Restaurant Boswachter Liesbosch in Breda

Over Restaurant Boswachter Liesbosch

Boswachter Liesbosch
Nieuwe Dreef 4 , 4839 AJ Breda

Restaurant Boswachter Liesbosch bevindt zich in het al meer dan 300 jaar oude Jachtopzienders huis van Prins Frederik Hendrik van Oranje, midden in het natuurschone Liesbos vlakbij de A58 tussen Breda en Etten-Leur.

Bij uitstek geschikt voor het verzorgen van uw complete huwelijksfeest, diner, receptie, buffet, walking diner, hightea en vergadering.

Het houden van uw receptie of het gebruiken van diverse gerechten in onze schitterend aangelegde Franse tuin betekent in ieder opzicht dubbel genieten!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Boswachter Liesbosch


8,5

(189 Recensies)


eten

8.4

service

8.6

sfeer

8.4

"In the rebound"

9,0
eten: 9 service: 10 sfeer: 8
Na onze laatste avond waar we gebruik maakte van de speciale restaurant aanbieding was dit een zeer welkome "rebound". Keuze was compact, maar wel zo dat wat er gekozen kon worden ook goed was. De starter was een zalm/makreel "tartaartje", we waren wat bang dat de makreel misschien zou overheersen maar "niets van dattum". Een van de gasten was allergisch voor noten en er werd op alle vlakken rekening mee gehouden. Niet alleen door het als ingredient weg te nemen, maar soms ook het gerecht aan te passen omdat het anders niet "zou kloppen". Het hoofdgerecht was herten biefstuk en deze was ongelofelijk mals en de spek was ook dusdanig "sappig" gelaten dat het aan het hertenvlees toevoegde. Ikzelf had een kaasplankje en om eerlijk te zijn moet je echt "prutsen" omdat verkeerd te doen dus dat was gewoon lekker met de vijgenconfijt. Wel waren de zoete deserts van mijn gasten heerlijk gebalanceerd met mousse, zelfgemaakt ijs en geconfijte vruchten. Al met al een geslaagde avond zonder alcohol dit keer waar het eten gewoon op zich goed tot zijn recht kwam. Speciale dank voor de bediening die op alle momenten probeerde de speciale wensen van de gasten in acht te nemen.
-

""

9,3
eten: 8 service: 10 sfeer: 10
Zoals eerder geconstateerd weet dit restaurant op traditionele wijze hoge kwaliteit te handhaven. Bij het (gas)haardvuur op de bijzondere houten stoelen - gemaakt door de grootvader van de huidige eigenaar - gezeten in een sfeer van luxe genoten we van het restaurantweekmenu. Daarin is op niets bespaard: hertenbiefstuk voor de vleesliefhebber ern schelvis met hollandse garnalen voor de visliefhebster. Klasse. Met een plezierige bediening die niet moeilijk deed over de aankomst met vertraging (NB: de Nieuwe Dreef komt in Breda twee keer voor, vele kilometers van elkaar verwijderd).
-

"Geweldig!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Een paar jaar geleden zijn onze zoon en schoondochter er getrouwd. Een geweldig feest! Sindsdien zijn we er regelmatig te gast en het eten is er heel goed en we worden altijd heel vriendelijk ontvangen.
-

"Uitstekend"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Fijne maaltijdkeuze, uitstekende en vriendelijke bediening, en een fantastisch smakelijke maaltijd.
-

"Geweldig"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Al bij binnenkomst een vriendelijke ontvangst. Bediening was super en eten was heerlijk. Uitleg over de diverse gerechten zeer goed. Werken niet met pen en papier om bestelling te noteren maar onthielden alles. WOW!! Iedereen kreeg de juiste aandacht en werd goed geluisterd wat de wensen waren. Van mij een dikke tien voor Restaurant Boswachter te Liesbosch.
-

"lekker gegeten"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Al meerdere keren op deze locatie komen eten,en steeds lekker!!
-