Diningcity Deal: Gastronomisch 5-gangen menu + amuses € 59,50


Fantastisch 5-gangen diner + amuses!

In het Groene Hart vind je een culinaire parel, genaamd restaurant De Nieuwe Polderkeuken. De jonge, talentvolle chefkok Frank Streefland laat je met zijn 5-gangendiner kennismaken met bijzondere smaaksensaties gecreëerd met de beste ingrediënten.

Bij dit diner proef je de kwaliteit van de producten, waarbij de streek ingrediënten een aantrekkelijke aanvulling vormen.

Maak nu kennis met het 5-gangen + amuses voor maar € 59,50.

 • Te reserveren t/m 23 september 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant De Nieuwe Polderkeuken

  De Nieuwe Polderkeuken
  Dorpsplein 7 , 2821 AR Stolwijk

  Proef de polder!

  Heel West-Nederland, met uitzondering van de duinen, bestaat uit polderland. Vele toeristen komen speciaal naar Nederland om dit vlakke land te zien. Stolwijk ligt midden in dit mooie polderlandschap.

  Restaurant De Nieuwe Polderkeuken werkt met leveranciers uit de omgeving van Stolwijk, zodat u de smaakvolle producten vanuit de polder zelf kunt ervaren.

  Chef-kok Frank Streefland is opgegroeid in de omgeving van Stolwijk en kent de streek daardoor goed. Hij heeft ervaring in verschillende luxe restaurants en won in 2009 de Gouden Pollepel voor de regio Groene Hart.

   

   

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant De Nieuwe Polderkeuken


  8,8

  (83 Recensies)


  eten

  9.2

  service

  8.9

  sfeer

  8.3

  "De nieuwe polderkamer"

  9,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 7
  Heerlijk gegeten met bijzondere gerechten. Bediening was top. Zeer de moeite waard om terug te komen.
  -

  "Culinair avondje uit!"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Culinair avondje genoten. Pluspunten van dit restaurant de kwaliteit van de keuken en de goede bediening. Zeker een bezoek waard ! Wij komen uiteraard graag terug.
  -

  "Kunstwerkjes op je bord"

  7,7
  eten: 8 service: 8 sfeer: 7
  Heerlijk gegeten! Nette correcte en gezellige bediening. Al met al fijne avond gehad. Er is nu ook een bistro beneden, gaan we ook zeker proberen.
  -

  "Voor herhaling vatbaar!"

  8,0
  eten: 8 service: 8 sfeer: 8
  Heerlijk gegeten! Knus restaurant, rustig en vriendelijke bediening. Tegen het einde van avond kwam de kok nog even langs de tafels. Heel attent, zeker een aanrader.
  -

  "voortreffelijk"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Een leuke locatie, sfeervol ingericht. Het personeel was erg vriendelijk en zeer professioneel. Het eten was heerlijk en werd zeer decoratief geserveerd. De kok kwam ook nog even langs om te vragen of alles naar wens was. Alles bij elkaar een heerlijke avond gehad en we gaan zeker nog een keer terug.
  -

  "De Nieuwe Polderkeuken mag er zijn"

  8,7
  eten: 9 service: 9 sfeer: 8
  Op een rustige avond heerlijk genoten van de gastvrijheid van De Nieuwe Polderkeuken. Zowel bediening als keuken mogen er zijn. Uitstekende kwaliteit op het bord en een prima keuze in het begeleidende wijnglas (arrangement). Het geheel verzorgd door bijzonder vriendelijk en behulpzaam personeel. Zéér aan te raden.
  -

  Artikelen toegewijd aan: Restaurant De Nieuwe Polderkeuken