Restaurant De Knip in Voorschoten

Over Restaurant De Knip

De Knip
Kniplaan 22 , 2251 AK Voorschoten

Restaurant 'De Knip' is gevestigd in een sfeervol en monumentaal pand, centraal gelegen tussen Den Haag en Leiden, in de rustieke, landelijke Knippolder direct aan het water met riant uitzicht over de Vlietlanden.


Het geheel gerenoveerde restaurantgedeelte van Restaurant 'De Knip' heeft een mooi uitzicht over het water en de overhaalbrug.

Onder leiding van Chef-kok Marcel van Teijlingen handhaaft 'De Knip' een ambachtelijke werkwijze met als doel: Respect voor natuur en product, waarbij vooral dagverse en meest regionale producten worden gebruikt.

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Knip


8,8

(71 Recensies)


eten

9.0

service

8.9

sfeer

8.6

"Avond genieten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Afgelopen zaterdag kunnen genieten van een culinaire topavond bij restaurant de Knip. Het nieuwe concept met bijbehorende nieuwe menukaart is absolute aanrader. Prachtig eten, goede sfeer en mooi lokatie. Aanrader!
-

"Lekker menu"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Vriendelijke bediening, die veel aan je tafel kwamen om te vragen of alles naar wens was of gewoon een praatje maken. Ze gaven duidelijke uitleg wat je op je bord had. Fijne locatie voor een restaurant.
-

"De knip"

4,7
eten: 6 service: 6 sfeer: 2
Eten goed maar niet subliem Vrouwelijke bediening vriendelijk, heren uit de keuken niet. Ambiance ongezellig en ieder woord van de buren te verstaan
-

"smaakvolle lunch"

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Tijdens de restaurant week geluncht. Het 3 gangenmenu zag er goed verzorgd en smaakvol uit. Alle smaken waren goed op elkaar afgestemd. We hebben heerlijk gegeten.
-

"Geweldige avond gehad"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het eten was voortreffelijk, de bediening vriendelijk en gastvrij. Echt een aanrader, ga er binnenkort weer naar toe.
-

"Genoten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Volop genoten van 4 gangen menu tijdens restaurant week een vervolg bezoek zeker waard
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant De Knip