Diningcity Deal: Overheerlijk 3-gangen Sterren lunch € 37,50


.

Restaurant Wiesen* is gelegen in het bruisende Eindhoven. Dit klassieke restaurant laat de Wereldse invloeden in de gerechten naar boven komen. Heerlijke verfijnde gerechten die heerlijk op smaak zijn gebracht en ook nog een lust zijn voor het oog. Niet voor niets zijn ze bekroond met een Michelinster.

Laat jezelf een avond uitgebreid verwennen bij Wiesen*. Voor slechts € 37,50 kunt u nu genieten van een verrukkelijke 3-gangenlunch.

 

 • Te reserveren t/m 26 november 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Diningcity Deal: Subliem 5-gangen Sterren diner € 62,50


  .

  Restaurant Wiesen* is gelegen in het bruisende Eindhoven. Dit klassieke restaurant laat de Wereldse invloeden in de gerechten naar boven komen. Heerlijke verfijnde gerechten die heerlijk op smaak zijn gebracht en ook nog een lust zijn voor het oog. Niet voor niets zijn ze bekroond met een Michelinster.

  Laat jezelf een avond uitgebreid verwennen bij Wiesen *. Voor slechts € 62,50 kunt u nu genieten van een verrukkelijke 5-gangendiner.

   

   

 • Te reserveren t/m 26 november 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant Wiesen*

  Wiesen*
  Kleine Berg 10 , 5611 JV Eindhoven

  Er worden hoge culinaire toppen gescheerd in de Kleine Berg nummer 10. In deze gezellige zaak komt u niets tekort dankzij een equipe die flair heeft en een chef die uw smaakpapillen aan het feest zet. De producten zijn herkenbaar maar prikkelen dankzij fijne, precieze bereidingen. 

  De inrichting van het restaurant modern, chique maar toch ook fris en gezellig. De koks zullen bereiden voor haar gasten de heerlijkste gerechten. De koks halen inspiratie uit klassieke gerechten vanuit de hele wereld en geven daar hun eigen draai aan. Wiesen is bekroont met een Michelin Ster!

  Bij Wiesen* is het genieten!

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Wiesen*


  8,9

  (59 Recensies)


  eten

  9.3

  service

  8.9

  sfeer

  8.5

  "Subliem"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Gastvrije ontvangst, vlotte bediening, frequente aanwezigheid van de chefkok in het restaurant en als sluitstuk meer dan geweldige gerechten. Heerlijk hoog op smaak en met veel liefde bereid. De personal finishing touch van de kok die het sausje aan tafel op het bord komt dresseren is de kers op de taart van een geweldig heerlijke en aangename avond.
  -

  "Outstanding!"

  9,3
  eten: 10 service: 10 sfeer: 8
  Great service with very attentive people. Dinner was amazing. Everything was well thought through and the dishes followed one another perfectly in flavour build up. Beautiful autumn flavour combinations. Had a great evening!
  -

  "We waren niet welkom! "

  2,0
  eten: 2 service: 2 sfeer: 2
  Ik kan geen recensie schrijven, omdat we een paar uur voor aanvang van onze reservering een telefoontje kregen dat er teveel reserveringen aangenomen waren en wij dus niet welkom waren die avond. Waardeloos! Helaas hebben we dus niet culinair mogen genieten bij Wiesen, maar na deze ervaring zal ik dat ook niet meer gaan doen.
  -

  "Helaas"

  1,3
  eten: 2 service: 1 sfeer: 1
  Helaas is ons etentje bij Wiesen niet door gegaan. Maand geleden gereserveerd via restaurantweek, maar 3 uur voor dat we arriveerden werden we gebeld dat er te veel boekingen waren en daarmee onze boeking werd geannuleerd. Heel jammer dat ze daar pas zo laat achter kwamen. Dus helaas, maar een heerlijke en zeer gastvrije avond gehad in een ander restaurant.
  -

  "Lunch bij Wiessen"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Super lekker gegeten, heerlijke wijnen en fijn personeel. Elke keer weer een fantastische beleving.
  -

  "Heerlijk gegeten, goede en vriendelijke bediening"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Een heerlijke 4-gangen lunch gegeten met lekkere wijnen. Het personeel is heel erg vriendelijk. Echt een aanrader om een keer te eten.
  -