Restaurant De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk

Over Restaurant De Nieuwe Polderkeuken

De Nieuwe Polderkeuken
Dorpsplein 7 , 2821 AR Stolwijk

Proef de polder!

Heel West-Nederland, met uitzondering van de duinen, bestaat uit polderland. Vele toeristen komen speciaal naar Nederland om dit vlakke land te zien. Stolwijk ligt midden in dit mooie polderlandschap.

Restaurant De Nieuwe Polderkeuken werkt met leveranciers uit de omgeving van Stolwijk, zodat u de smaakvolle producten vanuit de polder zelf kunt ervaren.

Chef-kok Frank Streefland is opgegroeid in de omgeving van Stolwijk en kent de streek daardoor goed. Hij heeft ervaring in verschillende luxe restaurants en won in 2009 de Gouden Pollepel voor de regio Groene Hart.

 

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Nieuwe Polderkeuken


8,8

(82 Recensies)


eten

9.2

service

8.9

sfeer

8.3

"een autorit waard"

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
Het is vanuit Rotterdam een eindje rijden, maar het loont absoluut de moeite. Na een warm welkom krijgen we een mooie tafel toebedeeld in het sfeervolle restaurant. De amuses waarmee wordt gestart zijn zeer smaakvol. Dat geldt ook in versterkte mate voor de 6 gangen die volgen. Elk bord is weer een kunstwerkje. De bijpassende wijnen krijgen een kundige toelichting. Het restaurant is zeer aan te bevelen en kent een goede prijs/kwaliteit verhouding. De gastheer komt aan tafel en is een enthousiaste, geanimeerde gesprekspartner.
-

""

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Werkelijk heerlijk gegeten, voortreffelijke gerechten, vriendelijke bediening, ongedwongen sfeer.
-

"Smaaksensatie"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Vanavond uit eten geweest in restaurant De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk! Het was van de eerste tot en met de laatste hap, één grote smaaksensatie, echt geweldig!! Bediening top, wijnarrangement super en sfeer en entourage ook helemaal goed!We hebben enorm genoten!
-

"Verrassende smaakcombinaties"

9,3
eten: 8 service: 10 sfeer: 10
Geweldige eten met regionale ingrediënten en attente vlotte bediening
-

"Gewoon top"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Tsja, wat moet ik er over zeggen. Na een vriendelijk ontvangst, heerlijke amuses, geïnformeerd over het menu door de eigenaar/kok, overheerlijke maaltijden, bijpassende wijnen voor mijn vrouw en bijpassende drankjes (alcoholvrij) voor mij, vriendelijke en goede bediening en een dessert met dropijs. Dat was het wel zo'n beetje. Het was niet de eerste keer dat we hier gegeten hebben maar ook zeker niet de laatste keer
-

"Heerlijk en mooi eten bij De Nieuwe Polderkeuken"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Het eten bij De Nieuwe Polderkeuken is echt heerlijk. Verschillende smaken, verschillende texturen. De smaak is fantastisch. En het ziet er ook schitterend uit. De bediening is erg goed. Aardig, vriendelijk, zonder overdrijven.
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant De Nieuwe Polderkeuken