Restaurant Dijk9 in Eindhoven

Small 2c1a53d6 5980 4f5b ab01 928c7de3d6d6

Online Reserveren

Over Restaurant Dijk9

Dijk9
Stratumsedijk 9 , 5611 NA Eindhoven

 

Dijk9 is een levendige zaak die in het centrum op steenworp afstand ligt van winkels, musea en het theater. U kunt binnen of buiten op ons terras heerlijk genieten van een drankje, lunch of uitgebreid diner in ongedwongen sfeer.

Onze keuken is Frans-internationaal georiënteerd. De ingrediënten die wij gebruiken zijn seizoensgebonden, met zorg gekozen en op elkaar afgestemd. De menukaart van Dijk9 biedt voor ieder wat wils. De verrassingsmenu’s en bijpassende wijnarrangementen zorgen voor een ultieme beleving.

Zowel zakelijk of in privé-sfeer kunnen we u een onvergetelijke avond bezorgen.

 

 

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Dijk9


8,1

(53 Recensies)


eten

8.4

service

8.2

sfeer

7.8

"Goed eten bediening matig"

5,7
eten: 8 service: 4 sfeer: 5
Het eten was goed. Bediening matig dit omdat we vooraf allergieën hadden doorgegeven en dit niet is verwerkt. Uiteindelijk wel bord omgewisseld. Aan tafel doorgegeven dat 1 persoon geen chocolade mag hebben en wat krijg je als toetje een brownie met chocolade. Maar niets meer van gezegd en een ander van het gezelschap op laten eten maar dit is voor een restaurant gewoon slecht te noemen. Vier gangen wijn arrangement hebben we maar 3 gangen gehad. Dit op de afrekening laten corrigeren.
-

"Heerlijk gegeten"

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Heerlijk gegeten en zeer vriendelijke bediening
-

""

7,7
eten: 8 service: 7 sfeer: 8
Heerlijk eten en goede bediening
-

"Top!."

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Prima gevarieerd smaakvol eten. Prettige professionele bediening. Sfeervol gezellig druk.
-

"weer uitstekend gegeten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Prima gegeten, gezellig gezeten. Of je bij Dijk9 nu in de restaurantweek eet of op een ander moment dat maakt voor service en kwaliteit geen verschil. Altijd uitstekend.
-

"dijk van een restaurant"

7,3
eten: 10 service: 6 sfeer: 6
het eten was weer heel goed! bovendien een echt verrassingsmenu. mooi stuk vis vooraf met garnituur boordevol smaken. hoofdgerecht idem; prima bereidde kalfslende. garnituur ook prima. dessert gebaseerd op chocolade x mint. heerlijk; wel erg zwaar. de spaanse witte wijn combineerde goed met het eten. de rode wijn is iets te vet. mooie serviesgoed. wij komen vast en zeker terug. compliment voor de kok. drukke vrijdagavond, veel uitgelaten mensen daardoor erg lawaaierig.
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant Dijk9