Restaurant Bistro-mer in Den Haag

Small a089872b 0a29 4e00 b32e 2dd99d104667

Online Reserveren

Over Restaurant Bistro-mer

Bistro-mer
Javastraat 9 , 2585 AB Den Haag

Bistro-mer in Den Haag is al 35 jaar gespecialiseerd in vis-, kreeft- en oesterspecialiteiten en een begrip in Den Haag. 

Bistro-mer is te herkennen aan de oesterkar voor de deur en de mooie etalage vol met verse vis, schelp- en schaaldieren. Zodra u het pand betreedt, waant u zich in Parijse sferen door het tijdloze interieur in art-deco stijl met bijbehorende ambiance, waar zowel locale en internationale gasten zich thuis voelen. 

Menukaart  

De dagverse gerechten op onze uitgebreide kaart worden op diverse wijzen bereid in traditioneel franse stijl. Onze kaart is al 35 jaar ongewijzigd. Er staan gerechten op zoals bouillabaise, sashimi, parillada, coquilles st. Jaques of tong á la meunière.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Bistro-mer


7,9

(141 Recensies)


eten

8.0

service

8.0

sfeer

7.8

"Hemels"

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
Iedere keer weer de .moeite waard om van Eindhoven met de trein naar Den Haag te gaan om bij Bistro Mer te gaan dineren. Zolang we kunnen gaan we hiermee door. Tot een volgende keer. .
-

"Eten bij Bistro Mer Den Haag"

2,0
eten: 2 service: 2 sfeer: 2
1 augustus jl. genoten wij met drie personen van het speciale zomermenu bij de Bistro Mer. Het was erg goed en lekker. Veel verse groenten bij de hoofdschotel. Met al onze wensen en voorkeuren werd rekening gehouden. Een opmerking: waarom moet de vraag om naast de wijn water te serveren meteen uitmonden in een dure Italiaanse fles Panna? Een karafje leidingwater was ook goed geweest.
-

"Hemels"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Iedere keer weer een feest om zelfs vanuit Eindhoven hier kreeft te gaan eten.
-

"Kreeft menu"

5,7
eten: 4 service: 6 sfeer: 7
We startten met een heerlijke kreeftensoep, maar de geadviseerde kreeft met gegratineerde kaas was niet te eten....Het was een mix van kreeft en kaasfondue... Op de vraag; "Heeft het gesmaakt" hebben wij onze eerlijke feedback gegeven. Daar wist men echter niet mee om te gaan....wat men vervolgens deed is 15 min later een ander kreeft gerecht zonder kaas te laten zien (bestemd voor een andere tafel)...met de opmerking; "zie je zo kan het ook de volgende keer". Eén ding is zeker....die gaat er vanuit ons niet meer komen..
-

"Fantastisch kreeftmenu"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk kreeftenmenu, erg genoten. Leuke locatie
-

"meer dan 30 witte wijnen!!!"

9,0
eten: 9 service: 8 sfeer: 10
Een heerlijke avond gehad. Wel wat verwarring. Zo bleek de optie "asperges a la flamande(ham,ei,aardappeltjes,gesmolten boter)" waarvoor ik gereserveerd had, onbekend te zijn bij het restaurant. Dus daar hebben jullie als Diningcity nog een klusje. Ook was er geen aperitief zoals op de diningcity site staat aangeprezen. We hebben oesters toegevoegd aan ons diner, 3 prachtige wijnen geselecteerd uit hun machtig mooie selectie. De wijnkennis van het personeel mag wel iets toenemen. Een Gewurztraminer is echt wat anders dan een Pinot blanc. Maar wehebben van beide genoten. De bediening en de keuken brachten ons nog wat extra asperges, wat de avond helemaal goed maakte. Een echte aanrader, Klassiek, traditioneel en uitstekende kwaliteit. We komen zeker terug.
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant Bistro-mer

Restaurants vlakbij Bistro-mer

THE RAFFLES

Javastraat 63, Den Haag
208 meter

  DEAL: -35 korting op 5-gangendiner nu 32,50 euro

RESTAURANT PEARL - HILTON THE HAGUE

Zeestraat 35, Den Haag
543 meter

  DEAL: 3-gangenmenu nu 35 euro

BY J&M

Prinsestraat 99, Den Haag
982 meter

  DEAL: -35% korting op 3-gangendiner nu 22,50 euro

ONI

Prinsestraat 35, Den Haag
1,08 kilometer

  DEAL: -25% Culinair Japans 4-gangenmenu nu 35 euro

MAISON DE LA FORET

Bezuiderhoutseweg 116, Den Haag
1,76 kilometer

  DEAL: 3-gangendiner inclusief brood en amuse nu 24 euro