Small a089872b 0a29 4e00 b32e 2dd99d104667

Online Reserveren

DEAL: Verse Canadese kreeft + vele extra's € 29,50 Te reserveren t/m 2 maart 2018

Genieten geblazen...Verse Canadese kreeft met frites en salade!

Bij restaurant Bistro-mer in Den Haag bent u aan het juiste adres voor de lekkerste visspecialiteiten! Met 35 jaar ervaring en ongelooflijke passie worden de gerechten voor je bereid. Het Parijse interieur, en de gezellige sfeer dragen ook bij aan de geweldige belevenis die je te wachten staat in dit fantastische restaurant!

Voordelen:

+ Verse Canadese kreeft (500 gram)
+ Met frites en salade
+ Beste visrestaurant van Den Haag
+ Geldig van maandag tot en met zondag
+ Reserveer nu gratis en betaal pas in het restaurant

* Niet in combinatie met andere acties
* Te gebruiken voor diner
* LET OP: deze deal is alleen geldig bij online reservering via diningcity.nl

Reserveer nu

Over Restaurant Bistro-mer

Bistro-mer
Javastraat 9 , 2585 AB Den Haag

Bistro-mer in Den Haag is al 35 jaar gespecialiseerd in vis-, kreeft- en oesterspecialiteiten en een begrip in Den Haag. 

Bistro-mer is te herkennen aan de oesterkar voor de deur en de mooie etalage vol met verse vis, schelp- en schaaldieren. Zodra u het pand betreedt, waant u zich in Parijse sferen door het tijdloze interieur in art-deco stijl met bijbehorende ambiance, waar zowel locale en internationale gasten zich thuis voelen. 

Menukaart  

De dagverse gerechten op onze uitgebreide kaart worden op diverse wijzen bereid in traditioneel franse stijl. Onze kaart is al 35 jaar ongewijzigd. Er staan gerechten op zoals bouillabaise, sashimi, parillada, coquilles st. Jaques of tong á la meunière.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Bistro-mer


8,0

(144 Recensies)


eten

8.0

service

8.1

sfeer

7.8

"Heerlijke kreeft in leuke omgeving! "

8,7
eten: 9 service: 8 sfeer: 9
Wij waren blij verrast! Kreeft was super vers en lekker bereid met heerlijke frietjes en sla. En ene lekker wijn erbij. Mijn moeder wilde iets anders eten, ging allemaal perfect. Bediening is jong maar ze worden goed aangestuurd, dus het liep allemaal vlekkeloos. en nog voor de deur kunnen parkeren, helemaal fijn.
-

" Niet representatief"

6,3
eten: 6 service: 6 sfeer: 7
Bistro Mer gebruikt deze actie niet om te laten zien wat ze te bieden hebben. Eten wat niet slecht maar ook niet top. Sla met heel veel mosterddressing en Franse frietjes zijn wat saai en kunnen en update gebruiken.
-

"Hartstikke goed!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Leuke omgeving en een heerlijk visrestaurant. We hadden het restaurant week menu en dat was heerlijk. Vriendelijke bediening. Tot snel.
-

"Hemels"

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
Iedere keer weer de .moeite waard om van Eindhoven met de trein naar Den Haag te gaan om bij Bistro Mer te gaan dineren. Zolang we kunnen gaan we hiermee door. Tot een volgende keer. .
-

"Hemels"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Iedere keer weer een feest om zelfs vanuit Eindhoven hier kreeft te gaan eten.
-

"Kreeft menu"

5,7
eten: 4 service: 6 sfeer: 7
We startten met een heerlijke kreeftensoep, maar de geadviseerde kreeft met gegratineerde kaas was niet te eten....Het was een mix van kreeft en kaasfondue... Op de vraag; "Heeft het gesmaakt" hebben wij onze eerlijke feedback gegeven. Daar wist men echter niet mee om te gaan....wat men vervolgens deed is 15 min later een ander kreeft gerecht zonder kaas te laten zien (bestemd voor een andere tafel)...met de opmerking; "zie je zo kan het ook de volgende keer". Eén ding is zeker....die gaat er vanuit ons niet meer komen..
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant Bistro-mer