Restaurant Pearl - Hilton The Hague in Den Haag

Over Restaurant Pearl - Hilton The Hague

Restaurant Pearl - Hilton The Hague
Zeestraat 35 , 2518 AA Den Haag

In het Hilton Hotel vindt u Restaurant Pearl. Het restaurant maakt absoluut indruk met haar interieur. Het prachtige schilderij van Vermeer, 'Het meisje met de parel', houdt een oogje in het zeil. Klassieke effecten worden hier gemoderniseerd wat een spannend effect geeft. 

De authentieke accenten van de Hollandse keuken worden verwerkt in Franse klassiekers. Seizoensgebonden gerechten worden met de beste ingrediënten bereidt. U kunt hier terecht voor een stevig ontbijt, een culinaire lunch, een fantastisch diner of gewoon een heel lekker kopje koffie.

Restaurant Pearl heeft erg veel keuze aan wereldwijnen, zowel nieuwe als oude. Het personeel helpt u graag om een keuze te maken zodat uw diner naar een hoger niveau wordt getild. 

 

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Pearl - Hilton The Hague


8,4

(74 Recensies)


eten

8.3

service

8.5

sfeer

8.5

"Top!"

9,3
eten: 9 service: 10 sfeer: 9
Prachtig restaurant op een mooie locatie. De bediening was Top! We hadden een 3 gangen winnaars menu dachten dat het een vast menu was. Toch hadden we mochten we nog veel kiezen. Heerlijk gegeten!
-

"Zwak"

4,0
eten: 3 service: 2 sfeer: 7
Onprofessionele bediening. Met heel veel moeite 3-gangenmenu verkregen- wat toch de deal was. Glaasje bubbels hebben we niet ontvangen, ook na de ober hierop gewezen te hebben. Voorgerecht was helemaal niet 'subliem': bordje charcuterie. Daarvoor ga ik niet op restaurant. Steak was oké . Nagerecht, een ijsje, ook lekker. Toch vind ik zowel de steak als het ijs als dessert niet de naam subliem waardig. Alles was heel gewoontjes. We kregen ook een foutieve rekening. Dit werd wel rechtgezet, maar ook nu kwam het nochtans inbegrepen glaasje bubbels niet.Er was veel personeel ( stages?) maar toch was het niet vlot.
-

"Een parel in de culinaire wereld"

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
Voortreffelijk gegeten, sfeer was uitstekend en het personeel deskundig en heel vriendelijk
-

"zeer geslaagd"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zowel de bediening als het eten uit de keuken was zeer goed, daarnaast straalde de inrichting luxe en sfeer uit en klopte alle details. Wij komen zeker terug.
-

"restaurant Pearl - Hilton hotel Den Haag"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het restaurant heeft een goede vibe, vooral na de verbouwing. Goede sfeer en enthousiast personeel. Leuke menukaart en goede kwaliteit.
-

"Zeer goed !"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Wij genoten enorm van 4 heerlijke gangen met bijpassende wijn. Interessante uitleg over de keuze van de wijn en verrassende keuze voor rum bij het dessert.
-