Restaurant Wiesen* in Eindhoven

Over Restaurant Wiesen*

Wiesen*
Kleine Berg 10 , 5611 JV Eindhoven

Er worden hoge culinaire toppen gescheerd in de Kleine Berg nummer 10. In deze gezellige zaak komt u niets tekort dankzij een equipe die flair heeft en een chef die uw smaakpapillen aan het feest zet. De producten zijn herkenbaar maar prikkelen dankzij fijne, precieze bereidingen. 

De inrichting van het restaurant modern, chique maar toch ook fris en gezellig. De koks zullen bereiden voor haar gasten de heerlijkste gerechten. De koks halen inspiratie uit klassieke gerechten vanuit de hele wereld en geven daar hun eigen draai aan. Wiesen is bekroont met een Michelin Ster!

Bij Wiesen* is het genieten!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Wiesen*


9,1

(52 Recensies)


eten

9.5

service

9.1

sfeer

8.7

"Veel geld voor weinig wijn."

6,7
eten: 8 service: 6 sfeer: 6
Gebruik gemaakt van het 4-gangen Michelin winnaars lunchmenu. De amuses en de waren lekker en werden mooi gepresenteerd. Om de lunch compleet te maken hadden wij het wijn arrangement, water en koffie erbij genomen. Tegenvallend was dat men zeer karig was met de wijn, het leek wel een BOB arrangement en dat voor € 32,50 (4 glazen).Ook werd zonder te vragen een tweede fles water geopend a raison van € 5,50 Resultaat het eten kost €99,- en de rest €106,- Geen waar voor je geld.
-

"heerlijk gegeten!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
geweldig lekker gegeten! een aanrader
-

"Gastvrij"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
De vier gerechten lunch waren lekker, alleen het 2e gerecht & 1 oester gerecht iets te zoutig voor mij. Heel gastvrij & vriendelijke bediening.
-

"Wat een smaak sensatie......"

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
Wauw, wat een heerlijke smaak sensatie. Super service, gezellig binnen en het fijne is geen haast, zodat je nog heerlijk kunt na genieten van elk gerecht voor de volgende gang komt. We gaan er zeker nog een keer naar toe.
-

"Amazing vegetarian food, great ambiance"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
The food is amazing. I asked in advance if cooking a vegetarian menu was a problem and I have to say I never expected it to be as amazing as it was. The food is just incredible. It's an expensive restaurant, but a unique experience and you do get what you pay for.
-

"een bijzondere beleving"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Eten bij Wiesen is een ware beleving. De gerechten zijn uitzonderlijk en de bediening is vriendelijk en kundig.
-