Small 286ecccd cd49 4d7c 8775 d5cd2792fbef

Online Reserveren

DEAL: Fantastisch 5-gangendiner + vele extra's Te reserveren t/m 7 maart 2018

286ecccd cd49 4d7c 8775 d5cd2792fbef
€ 29,75
VAN € 54,50
Korting 45%
VOORDEEL € 24,75

Wauw! Fantastisch 5-gangen surprisemenu + amuse en brood

Restaurant het Prentenkabinet, gelegen in grachtenstad Leiden biedt in samenwerking met DiningCity een speciaal surprisemenu aan.

Om warm van te worden zou je haast zeggen want tijdens dit diner geniet je van fantastische gerechten en een heerlijke amuse met een broodplankje. Restaurant het Prentenkabinet is gevestigd in een eeuwenoud pand in de prachtige oude Pieterswijk. Méér dan genieten dus in dit prachtige karakteristieke restaurant. 

Voordelen

+ Fantastisch 5-gangen surprisemenu
+ Inclusief amuse en broodplankje
+ Karakteristiek restaurant in eeuwenoud pand
+ Alle dagen geldig
+ Reserveer gratis en betaal in het restaurant  

* Niet in combinatie met andere acties
* Te gebruiken voor het diner
* LET OP: Deze deal is alleen geldig bij reservering via Diningcity.nl

Reserveer nu

Over Restaurant Het Prentenkabinet

Het Prentenkabinet
Kloksteeg 25 , 2311 SK Leiden

De ligging in de prachtige oude Pieterswijk (Leiden) en de bijzondere sfeer van het eeuwenoude pand maken Restaurant ‘het Prentenkabinet’ tot een van de mooiste en meest karakteristieke restaurants van Leiden.
Bij de verbouwing in 1997 van Rijks Prentenkabinet tot restaurant ‘het Prentenkabinet’ kreeg de architect opdracht de vele authentieke elementen van dit bijzondere monument zo veel
mogelijk te integreren in de nieuwe bestemming. Dat dat gelukt is bewijst het volstrekt unieke karakter van ons restaurant. 

De koks van ‘het Prentenkabinet’ laten zich inspireren door de Frans / Internationale keuken. Zij koken op hoog niveau, met veel zorg en aandacht voor kwaliteit en ambachtelijkheid. Diezelfde kwaliteit vormt ook de basis voor de zorgvuldig geselecteerde wijnkaart. Dit restaurant serveert mineraalwater van S. Pellegrino en Acqua Panna

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Het Prentenkabinet


8,8

(389 Recensies)


eten

8.9

service

8.8

sfeer

8.8

7,7
eten: 8 service: 7 sfeer: 8
Erg lekker gegeten, verassende gerechtjes. Personeel was erg vriendelijk.
-
9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
Uitstekend gegeten. Zowel voorgerecht, hoofdgerecht als nagerecht zagen er schitterend uit. Smaak was ook voortreffelijk. Vriendelijk personeel. Wijn arrangemant paste prima bij de gerechten. Sfeer was wat minder. Zaten in een hoekje op de balustrade, vlak bij de trap. Keek uit op een kale witte muur. Ook was het enorm warm op de eerste etage. Ik denk dat de sfeer veel beter is, wannner je beneden in de prachtige zaal een tafel krijgt toegewezen. De temperatuur is daar in ieder geval veel aangenamer.
-
7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
Mijn man en ik hebben heerlijk gegeten. De sfeer krijgt slechts een 7 omdat het jammer is dat het eigenlijk te warm is om boven op de 'omloop' relaxed van je diner te genieten. Het wordt er te warm, en dan was het nog een bewolkte avond. Op zich heeft het restaurant een prachtige sfeer, maar dan moet je wel buiten of beneden kunnen zitten.
-
8,7
eten: 8 service: 9 sfeer: 9
Geweldige ambiance, heerlijk eten en bijzonder zorgvuldige bediening. Een aanrader!
-
9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Een uitstekende kennismaking met het Prentenkabinet.Men heeft duidelijk laten zien waartoe men in staat is. Zeer smakelijke gerechten die er oogstrelend uit zien.
-
10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Uitstekend gegeten bij het Prentenkabinet. Zeer vriendelijk personeel, veel aandacht voor de gasten. Door de grote ruimte in het moderne restaurant doet het warm aan, echter geeft het een zeer rustige sfeer ondanks de drukte van de restaurantweek, veel ruimte tussen de tafels. Het gebodene is van hoge klasse, apart, fraai opgediend en uitstekend van smaak! AANRADER
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant Het Prentenkabinet