Restaurant Dijk9 in Eindhoven

Small 2c1a53d6 5980 4f5b ab01 928c7de3d6d6

Online Reserveren

Over Restaurant Dijk9

Dijk9
Stratumsedijk 9 , 5611 NA Eindhoven

 

Dijk9 is een levendige zaak die in het centrum op steenworp afstand ligt van winkels, musea en het theater. U kunt binnen of buiten op ons terras heerlijk genieten van een drankje, lunch of uitgebreid diner in ongedwongen sfeer.

Onze keuken is Frans-internationaal georiënteerd. De ingrediënten die wij gebruiken zijn seizoensgebonden, met zorg gekozen en op elkaar afgestemd. De menukaart van Dijk9 biedt voor ieder wat wils. De verrassingsmenu’s en bijpassende wijnarrangementen zorgen voor een ultieme beleving.

Zowel zakelijk of in privé-sfeer kunnen we u een onvergetelijke avond bezorgen.

 

 

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Dijk9


8,1

(53 Recensies)


eten

8.4

service

8.2

sfeer

7.8

"heerlijke wildmaaltijd"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
prima wilddinner. prachtig vlees, heel goed gebraden en opgemaakt met bijpassende groenten en sausen. De huiswijnen waren heel goed. De service was ook uitstekend
-

"Gezellig restaurant met goede spijs/wijn-combinaties en service."

7,0
eten: 8 service: 7 sfeer: 6
In het kader van de restaurant-actie kennis gemaakt met dit restaurant. Mede op basis van info van kennissen. Het is ons goed bevallen zowel qua spijs als wijn. Bij het verrassingsmenu hadden we gekozen voor bijpassend wijn-arrangement. Eea was goed op elkaar afgestemd en ook de bediening/service was goed. Kortom: een klasse-restaurant waar we terug gaan komen..
-

"Altijd goed!"

9,0
eten: 8 service: 10 sfeer: 9
Dijk9 is altijd goed, ontspannen luxe. Goede en mooie gerechten, fantastische smaken met daarbij uitstekende wijnen. Daarnaast is de sfeer altijd erg ontspannen. Voor ons is en blijft Dijk9 een toprestaurant, een van de pareltjes van Eindhoven!
-

"Top restaurant "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wat een toprestaurant ! Mooie gerechten , prettige bediening en sfeer ! Compliment voor de sympathieke gastheer! Echt een aanrader!
-

"Relaxed en gezellig restaurant;chill!"

7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
Goed restaurant met prima keuken en bediening.Wijnen zijn top!!
-

"Goed eten met prima service"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Vier gangen met restaurantweek. Dit is prima bevallen. Goed eten, borden mooi opgemaakt en passende bediening. Tafelgenoot had aangegeven vegetarische gerechten te willen, deze deden niet onder voor de reguliere gerechten.
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant Dijk9