Small 8fe5fc3c 5a25 417b ad2a 8fc6bce08a8f

Online Reserveren

DEAL: Fantastisch 5-gangenmenu Te reserveren t/m 14 mei 2018

8fe5fc3c 5a25 417b ad2a 8fc6bce08a8f
€ 29,00
VAN € 59,00
Korting 50%
VOORDEEL € 30,00

Fantastisch 5-gangen diner in de prachtige nieuwe Pepermolen!

In het nieuwe pand van Restaurant De Pepermolen in Leidschendam worden puur ambachtelijke gerechten van chefkok Isha Willemse voor u op tafel gezet. Door de klassieke, Franse keuken krijgt u het idee een culinaire reis door Frankrijk te maken.

Voordelen
+ Fantastisch 5-gangen menu
+ Geldig van dinsdag tot en met zondag
+ Reserveer nu gratis en betaal pas in het restaurant
+ Gratis annuleren


Voorwaarden
* Niet in combinatie met andere acties
* Te gebruiken voor diner
* LET OP: deze deal is alleen geldig bij online reservering via diningcity.nl

 

Reserveer nu

Over Restaurant De Pepermolen

De Pepermolen
Sluiskant 8 , 2265 AA Leidschendam

Gelegen vlakbij de sluis in Leidschendam vind u het intieme restaurant de Pepermolen waarvan de keuken, onder leiding van chef-kok Isha Willemse het beste omschreven kan worden als klassiek Frans.
Klassiek maar wel met een identiteit van de chef, met producten uit de streek en oog voor het seizoen. Er word gewerkt met veel passie en toewijding.

 

Laat u in de watten leggen door gastheer Wilbert Hilgersom en laat uw avond een culinaire beleving worden.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Pepermolen


8,5

(155 Recensies)


eten

8.8

service

8.6

sfeer

8.1

"perfect"

7,0
eten: 7 service: 7 sfeer: 7
Delicious meal and very good value. Service was very good. Will certainly be going back
-

"Niet bijzonder"

7,3
eten: 6 service: 8 sfeer: 8
Ik miste de smaak sensaties, ik vond het erg vlak van smaak. Was zeker niet slecht van kwaliteit, maar had meer verwacht. Vond €4,50 voor een normale (nespresso) koffie aan de hoge kant. Leuk geweest te zijn, maar zal het niet snel aanbevelen.
-

"avondje aan de sluis"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
zeer verrassende avond in de nieuwe pepermolen, prachtmenu tegen prachtprijs , iig bibgourmandniveau misschien zelfs ietsje beter. logistiek allemaal prima. kachel had graadje hoger gemogen, maar mocht pret niet drukken, we waten met zn vieren, iedereen content, ook de niet vleeseters
-

"Reservering via Diningcity"

7,3
eten: 10 service: 8 sfeer: 4
Gisteravond heerlijk gegeten bij restaurant de Pepermolen. We hadden het 5-gangendiner geboekt via diningcity.nl Helaas stond op de reservering die we via diningcity hadden ontvangen nog het oude adres van Pepermolen vermeld: Venestraat 64. Daar hadden we niet goed opgelet.. Één van ons vieren is niet goed meer ter been en heeft ernstige hartproblemen. Naar het verkeerde adres lopen in veel wind en regen kostte ons ruim een half uur en kwamen daardoor ook erg laat aan bij de nieuwe lokatie aan het water. De dame met hartproblemen was volledig uitgeteld. Dat was echt jammer.. Dus goed als Diningcity het juiste adres op de reservering plaatst.
-

"Etentje"

7,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 5
Het eten was heerlijk en mooi opgediend. De bediening is erg vriendelijk. Jammer dat de dames niets over de wijnen weten. Iets aan informatie zou fijn zijn. Het nieuwe restaurant ziet er verzorgd uit. Persoonlijk zou ik het meer aankleden door dingen aan de wand te hangen. Wij zaten aan het minst leuke tafeltje; n.l. naast de toileten. Vervelend doordat het koud is als de deur opengaat.
-

"Heerlijk eten bij de Pepermolen"

8,0
eten: 9 service: 8 sfeer: 7
Door de aanbieding een geweldig 5-gangen diner gehad voor weinig geld, alles smaakte voortreffelijk. Als we toch kritisch willen zijn: de ruimte is wat gehorig (misschien is hier wat aan te doen door akoestische aanpassingen ?) en het damestoilet is nog niet 100% gereed, in dit overigens fraaie nieuwe (oude) pand bij het sluisje. als er weer zo'n aanbieding langskomt gaan we zeker wéér !
-