Small 60835f3f 0173 4fed 847c 835a47c1e3b4

Online Reserveren

DEAL: Fantastisch 6-gangen menu + 3 amuses € 59,50 Te reserveren t/m 31 maart 2018

Fantastisch 6-gangen diner + amuses!

In het Groene Hart vind je een culinaire parel, genaamd restaurant De Nieuwe Polderkeuken. De jonge, talentvolle chefkok Frank Streefland laat je met zijn 5-gangendiner kennismaken met bijzondere zomerse smaaksensaties gecreëerd met de beste ingrediënten.

De verrassende smaakcombinaties worden begeleid door een gastheer/sommelier met beproefde kennis van zaken. Bij dit diner proef je de kwaliteit van de producten, waarbij de streek ingrediënten een aantrekkelijke aanvulling vormen. 

Voordelen
+ 6-gangenmenu van chefkok Frank Streefland
+ Exclusieve producten
+ Geldig van dinsdag t/m zaterdag
+ Reserveer gratis en betaal in het restaurant  

* Niet in combinatie met andere acties
* Te gebruiken voor het diner

* LET OP: Deze deal is alleen geldig bij reservering via Diningcity.nl

Reserveer nu

Over Restaurant De Nieuwe Polderkeuken

De Nieuwe Polderkeuken
Dorpsplein 7 , 2821 AR Stolwijk

Proef de polder!

Heel West-Nederland, met uitzondering van de duinen, bestaat uit polderland. Vele toeristen komen speciaal naar Nederland om dit vlakke land te zien. Stolwijk ligt midden in dit mooie polderlandschap.

Restaurant De Nieuwe Polderkeuken werkt met leveranciers uit de omgeving van Stolwijk, zodat u de smaakvolle producten vanuit de polder zelf kunt ervaren.

Chef-kok Frank Streefland is opgegroeid in de omgeving van Stolwijk en kent de streek daardoor goed. Hij heeft ervaring in verschillende luxe restaurants en won in 2009 de Gouden Pollepel voor de regio Groene Hart.

 

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Nieuwe Polderkeuken


8,8

(78 Recensies)


eten

9.2

service

8.9

sfeer

8.3

"Heerlijk gegeten "

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Gisteren heerlijk gegeten bij De Nieuwe Polderkeuken. Werden hartelijk ontvangen en kozen vervolgens voor het menu van de chef. Zowel de amuses als de andere gangen waren heerlijk en boden verrassende combinaties van smaken. Ikzelf koos voor het alcoholvrije drankarrangement, wat zeker een aanrader is! Ook hier is met zorgvuldigheid gekeken welke smaken het beste bij de gerechten passen. Het spectaculaire toetje maakte het geheel helemaal af. Bedankt voor het lekkere diner en de topservice! :)
-

"fantastisch"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
We hebben fantastisch gegeten. Michelinster waardig. We waren ook erg verrast door de non-alcoholische drankjes bij de gerechten.
-

"Polderkeuken "

6,0
eten: 4 service: 8 sfeer: 6
Gezellige avond met vrienden uit eten. Warm en hartelijk ontvangen. Uitstraling restaurant matig, polderkeuken verwacht je meer op een boerderij met uitzicht over een wijds landschap. Gerechten mooi opgediend maar smaak was erg vlak. Combinatie wijnen spijs was goed. Prijs-kwaliteitverhouding ruim onvoldoende. Kaasplankje allemaal uit de streek en relatief jong. Hier sprong er niet een kaas flink boven uit. Koffie en thee extreem duur (6,25 voor een kopje). En espresso dopio 7euro, dit zijn nog niet eens prijzen voor een Michelin restaurant, dus volledig uit verhouding. Verwachtingen waren groots maar wij vonden het erg tegenvallen.
-
De Nieuwe Polderkeuken responded to this review, 10-10-16
Geachte gast, hartelijk dank voor uw review van uw bezoek. Fijn om te horen dat u genoten heeft van onze hartelijke service. We vinden het jammer dat onze keukenstijl en 'huiskamer-achtige' setting niet aan uw verwachtingen heeft kunnen voldoen. Onze kaaswagen is gevuld met veel boerenkazen uit het Groene Hart, welke uiteraard niet te vergelijken zijn met de Epoisses en Roqueforts van deze wereld. Bij het Koffieservies (met 4 huisgemaakte friandises p.p.), informeren we altijd of u nog een tweede kopje had gewenst; dit is inbegrepen bij de door u genoemde prijzen. Aan alle dagverse topproducten en (soms) langdurige bereidingstijden waar wij mee werken, proberen wij altijd een zo eerlijk mogelijk prijskaartje te hangen. We betreuren het dat u hier echter een ander gevoel aan over heeft gehouden. Desondanks bedankt voor uw bezoek en wie weet tot ziens! Vriendelijke groet, Team De Nieuwe Polderkeuken

This response is the subjective opinion of the management representative and not of Diningcity BV

"Lekker gegeten, maar we weten dat ze beter kunnen"

7,3
eten: 8 service: 6 sfeer: 8
Net als vorig jaar hadden we een kortingsarrangement. De smaken zijn nog steeds helemaal op orde, alleen was er nu geen gerecht dat er echt uitsprong. Dus: goed, maar we weten dat ze nog beter kunnen. De amuses blijven een feestje. Onze gastvrouw was denk ik een stagiaire: heel aardig, maar een beetje onbeholpen. In tegenstelling tot vorig jaar, zaten we nu in het restaurant boven: een fijne ruimte met een goede sfeer.
-
De Nieuwe Polderkeuken responded to this review, 10-10-16
Geachte gast, hartelijk dank voor uw review van uw bezoek tijdens de Restaurantweek. We vinden het leuk om te horen dat u de sfeer in het restaurant zo weet te waarderen! Qua keukenstijl zijn we weer een niveautje hoger aan het mikken, met nog meer aandacht voor de balans binnen de menu's. Wellicht ervaart u het (persoonlijk dus) als vreemd; maar wij vinden de opmerking dat er geen gerechten 'uitsprongen' een groot compliment! Uw gastvrouw tijdens uw bezoek is een nieuwe aanwinst in ons team (16 lentes jong). Wij zien in haar een talent dat u, mocht u nog eens weer komen in de toekomst, met veel plezier helemaal in de watten zal leggen (samen met de rest van de crew natuurlijk)! Met vriendelijke groet, Team De Nieuwe Polderkeuken

This response is the subjective opinion of the management representative and not of Diningcity BV

"Restaurantweek "

7,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 3
Gisteren 01/10 fantastisch gegeten in Stolwijk. Elke gang was geweldig met heerlijke wijn. Stond al lang op ons lijstje en was het meer dan waard. Bediening ook super!! Paar opmerkingen; we zaten in de zaal beneden, vanwege de drukte. Dit is normaal een Evenementen zaal oid met spaarlampen in het plafond. Het was er niet warm, sfeerloos. Bij het checken van reservering werd dit niet vermeld. Wel dat we beneden zouden zitten, niet dat dit een andere zaal is dan het restaurant zelf. Verder is de restaurantweek aanbieding mij onduidelijk. Dit was uiteindelijk duurder dan het gewone 4 gangen menu, dat is 49.50 en wij betaalden 50. Daarnaast loopt ook een dinner deal zie ik nu, 5 gangen voor 50 euro. Ondanks de voor mij mindere punten wel een fantastische avond gehad, bijzonder genoten en we komen zeker terug! Maar dan hopelijk in het restaurant zelf. Grote vraag is nog wel steeds, waar komt nou toch de gans vandaan? Noord Holland, Stolwijk of uit de regio? :)
-
De Nieuwe Polderkeuken responded to this review, 10-10-16
Geachte gast, dank voor uw review van uw bezoek tijdens de Restaurantweek. Fijn om te horen dat u genoten heeft van het eten, de wijnen en de goede bediening. Het zaaltje waar u plaats nam, openen wij sinds vorig jaar enkel tijdens de restaurantweek, om vanwege het steeds grotere animo toch zoveel mogelijk (nieuwe) gasten kennis te kunnen laten maken met ons 'Polderfood'. Linnen, verse bloemen en o.a. dezelfde muziek/glaswerk als het restaurant op de eerste verdieping horen daar ook bij. Echter is onze visie dat De Nieuwe Polderkeuken vooral staat of valt bij het niveau van de keuken en de hartelijke service welke wij nastreven. Omtrent uw opmerkingen over de prijzen die wij hanteren; het 3-gangenmenu uit de 'Signature Dish'-categorie van DiningCity was geprijsd op €37,50p.p. Dit is inderdaad slechts €2 korting op ons eigen 3-gangenmenu, maar daarvoor heeft u dan ook exact dezelfde gerechten gegeten. De extra Signature tussengang waar u mee heeft uitgebreid, zou normaal gesproken ook zeker niet in het 4-gangenmenu á €49,50 geserveerd worden. Overigens was dit dus de ganzenborst uit... Noord-Holland ;) We hopen u met onze reactie van een passend antwoord te hebben voorzien, en we zien er naar uit om u de toekomst nog eens te verwelkomen! Met vriendelijke groet, Team De Nieuwe Polderkeuken

This response is the subjective opinion of the management representative and not of Diningcity BV

"eten op sterrenniveau"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
In het kort samengevat: een paar dagen voordat we in de nieuwe polderkeuken hebben gegeten waren wij te gast in restaurant parkheuvel te rotterdam Het eten vonden wij in de nieuwe polderkeuken wedijveren met de keuken van parkheuvel. PS wij gaan wekelijk ergens dineren
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant De Nieuwe Polderkeuken