Diningcity Deal: Voortreffelijk 6-gangendiner € 49,50


.

Ervaar een culinair 6-gangendiner voor slechts € 49,50,- per persoon.

Villa la Ruche is gevestigd in een prachtige villa in Voorburg waarvan het interieur zowel als modern als klassiek te omschrijven is. 

Ervaar de klasse van een van de beste restaurants van Den Haag en omstreken. Patron-cuisinier Marko Karelse verricht samen met zijn equipe wonderen in de keuken en die deelt hij graag met je. Het enige wat hij ervoor terugvraagt, is dat je geniet met volle teugen. Dat zal niet al te veel problemen opleveren.

 

 • Te reserveren t/m 31 januari 2019
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant Villa la Ruche

  Villa la Ruche
  Prinses Mariannelaan 71 , 2275 BB Voorburg

  Voor genieten van voortreffelijk eten kun je altijd terecht bij restaurant Villa la Ruche in Voorburg. Met een gastvrije team zorgen zij ervoor dat je telkens weer een onvergetelijke ervaring beleeft. 

  Proef herkenbare smaken die op unieke wijze aan je worden gepresenteerd in combinatie met heerlijk smakende wijnen. Per seizoen wisselen zij hun gerechten af met een nieuwere en frissere uitstraling zodat zij jou blijven verrassen. 

  Hier beleef je een intieme sfeer waarbij je lekker onderuit zakt en moeiteloos aan het dagelijks leven kan ontsnappen. Met daarbij passende muziek en mooie bloemen op tafel en stoelen om het zo comfortabel mogelijk te maken. Er is aan elk detail gedacht. 

  Het enige wat zij van je vragen is om te genieten, genieten van al het moois wat restaurant Villa la Ruche in Voorburg je te bieden heeft. 

   

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Villa la Ruche


  8,5

  (295 Recensies)


  eten

  8.8

  service

  8.4

  sfeer

  8.3

  "Toch een tikkeltje teleurgesteld"

  6,3
  eten: 5 service: 8 sfeer: 6
  Gisteren met Dining with the Stars bij Villa La Ruche geweest. Bediening was zeer vriendelijk en legde de gerechten goed uit. De sfeer in het restaurant komt waarschijnlijk beter tot zijn recht tijdens de donkere wintermaanden, maar nu deed het donkere interieur in de felle zon wat bedrukt aan. Het eten tenslotte, want daar gaat het om, werd prachtig geserveerd en had een goede combinatie van texturen waardoor het prettig eten was. Het 5-gangen menu werd ook voorzien van de nodige amuses, waardoor de hoeveelheid voldoende was. De smaak kon ons echter op geen enkel moment echt verrassen en stelde op twee punten teleur. De lam was erg droog en te sterk van smaak en het dessert kwam niet goed tot zijn recht. De eerlijkheid gebied te zeggen, dat we daar op het moment niks van gezegd hebben en daarmee de keuken niet de kans hebben gegeven om er iets aan te doen. De wijnen tenslotte vielen heel erg tegen zowel qua smaak als prijs waardoor de rekening toch wel erg tegenviel.
  -

  "Voortreffelijk geluncht"

  8,7
  eten: 10 service: 8 sfeer: 8
  Mooie verfijnde gerechten met bijpassende smaakvolle wijnen.
  -

  "De eerste keer La Ruche"

  8,7
  eten: 10 service: 8 sfeer: 8
  We hebben ontzettend lekker gegeten ! Echter de hoeveelheden hadden wat meer mogen zijn. De gerechten, die in de aanbieding zaten, waren stuk voor stuk verrassende schilderijtjes, die ook nog eens heerlijk smaakten. Jammer, dat de dranken de rekening hoger deden uitvallen, dan verwacht. Prima kok !
  -

  "Genoten van een fantastische avond"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Gisteravond mogen genieten van een heerlijk 7 gangen diner met een 3tal amuses. Echt een aanrader!
  -

  "Top"

  8,0
  eten: 8 service: 8 sfeer: 8
  Perfecte tussenstop tussen Amsterdam en Rotterdam en goed te bereiken per auto. Goede prijs-kwaliteit verhouding en culinair. Opvallend: geen klein streepje saus op je bord maar royale schenkkannetjes die je zelf tijdens het eten kon hanteren
  -

  "Je wordt verwend"

  9,0
  eten: 9 service: 9 sfeer: 9
  Heerlijk gegeten. Erg fijn is dat je gewoon alle amuses krijgt, ook al kom je "goedkoop" eten en ook op de ingrediënten is zeker niet bezuinigd. Eenprachtig "plaatje"als voorgerecht met zalm, krab en mooie garni, heerlijke eend en een mooi dessert. Onze ervaring is ook dat je met wijn, water, koffie uiteindelijk toch best een aardige rekening hebt, dus de restaurants die je tijdens restaurantweek verwennen zien ons terug.
  -

  Artikelen toegewijd aan: Restaurant Villa la Ruche