Restaurant De Knip in Voorschoten

Over Restaurant De Knip

De Knip
Kniplaan 22 , 2251 AK Voorschoten

Restaurant 'De Knip' is gevestigd in een sfeervol en monumentaal pand, centraal gelegen tussen Den Haag en Leiden, in de rustieke, landelijke Knippolder direct aan het water met riant uitzicht over de Vlietlanden.


Het geheel gerenoveerde restaurantgedeelte van Restaurant 'De Knip' heeft een mooi uitzicht over het water en de overhaalbrug.

Onder leiding van Chef-kok Marcel van Teijlingen handhaaft 'De Knip' een ambachtelijke werkwijze met als doel: Respect voor natuur en product, waarbij vooral dagverse en meest regionale producten worden gebruikt.

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Knip


8,9

(66 Recensies)


eten

9.0

service

8.9

sfeer

8.6

"Genoten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Volop genoten van 4 gangen menu tijdens restaurant week een vervolg bezoek zeker waard
-

"Goed restaurant"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zeer goed restaurant, mooi menu van de rest week, we hebben ook nog een extra smakelijk tussengerecht genomen!! Wij komen zeker terug en denken aan fietsculinair 27 mei as
-

"Blijft goed"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Tijdens de restaurantweek heerlijk menu gegeten, blijft zeer goed ga zo door!!
-

"Heerlijk gegeten! "

8,0
eten: 10 service: 8 sfeer: 6
Voor de 1e maal gegeten bij De Knip. Het Restaurant weekmenu uitgebreid naar 4 gangen. Presentatie en smaak van de gerechten uitstekend. Accommodatie ietsje gedateerd, maar de locatie maakt bij mooi weer veel goed.
-

""

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Het eten was heerlijk, de bediening was zeer vriendelijk en attent! We hebben een gezellige avond gehad dat zeker voor herhaling vatbaar is!
-

"Lekker, maar dat mag ook wel voor die prijs"

7,7
eten: 10 service: 4 sfeer: 9
Heerlijk gegeten, maar op het einde een volwassen rekening, men was kennelijk vergeten dat we via de restaurantweek hadden geboekt. Ik vind dat flauw en eerlijk gezegd koop ik liever een paar schoenen.
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant De Knip