Restaurant Ries Eten en Drinken in 's-Hertogenbosch

Over Restaurant Ries Eten en Drinken

Ries Eten en Drinken
Kruisstraat 17 , 5211 DT 's-Hertogenbosch

In het bruisende centrum van Den Bosch ligt het gemoedelijke restaurant Ries. Het restaurant is simpel ingericht en de sfeer is goed.

Restaurant Ries kookt in een wereldse keuken. Tijdens verre reizen is hij geïnspireerd geraakt door alle invloeden. Deze internationale gerechten worden aangevuld met Brabantse streekproducten. Hierdoor ontstaan nieuwe smaken en herkenbare gerechten. 

Kies uit een 2 tot en met 6 sterren menu of a la carte. In samenwerking met een wijnhuis worden bijpassende wijnen geselecteerd.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Ries Eten en Drinken


8,3

(134 Recensies)


eten

8.7

service

8.2

sfeer

8.1

"Niet happy"

3,3
eten: 2 service: 4 sfeer: 4
Wij hebben niet met plezier gegeten. De bediening was onprofessioneel. Onze vriendin moest lactosevrij eten. Daar werd moeilijk over gedaan. De stagiaire werd in ons bijzijn terecht gewezen en de kok had weinig gevoel voor contact maken. Kortom ... wij komen hier niet meer terug.
-

"Etentje bij Ries"

8,3
eten: 9 service: 8 sfeer: 8
Heerlijk gegeten, goede bediening en mooie opmaak van de gerechten. Het voorgerecht was heerlijk. Het nagerecht was net een schilderij.
-

"Smakelijk, maar een verrassend einde"

7,3
eten: 8 service: 8 sfeer: 6
Geachte heer/mevrouw, Lekker gegeten, vriendelijke bediening, leuk in het centrum van Den Bosch. Helaas heb ik een email ontvangen van dining city waarin staat dat zij laten weten dat "Ries eten en drinken" heeft aangegeven dat ik (gedeeltelijk) niet aanwezig ben geweest. Wij waren wel degelijk aanwezig, echter waren we alleen te laat. Er was een vriendin last minute ziek geworden en heb ik nog snel iemand anders kunnen regelem om mee te gaan, zodat ik de reservering niet hoefde te annuleren. Ik verontschuldigde mij bij binnenkomst. Ik heb aangegeven dat ik hen daarvoor heb proberen te bellen, maar er geen verbinding kon worden gemaakt. Zij gaven aan dat zij inderdaad een telefonische storing hadden, waarvoor ze zich verontschuldigde. Erg teleurstellend dat zij dan de keuze maken om aan te geven dat ik er niet of gedeeltelijk niet was, zodat ik mogelijk op een zwarte lijst kom te staan zoals in de mail staat. Daarom geen 5 maar 4 sterren voor de service voor deze wat vreemde actie achteraf, jammer.
-

"Heerlijk gegeten"

7,0
eten: 8 service: 5 sfeer: 8
Lekker eten bij Ries tijdens de restaurantweek! Het wijnarrangement was goed gekozen. Het was een gezellig avondje. Een kleine opmerking: verschil in bediening, van vrolijk tot toch wel arrogant!
-

"Leuk huiskamer restaurant"

9,3
eten: 10 service: 9 sfeer: 9
Wij hebben genoten van de kookkunst van Ries. De wijnen waren heerlijk en goed afgestemd op het menu. Het restaurant is klein maar sfeervol. Iets voor herhaling vastbaar.
-

"Super avond bij Ries"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Erg gezellig en knus restaurant in het centrum van Den Bosch. De bediening is erg vriendelijk en precies genoeg, ze zijn niet te veel maar ook niet te weinig aanwezig. Er is een open keuken waar de gerechten worden bereid en dit in combinatie met het kleinschalige karakter zorgt voor een unieke sfeer. Echt een aanrader!
-