Restaurant Fouquet in Den Haag

Small ea2a47fe 85a9 4fad 8b29 b0e8f3640f3f

Online Reserveren

Over Restaurant Fouquet

Fouquet
Javastraat 31a , 2585 AC Den Haag

Restaurant Fouquet, sinds jaar en dag gehuisvest in de Javastraat in Den Haag, staat bekend om haar gastvrijheid en sfeervolle ambiance. Chef-eigenaar Sebastiaan de Bruijn bereidt met dagverse producten en een passie voor ambachtelijke kookkunst heerlijke, seizoensgebonden Frans-Mediterrane gerechten.

De Frans-Mediterrane keuken vindt haar basis in gerechten met een herkenbare eenvoud en respect voor de traditie. Wie veelal op de markt loopt herkent zich in het feit dat culinair genieten ook kan voor een eerlijke prijs!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Fouquet


8,4

(159 Recensies)


eten

8.6

service

8.4

sfeer

8.1

"Geweldig"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
We hebben zalig gegeten. Er ging iets mis met het hoofdgerecht, maar dat is op zeer professionele wijze opgelost, zodat onze avond er niet negatief door beïnvloed is. Een reuze aardige bediening. We voelden ons echt welkom.
-

"Fouquet"

7,3
eten: 10 service: 4 sfeer: 8
Op een zaterdagavond bij Fouquet gaan eten met een aanbieding van Dining City. We hadden om 19u00 gereserveerd, maar hebben ongeveer drie kwartier gewacht op de amuse. Een half uur later hebben we zelf brood gevraagd, en pas net voor 21u00 werd het voorgerecht geserveerd. Het voorgerecht was licht en erg lekker. Om 21u30 hebben we brood bij gevraagd, want we hadden nu echt honger en de bediening zag niet dat we al lang zaten te wachten, ondanks dat we het rond 21u15 al een keer aangegeven hadden (hier werd toen wel goed op gereageerd en kwam er direct brood op tafel). Bij het vragen naar en het serveren van het brood werd ook niet gevraagd of we nog wat te drinken wilden bestellen (glazen waren leeg), dus dat hebben we dan maar zelf gevraagd. Hoofdgerecht en dessert waren ook erg lekker, de kok doet zijn job goed. De bediening helaas niet, en omdat we door meerdere personen bediend werden, zagen we dat dat ook niet heel gecoördineerd verliep. Jammer dat onze serveerster en de organisatie in de keuken niet op hetzelfde niveau zijn als de kwaliteit van het eten.
-

"Heerlijk gegeten, value for money!"

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Gereserveerd voor een Dinner Deal, 3 gangen voor 27,50. Heerlijk menu gekregen, ook nog met 2 amuses en zoetigheid bij de koffie. Er werd ook nog heel goed rekening gehouden met een dieetwens. Enige dat ons opviel, was dat wij rode wijn kregen in een veel kleiner glas dan de overige gasten, en daar wel de volle prijs voor betaalden. Dus misschien dat dat een manier is om het goedkope menu te compenseren, ik heb dat niet gevraagd. Maar heerlijke avond gehad!
-

"heerlijk eten met vriendelijke bediening"

9,0
eten: 10 service: 9 sfeer: 8
Driegangen diner goed op elkaar afgestemd met vlotte vriendelijke bediening. Het is betaalbaar voor heerlijk eten. Bediening is vlot vriendelijk behulpzaam en weet veel over de gerechten, dat hebben we ook wel eens anders meegemaakt. Het is een genot om bij Fouguet te eten. Wij komen er nog een keer terug.
-

"Heerlijk gegeten"

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten in sfeervolle en drukbezocht restaurant. Menu genomen met bij passende bob arrangement
-

"fouquet, kaan het beter?"

6,7
eten: 8 service: 4 sfeer: 8
Eten prima, bediening minder, wel vriendelijk maar ober geeft eerst de heer dan pas de dame haar eten , reikt over de tafel heen , andere ober heeft vlek op overhemd.
-