Restaurant Boswachter Liesbosch in Breda

Small 29cd9cfd 3410 48f4 bf6e 68dd84cee9b6

Online Reserveren

Over Restaurant Boswachter Liesbosch

Boswachter Liesbosch
Nieuwe Dreef 4 , 4839 AJ Breda

Restaurant Boswachter Liesbosch bevindt zich in het al meer dan 300 jaar oude Jachtopzienders huis van Prins Frederik Hendrik van Oranje, midden in het natuurschone Liesbos vlakbij de A58 tussen Breda en Etten-Leur.

Bij uitstek geschikt voor het verzorgen van uw complete huwelijksfeest, diner, receptie, buffet, walking diner, hightea en vergadering.

Het houden van uw receptie of het gebruiken van diverse gerechten in onze schitterend aangelegde Franse tuin betekent in ieder opzicht dubbel genieten!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Boswachter Liesbosch


8,5

(187 Recensies)


eten

8.4

service

8.6

sfeer

8.4

"Restaurantweek"

6,7
eten: 6 service: 6 sfeer: 8
Hier afgelopen woensdag gegeten. De service en de sfeer zijn goed. Het voorgerecht en nagerecht waren lekker. Het hoofdgerecht T-bonesteak was slecht. Meer dan de helft heeft iedereen (we waren met vieren) moeten laten liggen vanwege de vele pezen die erin zaten: erg jammer.
-

"prettige kennismaking met De Boswachter"

8,7
eten: 8 service: 9 sfeer: 9
fijne, gezellige sfeer, lekker eten, goede persoonlijke bediening. komen graag terug.
-

"gastvrij"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heel vriendelijke bediening, gezellige ambiance, prijs-kwaliteit verhouding eten uitstekend, restaurant prachtig gelegen in Liesbosch.
-

"Heerlijk aspergemenu gegeten"

9,3
eten: 9 service: 10 sfeer: 9
Heerlijk gegeten, bediening was super! Enige minpuntje was de opstelling van onze tafel voor 8 personen. Een ronde tafel met hieraan een rechthoekige tafel geschoven. Zo was de communicatie aan tafel niet optimaal mogelijk omdat er 2 mensen schuin achter een tafelgenoot zaten.
-

"Heerlijk gegeten"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Heerlijk gegeten, vriendelijk personeel en gezellige knusse sfeer. Restaurant ligt op een erg mooie locatie.
-

"gezellige avond"

8,7
eten: 7 service: 9 sfeer: 10
We waren met een groot gezelschap van 12 man en er was gezorgd voor een kleine kamer apart. Super, mijn moeder werd 80 en ze hoort niet zo goed meer!Keuze is gevallen op een 4-gangen menu. voorgerecht +tussen gerecht waren heerlijk!Bij het hoofdgerecht waren de meningen verdeeld, vis was goed, vlees iets minder. Over het nagerecht was iedereen tevreden.De bediening was goed, de ober leek nog onervaren mbt wijnkeuze/inschenken e.d maar wel heel behulpzaam.
-