Restaurant Artusi in Delft

Over Restaurant Artusi

Artusi
Voorstraat 20 A , 2611 JR Delft

Restaurant Artusi in Delft zit op een unieke locatie aan de gracht met een prachtige binnentuin. 

De kaart onthult verrassende gerechten en er wordt met dagverse producten en veel liefde gekookt. Dit tezamen met een prettige bediening maakt Restaurant Artusi de ideale locatie om te genieten van een pure keuken en prachtige wijnen.  

Menukaart

De menukaart van Restaurant Artusi is gebaseerd op de Italiaanse keuken, dagverse, pure producten en pure smaken, biologisch en duurzaam waar mogelijk. Bovendien serveert Restaurant Artusi dagelijks een 4 of 5 gangen verrassingsmenu.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Artusi


8,5

(211 Recensies)


eten

8.6

service

8.4

sfeer

8.3

"Artusi is verfijnd"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
We hebben heerlijk gegeten. De gerechten worden mooi geserveerd en de smaak is verfijnd. Rustige sfeer, mooi interieur.
-

"Artusi"

7,0
eten: 7 service: 8 sfeer: 6
Het welkom en de bediening was prima, helaas vonden wij de akoestiek erg matig. veel omgevingsgeluiden van de overige bezoekers. De gerechten werden prachtig gereserveerd en waren op het hoofd gerecht na heerlijk. Helaas kon het hoofdgerecht mij niet echt bekoren.
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wonderful experience all round !!!
-

""

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wij hebben super gegeten bij Artusi, het eten zag er prachtig opgemaakt uit en smaakte heerlijk. Heel fijn was dat ze i.v.m een aantal allergieën van mij er speciaal iets anders was gemaakt. De bediening was heel vriendelijk. Wij hebben genoten.
-

"Heerlijk!"

8,3
eten: 8 service: 10 sfeer: 7
Het was lang geleden dat we bij Artusi waren, maar wat was het lekker! Uitgelezen combinaties met niet alledaagse gerechten. Lekkere wijnen en geen probleem om kraanwater te krijgen. De service was zoals wij ons dat herinneren: gastvrij en attent. De inrichting is na de brand veranderd,is wat warmer en moderner. Zeker voor herhaling vatbaar.
-

"Top restaurant!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten, top service en een fijne sfeer. Een aanrader!
-