Restaurant De Pepermolen in Leidschendam

Over Restaurant De Pepermolen

De Pepermolen
Sluiskant 8 , 2265 AA Leidschendam

Gelegen vlakbij de sluis in Leidschendam vind u het intieme restaurant de Pepermolen waarvan de keuken, onder leiding van chef-kok Isha Willemse het beste omschreven kan worden als klassiek Frans.
Klassiek maar wel met een identiteit van de chef, met producten uit de streek en oog voor het seizoen. Er word gewerkt met veel passie en toewijding.

 

Laat u in de watten leggen door gastheer Wilbert Hilgersom en laat uw avond een culinaire beleving worden.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Pepermolen


8,5

(172 Recensies)


eten

8.8

service

8.6

sfeer

8.1

"Optimaal genieten bij de pepermolen"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Eten bij de pepermolen is met recht culinair te noemen. Het 5 gangen diner is top. De service prima. Het eten werd met juiste tussenpozen uitgeserveerd. Ruim van te voren werd geinformeerd naar allergien of dieetwensen. De sfeer is zeer aangenaam. We gaan zejker nog een keer terug.
-

"Wederom geweldig."

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
Met Valentijnsdag in de vernieuwde Pepermolen gegeten. Overal rozenblaadjes en hartjes . Heel gezellig. En het eten was zoals altijd weer zeer goed.
-

"Uitstekend dineren"

8,0
eten: 7 service: 10 sfeer: 7
Wij hebben heerlijk gegeten, heel verrassend. Mooie kleine porties die als schilderijtjes zijn opgemaakt. De bediening is professioneel en heel vriendelijk. Kortom een leuk adres om naar toe te gaan voor een ontspannen avond. De nieuwe locatie is prima, mooie winkel!
-

"Zeer lekker gegeten!"

5,7
eten: 7 service: 5 sfeer: 5
Ik vond het eten en bediening goed. Alleen de akoestiek was slecht. Door alle "harde materialen" was het er zo lawaaierig dat je elkaar moeilijk kon verstaan. Misschien kunnen gordijnen en zachte wandversieringen dit iets verhelpen. Zeker een aandachtspunt voor de eigenaar.
-

"Een prachtig nieuwe locatie met prachtig nieuwe strelingen voor de tong"

8,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 6
De Pepermolen in Leidschendam verdient het predicaat origineel. In hun hagelnieuwe zaak weten het personeel en de koks je de hele avond te boeien met heerlijke gerechten. Er wordt met liefde aandacht besteed aan het uiterlijk van de gerechten maar ook aan de tafels, de wijn en alles wat een goed restaurant tot een goed restaurant maakt. De sfeer moet er misschien nog een beetje inkomen, maar dat is ook een persoonlijks iets.
-

"perfect"

7,0
eten: 7 service: 7 sfeer: 7
Delicious meal and very good value. Service was very good. Will certainly be going back
-