Restaurant De Pepermolen in Leidschendam

Over Restaurant De Pepermolen

De Pepermolen
Sluiskant 8 , 2265 AA Leidschendam

Gelegen vlakbij de sluis in Leidschendam vind u het intieme restaurant de Pepermolen waarvan de keuken, onder leiding van chef-kok Isha Willemse het beste omschreven kan worden als klassiek Frans.
Klassiek maar wel met een identiteit van de chef, met producten uit de streek en oog voor het seizoen. Er word gewerkt met veel passie en toewijding.

 

Laat u in de watten leggen door gastheer Wilbert Hilgersom en laat uw avond een culinaire beleving worden.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Pepermolen


8,5

(171 Recensies)


eten

8.8

service

8.5

sfeer

8.0

"Nieuwe Pepermolen"

8,3
eten: 10 service: 7 sfeer: 8
Na tweemaal last te hebben gehad van overstromingen heeft het restaurant op en nieuw adres een herstart gemaakt. Zag er prima uit, bistro-achtige indeling. Het achter gedeelte zag er nog kaal en minder gezellig uit. Zal nog wel goed komen. Met vrienden hebben we genoten van het vijf-gangen openingsdiner. Heerlijke gerechten en ondanks de grote drukte liep alles op rolletjes. Komen hier zeker nog weer terug.
-

"Dubai-gasten "

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Met 2 cullinair zeer verwende gasten uit Dubai heb ik op 18 mei bij de Pepermolen gegeten. Verbaasd waren ze over de ambiance en de kwaliteit van het geserveerde menu. Zij waren van mening dat het zeker voor herhaling vatbaar is.
-

"Eten bij de Pepermolen"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Gisteren heerlijk gegeten bij de Pepermolen in Leidschendam. Het eten was heerlijk en werd erg leuk opgediend. De bediening was erg vriendelijk en prettig. de sfeer in het restaurant was informeel en prettig. Zeker voor herhaling vatbaar.
-

"Pepermolen"

8,0
eten: 8 service: 10 sfeer: 6
Drie gangen menu, voorgerecht met makreel was een ware smaak explosie, niet echt goed op elkaar afgestemd. Tussengerecht - kwartel was heerlijk en hoofdgerecht ook meer dan goed!
-

"Etentje"

7,0
eten: 8 service: 7 sfeer: 6
Wij hebben een heerlij diner gehad. De bediening is uitermate vriendelijk. Het personeel houdt rekening met het feit dat je samen van je tenetje wilt genieten en niet altijd personeel bij je tafel wilt als dit niet nodig is. De wijnen die bij de gerechten werden geschonken waren prima bijpassend. De rode wijn zou iets smaakvoller mogen.
-

"Ieder gerecht is een cadeautje"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Wij hebben afgelopen week genoten van een 5 gangen-diner met bijpassende wijnen. Ieder gerecht was een cadeautje qua smaak en presentatie. Alles wordt met grote zorgvuldigheid en gastvrijheid geserveerd waarbij je zelf het tempo mag bepalen. Wij gaan zeker terug!
-