Restaurant Boswachter Liesbosch in Breda

Over Restaurant Boswachter Liesbosch

Boswachter Liesbosch
Nieuwe Dreef 4 , 4839 AJ Breda

Restaurant Boswachter Liesbosch bevindt zich in het al meer dan 300 jaar oude Jachtopzienders huis van Prins Frederik Hendrik van Oranje, midden in het natuurschone Liesbos vlakbij de A58 tussen Breda en Etten-Leur.

Bij uitstek geschikt voor het verzorgen van uw complete huwelijksfeest, diner, receptie, buffet, walking diner, hightea en vergadering.

Het houden van uw receptie of het gebruiken van diverse gerechten in onze schitterend aangelegde Franse tuin betekent in ieder opzicht dubbel genieten!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Boswachter Liesbosch


8,5

(189 Recensies)


eten

8.4

service

8.6

sfeer

8.4

"zalig"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Heel zomers buiten gegeten à la carte. De bediening was heel rustig,en niet te snel. Het eten was heel lekker!
-

"lunch "

7,3
eten: 4 service: 8 sfeer: 10
Regelmatig kom ik met mijn hoogbejaarde moeder als zij goed is in jullie ambiance. Heerlijk zo even onder de bomen en een boekje prikken. Wij vinden voor de prijs die wij betalen voor het eten altijd zéér afgepast,zo ook voor het lamsvlees waar wij met tweeën 1klein schaaltje patatjes kregen,en voor één scheelt me meer extra af moesten rekenen. De groenten op het bord sumier en ook de munt-thee die nog in kleine theeglazen geserveert worden. Tot mijn verbazing de honing nog 40 eurocent extra voor gerekend werd. Geen vernieuwing in het drink servies,zo ook met de capp koffie! Nergens drink je hem zo meer,in dat kleine kopje,dat kan natuurlijk veel beter op zo'n prachtige lokatie. Heb zelf lang in de horeca gewerkt en spreek uit ervaring mede ook met veel anderen. Hopelijk komt daar verandering in.
-

"Redelijk"

5,3
eten: 6 service: 4 sfeer: 6
Op zich goed gegeten, echter het kaasplankje van Nederlandse en Franse kazen is geen aanrader. Geen Franse kaas te bekennen en de opmaak laat ook te wensen over. 5 stukken (hompen, iets anders kan ik het niet noemen) kaas op een bordje met twee kleine stukjes uitgedroogd Kletsenbrood. Dit viel erg tegen en hier kan men nog veel aan verbeteren.
-

""

8,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 10
Heerlijk gegeten en erg vriendelijke bediening
-

"HEEL FIJNE SFEER"

9,0
eten: 7 service: 10 sfeer: 10
Deze keer in een ander gedeelte als vorige keren aan tafel die met mooi tafellinnen was gedekt. Amuse en voorgerecht waren voortreffelijk. De groenten bij het hoofdgerecht waren bijna rauw wat tegenwoordig op veel plaatsen zo geserveerd wordt. Niet onze smaak. Hoeft niet papgaar te zijn maar iets meer dan even warm water gehad hebben mag toch wel. Verder was het heerlijk met een heerlijke bijpassende rioja. Nagerecht van Hollandse kazen was, met een glaasje rode port, heerlijk. Al met al een zeer geslaagde avond.
-

"Diner"

8,3
eten: 7 service: 10 sfeer: 8
Vriendelijke ontvangst. Smaakvolle inrichting. Rustige ambiance. Smakelijke gerechten, mooi opgediend. Heerlijk gegeten. Een aanrader
-