Restaurant Fouquet in Den Haag

Over Restaurant Fouquet

Fouquet
Javastraat 31a , 2585 AC Den Haag

Restaurant Fouquet, sinds jaar en dag gehuisvest in de Javastraat in Den Haag, staat bekend om haar gastvrijheid en sfeervolle ambiance. Chef-eigenaar Sebastiaan de Bruijn bereidt met dagverse producten en een passie voor ambachtelijke kookkunst heerlijke, seizoensgebonden Frans-Mediterrane gerechten.

De Frans-Mediterrane keuken vindt haar basis in gerechten met een herkenbare eenvoud en respect voor de traditie. Wie veelal op de markt loopt herkent zich in het feit dat culinair genieten ook kan voor een eerlijke prijs!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Fouquet


8,4

(165 Recensies)


eten

8.6

service

8.4

sfeer

8.1

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het etentje bij Fouquet was prima !!
-

"Lekker eten in de Javastraat"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
De ambiance mag dan grijs zijn, dat is het eten zeker niet. De rustige uitstraling van Fouquet legt de focus op het eten en koken kunnen ze! Goed doordacht en lekkere combinaties zonder te ingewikkeld te worden. Smaak is waar het om draait. Ga erheen!
-

"Een heerlijke en verzorgde avond"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Een kennismaking voor de eerste keer. Van a tot z vriendelijke ontvangst, verzorging en attent. Bijzondere gerechten, mooi opgemaakt en heerlijk. Goede wijnen maakten de ervaring compleet.
-

"Heerlijk culinair avontuur"

9,3
eten: 9 service: 10 sfeer: 9
We werden bijzonder gastvrij, vriendelijk en professioneel ontvangen. De ambiance is open en voelde ‘lay-back’ aan qua sfeer. Het eten was spannend maar ook toegankelijk. Ware smaakexplosies. Behalve het verrassingsmenu werden we ook verrast met wat borrelhapjes, verse broodjes en een palet met twee amuses. Het bijgaande wijnarrangement was heel bijzonder van smaak en mooi afgestemd. Bij de koffie kregen we weer drie culinaire cadeautjes. Het hield niet op en we voelden ons heerlijk verwend.
-

"Fouquet den haag"

9,0
eten: 10 service: 9 sfeer: 8
In een wat zakelijk/ ingericht interieur, maar zeker niet sfeerloos, werden we vriendelijk ontvangen. De service zou trouwens de hele avond vriendelijk en zeer efficiënt blijven. Een ieder van het team weet precies wat er moet gebeuren en wanneer en men weet ook allemáál waar ze het over hebben. Wij aten het winnende restaurantweekmenu, een aanrader. Neem gerust het vriendelijk geprijsde wijnarrangement erbij, de wijnen sluiten mooi aan bij de gerechten. Dit arrangement mag overigens best iets meer onder de aandacht gebracht dan alleen op de kaart vermeld. Agressieve verkoop houden wij niet van , maar je kunt ook te voorkomend zijn. We begonnen dus met de ceviche, mooi opgemaakt zonder een bloemstuk te zijn zoals tegenwoordig kennelijk de mode is. Na de overigens smakelijke amuses , een smakelijk beginnen. Vervolgens kozen wij voor de aanvullende warme tussengerechten, met voor als hoogtepunt van het menu de gevulde inktvis, mooie complementerende smaken, een topgerecht. De eend van het hoofdgerecht was mooi gegaard en smakelijk, met een mooie jus van specerijen (wij zien zelf graag een klein beetje meer jus, de eend hoeft niet te zwemmen, maar...) Het dessert was wat ons betreft zeker niet slecht, maar wel het minste gerecht van het menu, strak opgemaakt, maar het mistte echte finesse qua smaak. Al met al hebben wij een top avond gehad bij Fouquet met een met meer dan goede prijs/kwaliteit verhouding. We keren terug mochten we weer in de residentie verblijven.
-

""

6,7
eten: 8 service: 4 sfeer: 8
Goede amuse en heerlijk voorgerecht. We moesten echter veel te lang wachten op ons hoofdgerecht. 2 uur na binnenkomst werd het pas geserveerd. Er werd ook niet gevraagd of de wijn bijgevuld moest worden, toen ik het vroeg kreeg ik wel snel een nieuw glas. Hoofdgerecht was niet bijzonder, nagerecht daarentegen heel goed. De rode huiswijn was uitstekend en heel schappelijk geprijsd. Ook het afrekenen duurde veel te lang, ben zelf maar na de balie gelopen. Al met al toch een leuke avond.
-