Diningcity Deal: Fantastisch 3-gangen menu € 28,50


.

Restaurant Boswachter Liesbosch is een van de favorieten van de Restaurant Week 2018!

Op basis van reviews van gasten is restaurant Boswachter Liesbosch gekozen tot een van de favorieten van regio Brabant tijdens de Nationale Restaurant Week 2018.

Wil je het populaire 3-gangen diner (nogmaals) proeven voor slechts 28,50 euro per persoon? Boek dan nu jouw tafeltje (en eet de sterren van de hemel)!

 

 • Te reserveren t/m 30 november 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant Boswachter Liesbosch

  Boswachter Liesbosch
  Nieuwe Dreef 4 , 4839 AJ Breda

  Restaurant Boswachter Liesbosch bevindt zich in het al meer dan 300 jaar oude Jachtopzienders huis van Prins Frederik Hendrik van Oranje, midden in het natuurschone Liesbos vlakbij de A58 tussen Breda en Etten-Leur.

  Bij uitstek geschikt voor het verzorgen van uw complete huwelijksfeest, diner, receptie, buffet, walking diner, hightea en vergadering.

  Het houden van uw receptie of het gebruiken van diverse gerechten in onze schitterend aangelegde Franse tuin betekent in ieder opzicht dubbel genieten!

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Boswachter Liesbosch


  8,5

  (193 Recensies)


  eten

  8.4

  service

  8.6

  sfeer

  8.4

  "Heerlijk eten in huiselijke sfeer"

  8,0
  eten: 8 service: 8 sfeer: 8
  Heerlijk gegeten in een leuk en gezellig restaurant.
  -

  "Geweldige locatie"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Geweldige locatie met ontzettend heerlijk eten. Goede en vriendelijke bediening.
  -

  "smakelijk en sfeervol"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  heerlijk 3 gangen diner met perfekte bediening in een sfeervolle omgeving
  -

  ""

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Restaurantweek menu, voldoende keuze, goede ambiance en bediening was klasse met uitstekende kennis van de gerechten en de wijn!
  -

  "In the rebound"

  9,0
  eten: 9 service: 10 sfeer: 8
  Na onze laatste avond waar we gebruik maakte van de speciale restaurant aanbieding was dit een zeer welkome "rebound". Keuze was compact, maar wel zo dat wat er gekozen kon worden ook goed was. De starter was een zalm/makreel "tartaartje", we waren wat bang dat de makreel misschien zou overheersen maar "niets van dattum". Een van de gasten was allergisch voor noten en er werd op alle vlakken rekening mee gehouden. Niet alleen door het als ingredient weg te nemen, maar soms ook het gerecht aan te passen omdat het anders niet "zou kloppen". Het hoofdgerecht was herten biefstuk en deze was ongelofelijk mals en de spek was ook dusdanig "sappig" gelaten dat het aan het hertenvlees toevoegde. Ikzelf had een kaasplankje en om eerlijk te zijn moet je echt "prutsen" omdat verkeerd te doen dus dat was gewoon lekker met de vijgenconfijt. Wel waren de zoete deserts van mijn gasten heerlijk gebalanceerd met mousse, zelfgemaakt ijs en geconfijte vruchten. Al met al een geslaagde avond zonder alcohol dit keer waar het eten gewoon op zich goed tot zijn recht kwam. Speciale dank voor de bediening die op alle momenten probeerde de speciale wensen van de gasten in acht te nemen.
  -

  ""

  9,3
  eten: 8 service: 10 sfeer: 10
  Zoals eerder geconstateerd weet dit restaurant op traditionele wijze hoge kwaliteit te handhaven. Bij het (gas)haardvuur op de bijzondere houten stoelen - gemaakt door de grootvader van de huidige eigenaar - gezeten in een sfeer van luxe genoten we van het restaurantweekmenu. Daarin is op niets bespaard: hertenbiefstuk voor de vleesliefhebber ern schelvis met hollandse garnalen voor de visliefhebster. Klasse. Met een plezierige bediening die niet moeilijk deed over de aankomst met vertraging (NB: de Nieuwe Dreef komt in Breda twee keer voor, vele kilometers van elkaar verwijderd).
  -