Restaurant Bij Raggers in Noordwijk

Over Restaurant Bij Raggers

Bij Raggers
Koningin Wilhelmina Boulevard 16A , 2202 GT Noordwijk

Het pareltje van de Noordwijkse boulevard is Restaurant Bij Raggers. Het strakke maar toch gezellige restaurant beschikt over een prachtig terras van waar u de zonsondergang kunt bekijken en het geruis van de zee kunt horen. 

Verfijnde, uitgebalanceerde gerechten vullen de kaart. Dagverse en seizoensgebonden ingrediënten zijn de basis van deze bijzondere creaties. Vergeet hier vooral niet een van de tongstrelende desserts te kiezen.

Het personeel van restaurant Bij Raggers is bijzonder gastvrij en kan u prima adviseren bij uw keuze. Daarnaast hebben zij een assortiment van verschillende wijnen. 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Bij Raggers


9,1

(426 Recensies)


eten

9.2

service

9.2

sfeer

8.9

"Uitstekende keus voor een intiem etentje!"

9,0
eten: 10 service: 9 sfeer: 8
Heerlijk gegeten met een wijnarrangement van goed uitgekozen Italiaanse wijnen. Vriendelijke en voorkomende service... ook toen we halverwege vroegen om een andere tafel als gevolg van andere (vervelende!) gasten... een absolute aanrader!
-

"Genoten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben genoten. Het eten was verrassend en heel erg lekker. Mooi gepresenteerd. Het werd veel aandacht aan elke detail gegeven. We hadden een subliem 3 gangen menu, maar werd aandacht gegeven aan speciale dieet wensen die niet helemaal in de menu pasten. Dit hebben we zeker op prijs gesteld. Het verdient een ster! De bedienen was ook uitstekend en de sfeer was heel gezellig. We komen zeker terug.
-

"Een top avond bij het strand"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Een grandioze avond met heerlijk eten. Uitgekiende gerechten geserveerd door vriendelijke bediening. Goede keuzes een een relaxte avond aan de bouvelevard in Noordwijk Gier komen we zeker terug
-

"Subliem"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten!Er werd rekening gehouden met dieetwensen en het menu werd hier keurig op aangepast.Over ieder gerecht werd wat verteld. Het restaurant is intiem en rustig (geen schreeuwtent). We komen hier zeker terug!
-

"Heeerlijk gegeten met geweldige service"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
4 gangen menu als verrassing. Was erg lekker. Heel vriendelijke bediening met veel aandacht voor de klant.
-

"lekker eten met heerlijk wijn"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
het eten was verassend en lekker, gewoon genieten dus. de bijpassende wijnen waren heerlijk en warden met een leuk en goed verhaal bij geserveerd. vriendelijke en rustige sfeer, geen poeha
-