Restaurant Bistro-Mer in Den Haag

Over Restaurant Bistro-Mer

Bistro-Mer
Javastraat 9 , 2585 AB Den Haag

Bistro-mer in Den Haag is al 35 jaar gespecialiseerd in vis-, kreeft- en oesterspecialiteiten en een begrip in Den Haag. 

Bistro-mer is te herkennen aan de oesterkar voor de deur en de mooie etalage vol met verse vis, schelp- en schaaldieren. Zodra u het pand betreedt, waant u zich in Parijse sferen door het tijdloze interieur in art-deco stijl met bijbehorende ambiance, waar zowel locale en internationale gasten zich thuis voelen. 

Menukaart  

De dagverse gerechten op onze uitgebreide kaart worden op diverse wijzen bereid in traditioneel franse stijl. Onze kaart is al 35 jaar ongewijzigd. Er staan gerechten op zoals bouillabaise, sashimi, parillada, coquilles st. Jaques of tong á la meunière.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Bistro-Mer


8,1

(141 Recensies)


eten

8.2

service

8.2

sfeer

7.9

"Restaurants"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het eten was heerlijk de sfeer perfect. De bediening heel zorgzaam het ontbrak ons aan niets. Een top tent.
-

"Gezellig etentje met vriendin"

6,7
eten: 6 service: 8 sfeer: 6
De muziek is te luid, het is geen achtergrond muziek meer Het menu vond ik matig en slagroom bij een crêpe hoort toch niet bij het recept.
-

"Bistro Mer"

5,7
eten: 3 service: 8 sfeer: 6
Mooie locatie en prachtig klassiek interieur . Haagsch. Eten matig, eenvoudig. Fritus bleek en slap. Prijs klopte niet met voucher ING.
-

"Lange wachttijden"

5,3
eten: 6 service: 4 sfeer: 6
Jammer, het viel een beetje tegen. Het voorgerecht arriveerde snel en was erg smakelijk. Vervolgens werden de overige gerechten met een tussentijd van 1 uur geserveerd. Dat wachten viel niet mee op de toch al niet zo comfortabele stoeltjes. De waterkaraf was niet schoon en te zien aan de bruine bodem in geen tijden meer afgewassen. De bediening deed haar best en uitte rechtmatig verontschuldigingen over het ontstane ongemak. We waren blij dan we na het consumeren van een driegangenmenu na 3 uur eindelijk weer buiten stonden.
-

"Heerlijke kreeft in leuke omgeving! "

8,7
eten: 9 service: 8 sfeer: 9
Wij waren blij verrast! Kreeft was super vers en lekker bereid met heerlijke frietjes en sla. En ene lekker wijn erbij. Mijn moeder wilde iets anders eten, ging allemaal perfect. Bediening is jong maar ze worden goed aangestuurd, dus het liep allemaal vlekkeloos. en nog voor de deur kunnen parkeren, helemaal fijn.
-

" Niet representatief"

6,3
eten: 6 service: 6 sfeer: 7
Bistro Mer gebruikt deze actie niet om te laten zien wat ze te bieden hebben. Eten wat niet slecht maar ook niet top. Sla met heel veel mosterddressing en Franse frietjes zijn wat saai en kunnen en update gebruiken.
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant Bistro-Mer