Restaurant De Beejekurf in Venray

Over Restaurant De Beejekurf

De Beejekurf
Paterslaan 15 , 5801 AS Venray

In het Limburgse Venray vindt u het knusse restaurant De Beejekurf. Het restaurant is door de fris moderne inrichting en de vriendelijke bediening erg toegankelijk. 

Het menu wordt hier vaak aangepast. Zo volgen verrassende creaties elkaar snel op. De smaken zijn in balans en de presentatie is een lust voor het oog.

De gastvrouw en sommelier tillen het restaurant, met de chefkok vanuit de keuken, naar een hoger niveau. De bediening is aangenaam en attent.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Beejekurf


9,0

(506 Recensies)


eten

9.0

service

9.1

sfeer

8.9

"verrassend"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben genoten van het buitengewoon goede eten, een fantastische en verrassende avond. Een goede sfeer, vriendelijke en attente bediening. Een echte aanrader!!
-

"Uitstekende ervaring"

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
Zeer plezierige ervaring gehad. Bijzonder smakelijke gerechten en dranken. De opmaak was fraai maar niet mind-blowing en het livar varken (hoofdgerecht) was t minst (met harde vetdelen) maar de cuisson van de andere gerechten was uitmuntend! Ook een smakelijk nagerecht, maar qua opmaak niet bijzonder. De gastvrouw was zeer innemend en gaf meteen een vertrouwd gevoel, het overig bedienend personeel was erg jong en overeenkomstig onwennig, Maar zeker genoten van een verzorgde avond!
-

"Lenker en gezellig."

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Wederom erg lekker gegeten. Niets van te merken dat het minder was omdat het deze keer via Restaurantweek is geboekt. Service prima en gerechten lekker en weer net even anders. Top avond dus!
-

"Echt een feestje"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Gisteravond hebben we genoten van een heerlijk 3-gangen menu. Vooral kregen we enkele verrassende amuses. Zeker voor herhaling vatbaar
-

""

9,0
eten: 9 service: 10 sfeer: 8
prima eten passende wijn
-

"JRE-creatie "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Vrijdag 27-10-2017 een genoeglijke avond ervaren in de Beejekurf. We genoten het 5-gang JRE-menu. Alles keurig verzorgd en goed van smaak, uiteraard met een goed glas wijn. De smaakpapillen zijn gelukkig niet belast door een overmatig kruidengebruik. De kookkunst in de Beejekurf is er op gebaseerd dat de gebruikte produkten zelf hun eigen smaak op voldoende wijze afgeven. Ook de vriendelijke bediening was prima, simpel gezegd: ..gewoon zoals het hoort... . Als je eens wat beters en/of iets extra's wilt, dan is dit restaurant zeer zeker een aanrader.
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant De Beejekurf