Over Restaurant Perceel*

Perceel*
Dorpsstraat 3 , 2902 BC Capelle aan Den IJssel

Restaurant Perceel is gevestigd in het Oude Raadhuis van Capelle aan den IJssel.

U kunt onverwachte smaakcombinaties verwachten, pure smaken en in het voorjaar en de zomer zelfs heerlijke kruiden en eetbare bloemen uit eigen naast het restaurant gelegen kruidentuin. Bij mooi weer kunt u heerlijk vertoeven op het terras aan de Hollandse IJssel en vrij parkeren voor de deur, dit alles net onder de rook van Rotterdam (10 minuten rijden vanaf centrum). Ervaar het zelf!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Perceel*


9,3

(242 Recensies)


eten

9.4

service

9.4

sfeer

9.0

"Heerlijk eten en persoonlijke bediening"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben gewoonweg heerlijk gegeten. Het eten was prachtig opgediend en zorgde een geluksgevoel. Van binnen veroorzaakte elke hap een "oooeeehhh" of "mmmmmmhh" reactie. De bediening was persoonlijk en attent en dacht erg met je mee!
-

"Lunch"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wat een fijne ambiance en wat een plaatjes waren de gerechten die geserveerd werden! Het was genieten met een hoofdletter G!
-

"Super"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wat een leuke bediening en mooie locatie! Het eten was heel bijzonder en lekker en de wijnen pasten er goed bij. Een top ervaring.
-

"Hemels voor Hemelvaartsdag"

8,3
eten: 8 service: 9 sfeer: 8
Bediening was leuk en professioneel. Mooie gerechten, hier en daar iets te veel zout.
-

"Kwaliteit weer waargemaakt"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Uitstekend 5 gangendiner; 4 mooie amuses;smakelijke bijpassende wijnen;kundig jong personeel in de bediening;ruime porties;sfeervol ingericht restaurant.
-

"avondje genieten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Op een koude zondagavond in Februari genoten van een heerlijk, compleet 5 gangen diner bij Restaurant Perceel. Gezellige ruimte, niet massaal, vriendelijke medewerkers en prachtige maar vooraal ook heerlijke gerechten. De wijnen waren goed afgestemd op de gerechten en het tempo was goed. We hadden gekozen voor 5 gangen met 2 extra gerechten (oester en coquilles), bob arrangement, champagne vooraf en koffie na. Het was een avondje genieten en lekker tot rust komen.
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant Perceel*