar we in Voorburg wilden reserveren waren volgeboekt, dus kwamen we hier uit. Van dit restaurant hadden we nog nooit gehoord, maar het is zeker de moeite waard en doet niet onder voor restaurants als Papermoon en Savelberg in Voorburg.
-

"Great dinner"

9,0
eten: 10 service: 9 sfeer: 8
One of the best dinner I had in the Netherlands / The Hague area. The recipes are very creative and the dishes very tasty.
-

"Prima eten in de Pepermolen!"

8,0
eten: 8 service: 9 sfeer: 7
Het team van de Pepermolen heeft het (weer) voor elkaar. Mooie bord presentatie en smaakvolle gerechten.
-

"Heerlijk eten"

8,0
eten: 10 service: 8 sfeer: 6
Het eten was fantastisch. Verrassende combinaties, echt een feestje. De sfeer van het restaurant voelde ook goed. De bediening had van mij wat gezelliger gemogen. Er werden niet meer dan de hoognodige woorden gewisseld! Een gezellig praatje zat er niet in. En dde stoelen zitten niet lekker, voor zo'n lange zit.
-

"Fantastisch voor je smaakpapillen"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Van begin tot het eind was het eten geweldig: explosie van smaken, goed gekruid en speciale, verrassende combinaties. De service was van het begin tot eind goed, de sfeer zeer gezellig. Al met al een geweldige avond gehad.
-

""

9,0
eten: 9 service: 10 sfeer: 8
Prima gelegenheid om met het restaurant kennis te maken.Zal het aanraden.Komen nog een keer terug!
-

"Op en top prima"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Op aanraden van kennissen hebben wij hier gegeten. We kunnen niet anders zeggen, dat het ons geen moment heeft gespeten, integendeel! Alles klopt, de service is prima, hetgeen ons is voorgezet misstaat niet in een sterrenrestaurant en de ambiance is eveneens van hoog niveau. De beide 'bedienende' heren zijn goed op elkaar ingespeeld en uiterst correct en attent naar de klanten. Kortom: Bij de Pepermolen ziet men ons binnenkort terug.
-

"lekker gegeten"

7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
Het eten was erg lekker en zeer mooi opgediend. Sfeer vond ik iets minder dit kwam waarschijnlijk omdat we in een nisje zaten naast het halletje waar de jassen hingen, dus je had weinig zicht op het restaurant zelf. Als we een andere tafel hadden dan zal het helemaal perfect zijn geweest
-

"Niet voor de 'grote eter'"

7,3
eten: 8 service: 7 sfeer: 7
Viergangen menu in het kader van de Restaurantweek. Start met vier verrassende amuses. Het voorgerecht was wat eenvoudig maar - na lang wachten - kregen we het (vis)tussengerecht waarvan de smaakcombinaties fantastisch waren! Bij het hoofdgerecht met Waygu rund was de groente 'ver te zoeken'.De porties hadden wel iets groter mogen zijn. Naar ons gevoel overstijgt de kwaliteit van de keuken de ambiance van het restaurant.
-

"Wel ok"

5,3
eten: 7 service: 4 sfeer: 5
Het eten was lekker, je zit niet vol. Sfeer was matig. Stoelen zaten verschrikkelijk. Geen echte gastheer die een praatje komt maken. Al met al samen wel een gezellige avond gehad.
-

"De pepermolen ! Heel goed!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wij hebben gisteren heerlijk gegeten bij restaurant de pepermolen. De bediening is heel vriendelijk en de gerechten zijn voortreffelijk. Vooral de amuses tussendoor waren lekker en de gerechten worden heel sierlijk opgediend, echte kunstwerken. De bijpassende wijnen zijn heerlijk, een dikke tien!
-

"verrassingsavond"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Feestelijke avond gehad. Allereerst de ronde tafel die voor onze vier personen bestemd was. De eenvoudige gemoedelijke huiskamersfeer sprak ons aan. Ieder gerecht was weer een bijzondere verrassing. Heerlijke mooie gerechten op leuk opgemaakte borden en alles ruim voldoende. Attent, beleefd personeel. Kortom, voor herhaling vatbaar!
-
9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Heerlijk gegeten met z'n 3en. Vooral de tussendoortjes waren een leuke bijkomstigheid. Absoluut voor herhaling vatbaar!
-
10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Uitstekende avond gehad met bijzondere maaltijd: veel verrassende en smakelijke gerechten, prachtig opgediend. Een aanrader.
-
8,3
eten: 9 service: 8 sfeer: 8
Was een mooie gelegenheid om kennis te maken met 'het betere' restaurant.
-
8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Heel verrassend. Goed verzorgd en smakelijk menu. Vlotte en prettige bediening. Met openbaar vervoer helaas moeilijk bereikbaar. Maar beslist een flinke wandeling waard.
-
8,7
eten: 8 service: 9 sfeer: 9
Een fijne, ontspanne sfeer, een uiterst professionele, doch ongedwongen bediening en een chef die vakbekwaam, creatief en met grote zorgvuldigheid zijn gerechten naakt en opdient. Wat kan een mens nog meer wensen. Wij hebben genoten!
-
9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Heerlijk gegeten bij dit restaurant, mooi opgemaakte borden, verse ingrefienten en goede wijn/spijs combi. Zeker voor herhaling vatbaar ook buoten de restaurantweek!
-
8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Heerlijk gegeten. Je wordt vanaf t moment dat je binnenkomt in de watten gelegd en er wordt uitstekend ingespeeld op de wensen van de klanten. Diverse amuse's en pre.... brengen het diner naar een hoger vlak.
-
8,0
eten: 9 service: 7 sfeer: 8
Toen na het aperitief en de amuses de wijn kwam die bij het voorgerecht hoorde, dachten wij dat dit wel spoedig zou komen. Echter toen 45 minuten later dit glas wijn toch echt op was en wij vroegen om een tweede glas, bleek dat er een miscommunicatie was waarbij er werd gedacht dat we het voorgerecht al op hadden. Het glas wijn kregen we van het huis en het voorgerecht kwam snel daarna. Een oplossing naar tevredenheid. Het eten was erg lekker, vriendelijk en service gericht personeel, sfeer goed, echt een aanrader. We gaan zeker nog terug en hopelijk verloopt alles dan helemaal soepel.
-
9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Ik vond de restaurand erg goed. Het eten uitstekend en de sfeer ook. Mijn enige opmerking is dat de WC wat beter en nieuwer had mogen zijn. Begrijp me niet verkeerd, het was erg schoon en netjes, het kan alleen wat nieuwer en bij de tijd, zeker voor dit prijskategorie.
-
8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Kundig personeel, zeer smakelijk eten. Van begin tot eind goed verzorgd. Je voelt je welkom. Wij komen nog eens terug!
-
8,0
eten: 9 service: 8 sfeer: 7
We hebben erg lekker gegeten. Het was de kwaliteit van een sterrenkeuken. Bediening was erg attent en aardig. We konden bijpassende halve glazen wijn per gerecht bestellen. Erg handig als je nog moet rijden.
-
7,3
eten: 8 service: 7 sfeer: 7
Mooi restaurantje met een gezellige sfeer, minpuntje vond ik de rumoer binnen. Bij een bezetting van alla tafel moet je echt je stem verheffen om elkaar te kunnen verstaan. Het eten is zeer goed in prijs/kwaliteit verhouding en dat het van lokale bronnen komt vind ik echt een plus. volgende keer zou bij de 'biefstuk' een scherp mes mogen. Want een normaal was toch echt te optimistisch, jammer ietwat te elastiek-achtig voor mij. Maar ik hou niet van biefstuk en ben geen grote vleesliefhebber in het algemeen... Algemene indruk is goed, gezellig druk en eten waar heel erg veel zorg aan is besteed!
-
8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Heerlijk gegeten bij De Pepermolen, vanaf de amuse tot de koffie. Wij zijn nooit eerder geweest maar wij zullen zeker terug komen.
-
9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Erg gezellig gegeten, zelfs met een 3 gangen menu voor een doorsnee maag ruim voldoende. Aparte amuses, fraaie opdiening op mooi gevormd servies. Originele wijnkeuze, vooral de BerenAuslöser is een vondst.
-
8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Een heerlijk avondje gehad. Heerlijk gegeten, heerlijk glaasje wijn erbij Sommige dingen op een verrassende manier klaar gemaakt en gepresenteerd Goede prijs/kwaliteitsverhouding Komen zeker nog een keertje terug
-
8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Heerlijk gegeten, zeker voor herhaling vatbaar.
-
9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Gisteravond in de Pepermolen gegeten in het kader van de restaurantweek Bij binnenkomst werden we meteen welkom geheten door een zeer aardige dame die onze jassen ook aannam. Het restaurant was niet groot maar zeer gezellig en aangenaam. De tafels mooi aangekleed met tafellinnen. De bediening in pak. Gewoon zoals het hoort. Kennis van zaken bij al het personeel. Wij gingen voor het viergangen diner. We hadden opgegeven dat wij niet van alle vissoorten hielden en daar werd meteen naar gevraagd. Super gewoon. Kaasstengels of tafel, warme broodjes met roomboter. Amuse voor het voorgerecht . Heerlijk. voorgerecht was heerlijk en tussen gerecht (kabeljauwfilet) was ook super. Het hoofdgerecht supermals en het dessert een knetterende afsluiting. De friandes bij de koffie was ook een topper. Kortom een zeer geslaagde avond . Hier komen wij zeker nog een keer terug. Chapeau!!!!!
-
7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
Heerlijk gegeten. Mooi afwisseling van producten en bijpassende wijnen. Vriendelijk personeel
-