Restaurant Pearl - Hilton The Hague in Den Haag

Over Restaurant Pearl - Hilton The Hague

Restaurant Pearl - Hilton The Hague
Zeestraat 35 , 2518 AA Den Haag

In het Hilton Hotel vindt u Restaurant Pearl. Het restaurant maakt absoluut indruk met haar interieur. Het prachtige schilderij van Vermeer, 'Het meisje met de parel', houdt een oogje in het zeil. Klassieke effecten worden hier gemoderniseerd wat een spannend effect geeft. 

De authentieke accenten van de Hollandse keuken worden verwerkt in Franse klassiekers. Seizoensgebonden gerechten worden met de beste ingrediënten bereidt. U kunt hier terecht voor een stevig ontbijt, een culinaire lunch, een fantastisch diner of gewoon een heel lekker kopje koffie.

Restaurant Pearl heeft erg veel keuze aan wereldwijnen, zowel nieuwe als oude. Het personeel helpt u graag om een keuze te maken zodat uw diner naar een hoger niveau wordt getild. 

 

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Pearl - Hilton The Hague


8,4

(74 Recensies)


eten

8.3

service

8.5

sfeer

8.5

"Voortreffelijk!"

9,7
eten: 10 service: 9 sfeer: 10
Heerlijk, elegant en sfeervol. Op zaterdag 04 april hebben wij bij Pearl mogen genieten van een heerlijk diner en een uitstekend bijpassend wijnarrangement De keuken is voortreffelijk; creatief, origineel en verfijnd. Echt iedere gang was subliem. De ontvangst en de bediening waren allerhartelijkst en persoonlijk. Speciale wensen waren geen probleem Wij hebben een heerlijke avond gehad en komen zeker terug.
-

"Ja top! "

9,0
eten: 9 service: 10 sfeer: 8
Super restaurant. Eten was top en service was erg goed. Zelfs voor zo'n mooi en chique restaurant hing er een ongedwongen sfeertje en dat is in mijn opzichte het beste wat je kan hebben. Zeer zeker aan te raden.
-

""

7,7
eten: 8 service: 7 sfeer: 8
Good food and a great location
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Een geslaAgde aVOND IN EEN GBERWELDIGE EMBIANCE
-

"Restaurant week."

7,3
eten: 7 service: 7 sfeer: 8
Gezellige avond, leuke, professionele bediening in een prima sfeer!
-

"goed"

7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
Goede zaak, gerechten waren allemaal net schilderijen. Mooie verrassende combinaties en ee prijs was schappelijk. Kortom aanrader.
-