Restaurant De Heeren van Kok in Wormerveer

Small da3b7a33 f7b1 48ee 8cc1 2c972ad168f2

Online Reserveren

Over Restaurant De Heeren van Kok

De Heeren van Kok
Warmoesstraat 37 , 1521 CJ Wormerveer

Restaurant De Heeren van Kok is gevestigd in een monumentaal pand in Wormerveer. Het is een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar bestaat. Het is een huiselijk en warm restaurant.

Er wordt Frans-Hollands gekookt. De pure ingrediënten worden zoveel mogelijk in hun waarde gelaten maar wel op smaak gebracht. Zo wordt er de beste kwaliteit voor u geserveerd. In het najaar presenteert De Heeren van Kok een wildkaart.

Absolute aanraders zijn de vis trio en de geflambeerde flensjes! Restaurant De Heeren van Kok heeft een mooie keuze aan wijnen. Til uw diner naar een hoger niveau door een van de volle wijnen te drinken bij uw gerecht.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Heeren van Kok


9,0

(384 Recensies)


eten

9.1

service

9.1

sfeer

8.9

"Heerlijk gegeten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was weer een heel gezellig avondje uit met vrienden en hebben wederom genoten van de gerechten die in het kader van de restaurantweek werden geserveerd. De bediening was zeer vriendelijk en stralen een zeer enthousiaste en professionele houding uit. Het driegangenmenu was meer dan voldoende. De mannen wilden graag een kaasplankje i.p.v. het dessert en dat was geen enkel probleem! Dit restaurant is zeker een aanrader.
-

"Super!!!"

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
Weer heerlijk gegeten, echt een aanrader!
-

"Degelijk vakmanschap bij De Heeren van Kok"

8,0
eten: 7 service: 9 sfeer: 8
Wij hadden een kennismakingsdiner in het kader van de Restaurant Week. De ontvangs was allervriendelijkst. De ruimte zeer gezellig. We hadden een voorgerecht dat was samengesteld uit croutons met zalm en rundercarpaccio, Noorse garnaaltjes en kipblokjes in satehsaus. Een beetje 'van alles' en zeer smaakvol. Daarna kwam een triootje van soepjes als tussengerecht. Weinig bijzonder maar kleurrijk opgediend. Het hoofdgerecht bestond uit een mals stukje kalfsbiefstuk in een drambuie saus, met champignons en een brede waaier aan garneringen, inclusief een schoteltje met ingemaakte appelpartjes dat heel aardig combineerde met de kalfsbiefstuk. Er werd meer dan voldoende op tafel gezet. Wij waren verzadigd en lieten het toetje schieten. De cappucino was uitstekend. Een zeer sympathiek restaurant.
-

"Geweldig"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We werden ontvangen door een medewerkster die ons naar onze gereserveerde tafel bracht. Deze was keurig, tot in de puntjes, gedekt met damast laken, servetten in een zilveren servetring en op tafel, ovalen tafel waaraan we met zijn zessen ruim zaten, een hele mooie zilveren kaarsen kandelaar. Het eten was voortreffelijk. Vooraf 4 kleine hapjes, daarna drie kleine kommetjes diverse soep waarbij verteld werd hoe de volgorde van eten was. Daarna het hoofdgerecht: keuze tussen vlees of vis met diverse garnituur erbij en als dessert een proeverijtje van vier verschillende dingen. De kok, de Heer A. Kok, kwam elke tafel langs voor een gesprekje wat we ook zeer op prijs stelden. Maar al het personeel behandelde ons zeer perfect en gezellig. Kortom, we hebben een grandioze avond gehad, voor herhaling vatbaar.
-

"Heerlijk"

7,7
eten: 8 service: 9 sfeer: 6
Heerlijk gegeten.
-

"Geweldig!"

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
Wij hebben weer een fantastische avond gehad! Gezellige sfeer, prima bediening, heerlijk diner en voortreffelijke wijnen.
-

Restaurants vlakbij De Heeren van Kok

'T EETHUYSJE

Dorpsstraat 53, Castricum
11,5 kilometer

  DEAL: All Inclusive 4-gangendiner nu 65 euro

BACCO RISTORANTE & VINERIA

Fannius Scholtenstraat 26, Amsterdam
12,3 kilometer

  DEAL: 3-gangendiner + aperitief nu 29,50 euro

WOLF ATELIER

Westerdoksplein 20-brug, Amsterdam
12,9 kilometer

  DEAL: Fantastisch All Inclusive 5-gangendiner nu 85 euro

DE VRIENDEN VAN JACOB Michelin

Duin en Kruidbergerweg 60, Santpoort-Noord
13,4 kilometer

  DEAL: Fantastisch 5-gangen Michelinmenu + amuse nu €59,50

ASSAGGI

Tweede Egelantiersdwarsstraat 6, Amsterdam
13,4 kilometer

  DEAL: Spectaculair Italiaans 3-gangendiner nu 29,50 euro