Restaurant Bij Raggers in Noordwijk

Over Restaurant Bij Raggers

Bij Raggers
Koningin Wilhelmina Boulevard 16A , 2202 GT Noordwijk

Het pareltje van de Noordwijkse boulevard is Restaurant Bij Raggers. Het strakke maar toch gezellige restaurant beschikt over een prachtig terras van waar u de zonsondergang kunt bekijken en het geruis van de zee kunt horen. 

Verfijnde, uitgebalanceerde gerechten vullen de kaart. Dagverse en seizoensgebonden ingrediënten zijn de basis van deze bijzondere creaties. Vergeet hier vooral niet een van de tongstrelende desserts te kiezen.

Het personeel van restaurant Bij Raggers is bijzonder gastvrij en kan u prima adviseren bij uw keuze. Daarnaast hebben zij een assortiment van verschillende wijnen. 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Bij Raggers


9,1

(439 Recensies)


eten

9.2

service

9.3

sfeer

8.9

"Top!! "

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Verrassend heerlijk gegeten, daar hoop ik vaker te eten!
-

""Bij Raggers" "

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Tijdens de restaurantweek hebben we wederom heerlijk gegeten in mijn favoriete restaurant "Bij Raggers". Het daarbij geschonken wijnarrangement was prima en zeker bij het hoofdgerecht was de wijn fantastisch. Zo heerlijk dat we onszelf getrakteerd hebben op nog een glas van deze wijn. Het restaurant zat vol, de sfeer was prima en we voelden ons op en top gast. Ieder gerecht werd weer uitgeserveerd met daarbij een mooi verwoorde presentatie van het gerecht en de bijpassende wijn. Voor ons een hele goede reden om op korte termijn weer te gaan dineren in restaurant "Bij Raggers".
-

""Bij Raggers" "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Afgelopen vrijdag in het kader van de restaurantweek gegeten "Bij Raggers". We komen hier met enige regelmaat en ook deze keer hebben we genoten van een voortreffelijk 4 gangen menu, heerlijke bijpassende wijnen en niet te vergeten de gastvrije bediening. Eten bij Cor & Sjaan Raggers is voor ons een avond culinair genieten !
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
What a small hidden jewel this restaurant is!! Absolutely amaizing food, both delicious and looking very attractive. We loved the surprise menu and are looking forward to try the a la carte menu. Exceptional service where the owners are personally involved and very lovely people. We went with a one year old baby and they were so welcoming and caring about her every need. Thank you so much.
-

""

8,3
eten: 8 service: 9 sfeer: 8
Afgelopen zondag met vrienden in het kader van de restaurantweek genoten van het voortreffelijke 4-gangen menu Bij Raggers. Wij komen hier een paar keer per jaar en het is van onze favoriete restaurants in de regio. Mooi gepresenteerde en smaakvolle gerechten, attente en vriendelijke service en heerlijke bijpassende wijnen. Cor & Sjaan weer bedankt voor een in alle opzichten geslaagde avond !
-

"Prima"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Prima gegeten, het is er zeker gezellig.
-