Diningcity Deal: Voortreffelijk 6-gangendiner € 49,50


.

Ervaar een culinair 6-gangendiner voor slechts € 49,50,- per persoon.

Villa la Ruche is gevestigd in een prachtige villa in Voorburg waarvan het interieur zowel als modern als klassiek te omschrijven is. 

Ervaar de klasse van een van de beste restaurants van Den Haag en omstreken. Patron-cuisinier Marko Karelse verricht samen met zijn equipe wonderen in de keuken en die deelt hij graag met je. Het enige wat hij ervoor terugvraagt, is dat je geniet met volle teugen. Dat zal niet al te veel problemen opleveren.

 

 • Te reserveren t/m 31 januari 2019
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant Villa la Ruche

  Villa la Ruche
  Prinses Mariannelaan 71 , 2275 BB Voorburg

  Voor genieten van voortreffelijk eten kun je altijd terecht bij restaurant Villa la Ruche in Voorburg. Met een gastvrije team zorgen zij ervoor dat je telkens weer een onvergetelijke ervaring beleeft. 

  Proef herkenbare smaken die op unieke wijze aan je worden gepresenteerd in combinatie met heerlijk smakende wijnen. Per seizoen wisselen zij hun gerechten af met een nieuwere en frissere uitstraling zodat zij jou blijven verrassen. 

  Hier beleef je een intieme sfeer waarbij je lekker onderuit zakt en moeiteloos aan het dagelijks leven kan ontsnappen. Met daarbij passende muziek en mooie bloemen op tafel en stoelen om het zo comfortabel mogelijk te maken. Er is aan elk detail gedacht. 

  Het enige wat zij van je vragen is om te genieten, genieten van al het moois wat restaurant Villa la Ruche in Voorburg je te bieden heeft. 

   

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Villa la Ruche


  8,5

  (302 Recensies)


  eten

  8.7

  service

  8.4

  sfeer

  8.3

  "Villa la Ruche een genot. "

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Was een hernieuwde kennismaking met Villa la Ruche. Fantastisch creatief menu met verrassende smaken met daarbij een heerlijke wijn. Komen zeker terug.
  -

  "Wederom heerlijk"

  9,7
  eten: 9 service: 10 sfeer: 10
  Voor de tweede maal hier gegeten en hij blijft in onze toplijst staan voor momenten waarop we wat te vieren hebben. Goede ontvangst, rustige sfeer, dito interieur. Al het personeel goed op de hoogte van wat er op het bord ligt en, in onderscheid tot veel andere restaurants, iedereen die ik aan mijn tafel heb gehad wist iets van de wine pairing. Vaak zie je dat alleen bij een sommelier of één van de gastheren/-vrouwen. Hier wist het ene staflid nog meer te vertellen dan het ander. Amuses en gerechten waren heerlijk, sukade wellicht iets te krokant van buiten maar verder alles spot on.
  -

  "Heerlijk!"

  9,0
  eten: 10 service: 9 sfeer: 8
  Wij hadden een 3 gangenlunch in het kader van de restaurantweek en we hebben echt heel kekker gegeten. wij kregen 3 amuses die ook heerlijk waren. Echt een aanrader.
  -

  "Leuk voor een keer"

  8,3
  eten: 7 service: 10 sfeer: 8
  Mooie smaken, erg mooi opgemaakte borden, prima bediening. Echter erg kleine porties; poppenhuis hoeveelheden, BOB wijn arrangement waren nauwelijks voor 1/5 gevulde glazen. Brood en tafelwater hadden redelijke prijzen. Al met al leuk in nbrestaurantweek voor 130,- met 2 personen, maar denk niet voor “ buiten restaurantweek” prijzen. Zat ook erg veel tijd tussen de gerechten in. Ons 3 gangen menu nam evenveel tijd in beslag als het 5 gangen menu van n andere tafel.
  -

  "weinig minder minst en eenmalig."

  6,7
  eten: 7 service: 5 sfeer: 8
  tsja, als je naar la ruche gaat verwachte je geen grote porties..wel een top menu en top service. je verwacht wel dat ondanks dat de restaurant week natuurlijk qua menu iets goedkoper is, ze hun best doen om je weer terug te laten komen..toch een soort uithangbord. Het was niet slecht, maar heb in dit segment zeker beter gegeten. En als je voor een wijnarrangement 8 euro per glas betaald, schenk het glas dan wel vol en haal geen 10 glazen uit een fles. Dit werd na een opmerking van mijn partner, dat het wel een erg 'sneu' glaasje was, wel direct gecorrigeerd....alleen bij haar, tot onze hilariteit en ook die van andere gasten. Kortom..voor ons helaas een eenmalig ervaring, jammer...
  -

  "Zeer smaakvol"

  9,0
  eten: 9 service: 10 sfeer: 8
  Via de restaurantweek hier gedineerd. Mooi is dat je het menu kan uitbreiden. Leuke en lekkere amuses. Het complete menu zag er verzorgd uit. Heel fijn dat begeleidende sausjes die ter plekke over je gerecht worden gesauteerd op de tafel bleven staan. De sausjes zijn behoorlijk krachtig van smaak. Wat opvalt is dat de kok in alle gerechtjes iets van een 'bite' verwerkt voor het evenwicht. De schol en lende waren perfect gegaard. De porties zijn constant en voldoende. Het zijn geen heel verrassende gerechten maar wel goede producten en van een constante kwaliteit. Mooi wijnarrangement ook. De bediening is vriendelijk en professioneel. Zeker weer voor herhaling vatbaar
  -

  Artikelen toegewijd aan: Restaurant Villa la Ruche