Restaurant Bistro-mer in Den Haag

Over Restaurant Bistro-mer

Bistro-mer
Javastraat 9 , 2585 AB Den Haag

Bistro-mer in Den Haag is al 35 jaar gespecialiseerd in vis-, kreeft- en oesterspecialiteiten en een begrip in Den Haag. 

Bistro-mer is te herkennen aan de oesterkar voor de deur en de mooie etalage vol met verse vis, schelp- en schaaldieren. Zodra u het pand betreedt, waant u zich in Parijse sferen door het tijdloze interieur in art-deco stijl met bijbehorende ambiance, waar zowel locale en internationale gasten zich thuis voelen. 

Menukaart  

De dagverse gerechten op onze uitgebreide kaart worden op diverse wijzen bereid in traditioneel franse stijl. Onze kaart is al 35 jaar ongewijzigd. Er staan gerechten op zoals bouillabaise, sashimi, parillada, coquilles st. Jaques of tong á la meunière.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Bistro-mer


8,1

(137 Recensies)


eten

8.2

service

8.2

sfeer

8.0

"Heerlijke kreeft in leuke omgeving! "

8,7
eten: 9 service: 8 sfeer: 9
Wij waren blij verrast! Kreeft was super vers en lekker bereid met heerlijke frietjes en sla. En ene lekker wijn erbij. Mijn moeder wilde iets anders eten, ging allemaal perfect. Bediening is jong maar ze worden goed aangestuurd, dus het liep allemaal vlekkeloos. en nog voor de deur kunnen parkeren, helemaal fijn.
-

" Niet representatief"

6,3
eten: 6 service: 6 sfeer: 7
Bistro Mer gebruikt deze actie niet om te laten zien wat ze te bieden hebben. Eten wat niet slecht maar ook niet top. Sla met heel veel mosterddressing en Franse frietjes zijn wat saai en kunnen en update gebruiken.
-

"Hartstikke goed!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Leuke omgeving en een heerlijk visrestaurant. We hadden het restaurant week menu en dat was heerlijk. Vriendelijke bediening. Tot snel.
-

"Hemels"

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
Iedere keer weer de .moeite waard om van Eindhoven met de trein naar Den Haag te gaan om bij Bistro Mer te gaan dineren. Zolang we kunnen gaan we hiermee door. Tot een volgende keer. .
-

"Hemels"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Iedere keer weer een feest om zelfs vanuit Eindhoven hier kreeft te gaan eten.
-

"Fantastisch kreeftmenu"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk kreeftenmenu, erg genoten. Leuke locatie
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant Bistro-mer