Restaurant De Heeren van Kok in Wormerveer

Over Restaurant De Heeren van Kok

De Heeren van Kok
Warmoesstraat 37 , 1521 CJ Wormerveer

Restaurant De Heeren van Kok is gevestigd in een monumentaal pand in Wormerveer. Het is een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar bestaat. Het is een huiselijk en warm restaurant.

Er wordt Frans-Hollands gekookt. De pure ingrediënten worden zoveel mogelijk in hun waarde gelaten maar wel op smaak gebracht. Zo wordt er de beste kwaliteit voor u geserveerd. In het najaar presenteert De Heeren van Kok een wildkaart.

Absolute aanraders zijn de vis trio en de geflambeerde flensjes! Restaurant De Heeren van Kok heeft een mooie keuze aan wijnen. Til uw diner naar een hoger niveau door een van de volle wijnen te drinken bij uw gerecht.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Heeren van Kok


9,0

(417 Recensies)


eten

9.1

service

9.1

sfeer

8.9

"Heeren van kok"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zoals gewoonlijk heerlijk eten en een goede sfeer met goede bediening. Komen zeker weer.
-

"Wederom super en heerlijk!!"

9,3
eten: 9 service: 10 sfeer: 9
Ja....wat moet ik nog zeggen... Tijdens de Restaurantweek zo heerlijk en gezellig gegeten. Nu vrienden meegenomen en ook die waren erg enthousiast. Wat is het daar gezellig! Het eten heerlijk, bediening super vriendelijk... Al met al een supergezellig, heerlijk avondje uit!. Bedankt allemaal!!!
-

"Heerlijk eten, super bediening"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Wij hadden het restaurant week menu en dit was heerlijk. Keuze tussen vlees of vis, prima. Er zit voldoende tiid tussen de gangen en sfeer is relaxed en ontspannen.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
In een woord: Fantastisch!!
-

""

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Een gezellig restaurant met leuke bediening en goed eten. Alleen vinden wij de muziek niet passen bij dit restaurant. Zeker geen gezongen muziek draaien. Als het bedoeld is als 'muzikaal behang' dan uitsluitend instrumentaal. Vragen ons wel af of muziek nodig is. Als restaurant vol is, dan hoor je toch geen muziek meer. Als het half vol is, kan je overwegen instrumentale muziek te draaien. Bij een tweepersoons tafel kunnen de verschillende gangen wat sneller worden geserveerd dan bij een tafel met meerdere personen!
-

"Het was weer top!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het 3-gangenmenu wat geserveerd werd was zoals altijd weer bijzonder lekker en mooi opgediend. Zowel het vlees als visgerecht was prima en de diversiteit van de garnituren was ook ruim voldoende. De bediening was bijzonder vriendelijk en attent. Wij vinden de accommodatie huiselijk en knus. Wat ons betreft verdient de Heeren van Kok wederom te worden gekozen tot het beste restaurant in Noord-Holland in het kader van de Nationale Restaurantweek 2018.
-