Restaurant Konnichiwa in Utrecht

Over Restaurant Konnichiwa

Konnichiwa
Mariaplaats 9 , 3511 LH Utrecht

Terwijl we de Japanse tradities in ere houden, omarmen onze chefs de toekomst eveneens. Traditionele Japanse ingrediënten worden gecombineerd met lokale producten. Het ontwikkelen van nieuwe smaakcombinaties behoort tot onze filosofie.

De Japanse keuken behelst zo veel meer dan alleen lekker eten. Verse en gezonde ingrediënten, de manier waarop gerechten zorgvuldig worden bereid, een lust voor zowel oog als tong, dit alles leidt tot een optimale smaakervaring.  Al sinds het jaar 2000 is dat ons dagelijkse doel. Het bereiken van het  optimale. U kunt ons vinden in het hartje van Utrecht.  Op loopafstand van het station en de Dom toren, schuin tegenover de conservatorium.

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Konnichiwa


7,7

(30 Recensies)


eten

8.0

service

7.6

sfeer

7.5

"lekker"

7,7
eten: 8 service: 7 sfeer: 8
we hebben heerlijk gegeten. met stokjes eten was een uitdaging. En het was heerlijk
-
7,3
eten: 7 service: 8 sfeer: 7
Prima gegeten. Vooral het hoofdgerecht was voortreffelijk! De service was vriendelijk en correct.
-
9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
we hebben genoten van het feit dat je zo dichtbij de kok zit en je kon zien hoe je eten werd bereid
-
7,3
eten: 8 service: 7 sfeer: 7
goed gegeten, bediening deed haar best.
-
7,0
eten: 7 service: 7 sfeer: 7
We hebben vanavond heerlijk gegeten bij Konnichi Wa. Het enige wat op te merken valt is dat we erg lang moesten wachten voordat er begonnen werd met bakken op de teppan yaki. We waren er al 1 uur en een uur kwartier alvorens ze begonnen. BIj wanneer ze zouden beginnen gaf de ober aan meteen, maar dat duurde dan nog weer 25 min. Het eten was verder heerlijk, niks op aan te merken. Bediening was verder ook snel genoeg.
-
8,3
eten: 9 service: 8 sfeer: 8
Erg lekker en gezellig gegeten. Een extra gang in het menu was een leuke verrassing! De buitenkant en de entree van het restaurant doet vanaf de straat echter vermoeden dat het om een afhaalrestaurant gaat. Ziet er erg goedkoop uit en doet niet vermoeden dat er nog een mooi restaurant achter zit. Jammer...
-