Visrestaurant Crabbetje Leiden in Leiden

Over Visrestaurant Crabbetje Leiden

Visrestaurant Crabbetje Leiden
St. Aagtenstraat 5 , 2312 CA Leiden

Al 25 jaar staat visrestaurant Crabbetje voor kwaliteit en gezelligheid !

Ook wel de verborgen parel van Leiden genoemd, is het visrestaurant in de regio.
De chef-kok Theo Guijt bereidt vanuit de open keuken heerlijke visgerechten met als specialiteit de Chefproeverij een 2 t/m 5 gangen diner. Met klassiekers als noordzeetong, slibtong en verse kreeft, levend gehouden in het homarium, en veel dagverse vis ben je zeker van een ruime keuze in mooie gerechten.

Chefkok en gastheer Theo en Rene Guijt  heten u welkom in ons restaurant.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Visrestaurant Crabbetje Leiden


8,6

(133 Recensies)


eten

8.6

service

8.8

sfeer

8.4

"Geweldig"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben ontzettend genoten van het culinaire 4-gangen vismenu. Onze gastheer en zijn broer weten op professionele en openhartige wijze je op je gemak te voelen en uitleg te geven over hun wijze van een restaurant bestieren. Voor herhaling vatbaar.
-

"Heerlijk gegeten"

8,3
eten: 8 service: 9 sfeer: 8
Het eten was super !!! Gezellige locatie. Prima bediening. Alles was naar wens.
-

"Goed en sfeervol visrestaurant ."

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Uitstekend restaurant, zeer professionele, vriendelijke bediening. Goede tijd tussen de gerechten. Erg goede kwaliteit van de producten. Kortom gezellige avond gehad in een sfeervol restaurant. De ronde tafel voor 4 personen was ook erg prettig. Wij komen hier zeker nog eens terug.
-

"Heerlijk etentje "

8,3
eten: 7 service: 10 sfeer: 8
Het eten was lekker, sfeer was fijn. Gastheer was uiterst vriendelijk. Het enige wat tegenviel was dat we niet zelf mochten kiezen van de menu.
-

"Wel eens beter gegeten hier"

7,0
eten: 6 service: 7 sfeer: 8
Met zijn 3en via Primera actie 3-gangen menu voor halve prijs gegeten volgens bekend concept: amuse, proeverij van kleine voorgerechtjes, 3 kleine stukjes vis op toefjes bieten en wortelpuree en stukje aardappelgratin, bolletje ijs met mini-desserts. Aangename wijnen per glas en koffie na. Samen voldoende maar het smaakte (mij) deze keer niet geweldig; tafelgenoten vonden het ok, niet geweldig, maar zeker géén 38,50€ waard (= normale prijs)
-

""

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Zaterdag heerlijk gegeten in restaurant het Crabbetje. Vriendelijk personeel en bediening. Hier gaan we nog een keer heen.
-

Artikelen toegewijd aan: Visrestaurant Crabbetje Leiden