Restaurant Oranjerie in Barneveld

Over Restaurant Oranjerie

Oranjerie
Stationsweg 4 A , 3771 VH Barneveld

Restaurant De Oranjerie bevindt zich op een unieke locatie. Midden op de Veluwe, op landgoed De Schaffelaar in Barneveld. Het imposante gebouw verrast qua inrichting. Waar het exterieur voor klassiek gaat is het binnen gezellig en warm. 

Kleine lokale leveranciers spelen in hoofdrol in de keuken van de Oranjerie. Met deze ambachtelijke producten kan de Oranjerie garant staan voor een hoge kwaliteit. Originele en creactieve gerechten, een oogstrelende presentatie en bijzonder hoge service zorgen voor een complete avond.

Een keer per jaar doet de Oranjerie mee met Restaurant Week. Tijdens deze week laten zij het publiek kennis maken met hun klasse van klasse en kwaliteit. Ondanks dit eenmalige optreden mag de Oranjerie zich rekenen tot een van de beste 250 restaurants van de Restaurant Week. 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Oranjerie


8,7

(291 Recensies)


eten

8.9

service

8.5

sfeer

8.6

"Hier worden wij blij van."

9,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 10
We worden hier iedere keer weer blij verrast door de uitstekende kwaliteit van het eten. Ditmaal op het heerlijke terras met ondergaande zon en prachtig uitzicht op Kasteel de Schaffelaar . Wij komen graag weer terug!
-

"Jammer"

7,7
eten: 8 service: 7 sfeer: 8
Voor de 2e keer gebruik gemaakt van de actie Dining menu. De 1e keer was excellent. De 2e keer een paar min puntjes de prijs van het 3gangen menu in de actie is €29,50. Je wordt verleidt om eventueel een uitbreiding te nemen. De sfeer is goed dus neem je het extra gerechtje. Dat blijk later bij het afrekenen €15,50 te kosten. Dit staat totaal niet in verhouding. De 1e keer was de koffie met wat kleine dingetjes. Leuk gezellig. Nu een kale koffie, zonder zelfs een standaard koekje. Voorlopig de oranjerie maar even links laten liggen.
-

"uitstekend"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
een verrassingsmenu op hoog niveau. Op een prachtige plaats met uitzicht op het kasteel.
-

"Heerlijk gegeten"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Van te voren aangegeven dat één persoon glutenvrij was. Dit was erg goed geregeld. Geen enkel gerechtje was anders dan de rest. Eten was bijzonder en echt heerlijk.
-

"Bezoek orangerie in Barneveld"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het eten en de bediening waren prima.
-

"Een echte aanrader! "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Gisteravond hebben wij ontzettend lekker gegeten bij de Oranjerie. De bediening is professioneel en zeer vriendelijk.
-