Restaurant Tante Kee in Kaag

Over Restaurant Tante Kee

Tante Kee
Julianalaan 14 , 2159 LA Kaag

Restaurant Tante Kee ligt op het pittoreske Kaag. Een half uur van Amsterdam/Den Haag en 15 minuten van Schiphol. Het restaurant telt 35 zitplaatsen, de tuinkamer biedt ruimte aan nog eens 20 gasten.
Op mooie dagen kunt u ook op het terras genieten van de heerlijkste gerechten en prachtige wijnen. Met uitzicht over de Kagerplassen.

Chefkok Raymond Reeb en zijn keukenbrigade zijn altijd op zoek naar nieuwe smaaksensaties. De bijzondere kaart en het Jeunes restaurateurs d’Europe menu maken dat meer dan duidelijk.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Tante Kee


8,8

(370 Recensies)


eten

9.0

service

8.8

sfeer

8.7

"Heerlijk gegeten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Prima gegeten, lekkere wijnen en leuke bediening. Het was niet te merken dat we gebruik maakte van de restaurantweken. Komen hier zeker terug, als we weer wat te vieren hebben.
-

"Voortreffelijk"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was een hele lange wens van mij om een keer te eten bij tante Kee en nu kwam het er eindelijk van. We waren te vroeg want de navigatie gaf een uur aan maar binnen 35 minuten waren wij er al. De man in de bediening gaf aan dat dit door het veerpontje komt dan rekenen ze sowieso een half uur extra. Maar we werden hartelijk welkom geheten en mochten plaatsnemen. En echt elke gang die we kregen was echt super goede combinaties en geweldige smaak explosies in je mond en de huiswijn was echt heerlijk lekker zacht. Ik ben niet echt een toetjes mens maar het toetje was ook echt super lekker. De bediening ook echt heel vriendelijke en bij het weggaan kregen we een hand vind ik ook altijd heel persoonlijk al met al een super etentje dus voor herhaling vatbaar.
-

"Heerlijk eten op een mooie locatie"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Wij waren enkele jaren niet meer geweest en de zaak is verbouwd. Het is ontzettend mooi geworden en sfeervol gebleven. Intieme ruimtes, goede akoestiek. De locatie is onveranderd: prachtig gelegen aan het water van De Kaag. Het eten en de bediening waren werkelijk super, zeker als je bedenkt dat we voor de Restaurantweek zaten. Wij komen zeker terug; ideaal voor de lunch op het terras.
-

"Heerlijk avondje uit"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Het eten was erg lekker en de borden mooi opgemaakt. De smaken waren prima op elkaar afgestemd. Alles met een oosterse twist.
-

"Perfect"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Laat je niet tegenhouden omdat het op een eiland ligt het is meer dan de moeite waard! We hebben genoten, de gastvrijheid en het diner en de wijn waren perfect. Een meer dan goede prijs kwaliteit verhouding. We hebben er een leuk, zeker voor de zomer adres bij!
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben werkelijk fantastisch gegeten.... heerlijk aan t water gezeten! Hele goede bediening! Super wijnen! Geweldig diner.. Zeebaars.... Heilbot... Gamba en Buikspek... daarna Parelhoen met Zuurkool ... alles overheerlijk!! Dit duurt niet lang meer of er komen Michelin sterren... raar dat dit niet al gebeurd is.
-