Restaurant De Beejekurf in Venray

Over Restaurant De Beejekurf

De Beejekurf
Paterslaan 15 , 5801 AS Venray

In het Limburgse Venray vindt u het knusse restaurant De Beejekurf. Het restaurant is door de fris moderne inrichting en de vriendelijke bediening erg toegankelijk. 

Het menu wordt hier vaak aangepast. Zo volgen verrassende creaties elkaar snel op. De smaken zijn in balans en de presentatie is een lust voor het oog.

De gastvrouw en sommelier tillen het restaurant, met de chefkok vanuit de keuken, naar een hoger niveau. De bediening is aangenaam en attent.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Beejekurf


9,0

(506 Recensies)


eten

9.0

service

9.1

sfeer

8.9

"heerlijk"

9,0
eten: 8 service: 9 sfeer: 10
heerlijk
-

"ein gelungener Abend"

9,3
eten: 9 service: 10 sfeer: 9
wir haben einen sehr schönen Abend hier verbracht. Der Service war erstklassig. Besonders Frau Verstappen hat sich toll um uns gekümmert. Aber auch der Rest des Teams war supernett. Das Essen war ein Erlebnis. Lediglich die Hauptspeise hätte etwas heißer daherkommen können.Das Ambiente war sehr gemütlich. Fazit: Wir haben uns rundum wohlgefühlt und werden sicher nochmal wiederkommen.
-

"Genoten van een verrassend menu."

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Genoten van een heerlijk verrassend menu via de restaurantweek. Uitgebreid naar 4 gangen en heerlijk aangevuld met een bijpassende wijn dmv het wijnarrangement. Uiterst bekwame uitleg van gerechten en wijn en een leuke bediening. Kortom voor herhaling vatbaar.
-

"Geweldige ervaring"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Leuke ontvangst, heerlijk verrassingsmenu, ongedwongen genoten van het eten en de luke inrichting en bediening
-

"Geweldige avond"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben een geweldig drie gangen menu gegeten. Er werden vooraf ook nog een drietal amuses geserveerd. Het is echt een aanrader
-

"Heerlijk"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Gewoonweg geweldig!
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant De Beejekurf