Restaurant De Moerbei Michelin in Warmond

Small 2c5b6883 6732 40b7 bb19 f7afe7ee8bc0

Online Reserveren

Over Restaurant De Moerbei

De Moerbei
Dorpsstraat 5 A , 2361 AK Warmond

Restaurant De Moerbei is gevestigd in een oude boerenhoeve in het centrum van het pittoreske plaatsje Warmond. De hoeve is modern en warm ingericht, maar met aandacht voor klassiek detail. Voor lunch en diner kunt u terecht in drie ruimten, elk met eigen sfeer. De centrale ruimte heeft uitzicht op de keukenbrigade en de wijnkelder. De opkamer is een kleine gezellige ruimte met maximaal achttien zitplaatsen. De zijkamer is rustig en licht en er kan met 24 personen gedineerd worden. Daarnaast is er nog een heerlijk terras waar van het zonnetje kan worden genoten. 

De chef kok van restaurant de Moerbei houdt het graag simpel. Gerechten moeten herkenbaar zijn. Pure smaken, gemaakt van top ingrediënten. “Onze gasten moeten weten wat ze op hun bord hebben. Ze moeten zich achteraf niet afvragen, wat heb ik ook al weer gegeten.”

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Moerbei


9,0

(1022 Recensies)


eten

9.1

service

9.1

sfeer

8.8

"Warmonds feestje..."

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Zoals altijd heerlijk gegeten, fijne gerechten en mooie wijnen. Hartelijke ontvangst en leuke bediening, kortom een Warmonds feestje.
-

"Het was ook deze keer weer meer dan geweldig!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Gistermiddag, 29.8.17, lunch onder de parasols, het was fantastisch, alweer! Gerechtjes waren meer dan heerlijk, het zijn allemaal kleurrijke plaatjes en vooral zeer verrassend, dát maakt het verschil. Gastvrouw en gastheer weten precies wat goed gastheerschap inhoudt, echt TOP! We hebben allemaal genoten van een geweldige middag, hartelijk dank! Heel graag tot ziens en met vriendelijke groet, Marjolyn van Wieringen
-

"De Moerbei, Warmond; eten in 1 van de allerbeste restaurants van Nederland!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zoals altijd was het weer thuiskomen in de Moerbei. 4 gangen-menu met bij- passende wijnen wederom 1e klas. Voor mijn vrouw en mij blijft de Moerbei tot de absolute top van Nederland behoren. Daarbij is de sfeer zeer ontspannen en ongedwongen en maakt de hartelijkheid en toewijding van gastvrouw Anjo de Bont en haar collega's het zo dat je snel weer wilt terugkeren.
-

"Super"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Perfect eten. Super behandeling, zeer attent. Maar de wachttijd tussen de gangen vonden we te lang. We hebben 4 uur gedaan over het eten.
-

"Fijne kennismaking"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Onze kennismaking met De Moerbei was in één keer raak. We hebben heerlijk gegeten. De bediening was top (ook mooi om te zien dat de jongere garde goed wordt ingewerkt). Mooie wijnen in het arrangement, met deskundige uitleg geserveerd. Kortom, een restaurant om bij terug te komen.
-

"Eten bij de Moerbei"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Eten was weer fantastisch! We eten er regelmatig en elke keer is het toch weer een verrassing wat we krijgen. Net weer even anders, heel knap en bijzonder. We komen zeker weer terug.
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant De Moerbei

Restaurants vlakbij De Moerbei

ONDER DE LINDE

Voorstraat 133, Noordwijk
5,6 kilometer

  DEAL: 5-gangendiner nu 52,50

DUTCH

Koningin Wilhelminaboulevard 20-31, Noordwijk
7,47 kilometer

  DEAL: All Inclusive 5-gangen Dutch diner nu 79,50 euro

HET OUDE DYKHUYS

Lisserdijk 567, Lisserbroek
8,33 kilometer

  DEAL: 5-gangenmenu nu 42 euro

'T REGTHUYS

Plein 18, Wassenaar
9,38 kilometer

  DEAL: -50% Salade lunch nu 12,50 euro voor 2 personen

DE DYCK

Woudsedijk-Zuid 43, Woubrugge
12,4 kilometer

  DEAL: Verrassend 5-gangendiner + 2 amuses nu € 42,-