Restaurant Dordts Genoegen in Dordrecht

Over Restaurant Dordts Genoegen

Dordts Genoegen
Voorstraat 256B , 3311 ET Dordrecht

 U bent van harte welkom bij Grand Café Dordts Genoegen, oergezellig trefpunt in het hartje van Dordrecht! U vindt ons aan het Scheffersplein, ook wel hét horecaplein van Dordrecht genoemd.  Ons devies? “Geen groter genoegen dan Dordts Genoegen”.

Wij zien u graag als gast!

Wij zijn elke dag voor u geopend van 10:00 uur tot en met 24:00 uur, op vrijdag en zaterdag van 09:00 uur tot en met 01:00 uur.

U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld een heerlijk bakje koffie – eigen merk – met Brokking gebak.

‘s Middags is er een overheerlijke lunch te genieten, zowel binnen als op het gezellige terras.

Vanaf 17:30 kan er gedineerd worden, de keuken sluit om 22:00 uur. Daarna behoort naborrelen aan de gezellige bar tot de mogelijkheden.

Wij zijn rolstoeltoegankelijk, en beschikken over een invalidentoilet op de begane grond.

Grand Café Dordts Genoegen heeft op de eerste verdieping een gezellige ruimte met eigen bar, voor uw privé diner, vergadering, bruiloft,  of bedrijfs- en familiefeestje. Komt u gerust eens vrijblijvend kijken!

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Dordts Genoegen


8,4

(42 Recensies)


eten

8.1

service

8.7

sfeer

8.3

"(H)Eerlijk gegeten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
leuk restaurant met een verrassende keuken. erg lekker, mooi opgediend en vriendelijk bezorgd.
-

"Lekker gegeten met onz schoonzoon en dochter in een sweervol retaurant."

8,7
eten: 10 service: 6 sfeer: 10
Lekkere gerechten op de kaart en lekker op ons gemak kunnen genieten van onze maaltijd. Gelachen om een spin die op het plafon zat en door de bediening vakkundig de deur is uit gezet. De bediening is wat stuntelig maar wel correct. Het zou niet misstaan om de jassen van de klanten aan te pakken om in de garderobe op te hangen.
-

"Avondje uit"

7,0
eten: 5 service: 8 sfeer: 8
De korting werd goed "opgepakt", we hadden 1 kind bij ons en daar werd leuk mee omgegaan! Met oog( werkelijk) op de keuken werd wel veel gezien wat niet gezien hoort te wezen zoals vingers aflikken en met handen eten oppakken( ipv borden)
-

"Een genoegen bij Dordts genoegen"

9,0
eten: 9 service: 8 sfeer: 10
Heerlijk gegeten bij Dordts genoegen. Heerlijk ontspannen sfeer en vriendelijke mensen. Het eten was heerlijk en met zorg opgemaakt.Een echte aanrader voor een lekkere avond uit.
-

"Een prima avond"

8,3
eten: 8 service: 8 sfeer: 9
Het eten was goed. De bediening, Mike was gezellig en toch professioneel. De sfeer was goed. Het was best druk maar de bediening verliep vlotjes. Eén klein minpuntje: De reservering via Dining City bleek niet te zijn doorgekomen. Maar ook dat werd professioneel opgelost.
-

"Super restaurant"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Hier is klantvriendelijkheid volgens mij uitgevonden. Super bediening. Uiterst vriendelijk en attent. Het diner was kwalitatief perfect en overvloedig. Netjes en met zorg opgediend. Een aanrader voor een ieder.
-