Restaurant Infini in Wahlwiller

Online reserveren niet mogelijk


Helaas is online reserveren bij dit restaurant niet mogelijk.

Over Restaurant Infini

Infini
Botterweck 3 , 6301 GK Wahlwiller

Restaurant Infini in Wahlwiller

Na ruim 3,5 jaar gevestigd te zijn geweest in Valkenburg, is er eerder dan onze eigen verwachting, toch opeens een prachtige kans op ons pad gekomen!

Na vele berekeningen, gesprekken en overwegingen hebben wij het besluit genomen om er gewoon voor te gaan...

Wij zijn zeer trots op de pracht locatie die wij gevonden hebben om ons concept voort te zetten en uit te gaan breiden naar al onze wensen en die van onze gasten.We zijn nu gevestigd in het alom bekende oude pand van vroeger ''Der Bloasbalg'', later ''Les Aromes'' en dan nu ''Infini''!

Wij zitten in het glooiende heuvellandschap met een prachtig uitzicht, mooi terras, groot prive terrein om voor de deur te kunnen parkeren, de plannen voor het aanleggen van onze eigen kruidentuin en nog veel meer mogelijkheden en kansen voor de toekomst!

We verheugen ons op onze nieuwe uitdaging en hopen U ook daar weer te verwelkomen!

Met vriendelijke groet, Michael en Kirsten van Geffen-Damoiseaux

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Infini


8,5

(82 Recensies)


eten

8.7

service

8.4

sfeer

8.3

"Zeer teleurstellend kerstdiner"

4,7
eten: 4 service: 4 sfeer: 6
Gisterenavond een zeer teleurstellend kerstdiner gehad. Het vegetarische menu was zeer karig. De eerste gang zag er nog mooi uit, maar daarmee was de koek op. Als tussengerecht: een gepocheerd ei met spinazie (en alleen dat) en als hoofdgerecht: een gepofte ui in de schil met stukje venkel. Dit soort gerechten acht ik niet passend voor een feestelijk kerstdiner (los van de forse prijs die er voor werd gevraagd). Bij een opmerking over het gerecht aan de gastvrouw / eigenaresse: dat is een kwestie van smaak. Daar was voor haar de zaak mee afgedaan. Geen enkel klantbesef. Verdere opmerkingen: de mondvermaakjes werden in een grote bak bij een van de vier gasten gezet, die mocht gaan uitdelen aan de tafelgenoten, de wijn werd in eerste instantie vergeten (daar moest om worden gevraagd ondanks bestelde arrangement). Sommelier wel vriendelijk. Wij zijn gegaan op basis van eerder bezoek in Valkenburg, maar dit laatste bezoek was zeer teleurstellend. Jammer en zeker niet voor herhaling vatbaar.
-

"mooi gegeten"

7,3
eten: 7 service: 8 sfeer: 7
(h)eerlijke bediening en goed eten in een prachtige locatie
-

"Een sublieme avond uit!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Voortreffelijk gedineerd. Uiterste correcte en gastvrije bediening.
-

"Een belevenis"

9,0
eten: 9 service: 10 sfeer: 8
Een goede sfeer, prima gastvrouwen en -heren en overheerlijk eten. We hebben genoten van een heerlijk diner met vooraf overheerlijke amuses.
-
9,3
eten: 10 service: 9 sfeer: 9
Op donderdag 11 oktober hadden wij de hele zaak voor ons tweetjes Als oud medewerker in de horeca(Hotel de Dael Nuth,Hostellerie de Hameert Wellerlooi en Au Coins des Bons Enfants Maastricht)werd ik enorm verrast door de toeweiding en vakmanschap van deze crew. Het 7 gangen menu was werkelijk van absolute klasse,verfijnde smaken die moeiteloos in elkaar overliepen begeleid door een werelds wijnaragement. Hier gaan we nog veel van horen in de toekomst.De topper in Valkenburg en verre omstreken. Om het in voetbaltermen te houden Champions League waardig Veel suuces verder en tot gauw
-
7,7
eten: 9 service: 7 sfeer: 7
12 oktober 2012 hebben we genoten van een voortreffelijk 7-gangenmenu. De gastvrouw was van absolute klasse, de keuken eveneens. We waren buitengewoon onder de indruk van de kwaliteit, maar in het bijzonder ook van de volgorde, het tempo en de samenhang van de gangen als totaalmenu. De 7 gangen (incl amuses eigenlijk 9) waren duidelijk met heel veel passie en aandacht geconstrueerd, bereid en geserveerd. We vonden de bietenmarshmallow met Earl Greytea-gelei het meest verassend, het smolt gewoon op de tong. Mijn partner heeft vooral van de Irish coffee het meest genoten. Dat is des te opmerkelijker aangezien hij niets om (zoete) desserts houdt. Ikzelf was erg onder de indruk van zowel het gepocheerde ei met ossestaart als het megamalse varkensgerecht met mosterddressing. Hoewel we de keuken in geen enkel opzicht tekort willen doen, is het aanbod wijnen van een exorbitant hoog niveau. Natuurlijk gaat het in een restaurant primair om eten en drinken en zodoende is er 1 klein minpuntje namelijk als je 5 uur lang zit te genieten verwacht je wel comfortabeler meubilair. Daarnaast is verzuimd om de van tevoren aangegeven wens om geen zoet dessert te serveren te honoreren maar zie voorgaande opmerking over de Irish Coffee in dit verband...
-