Restaurant Artusi in Delft

Over Restaurant Artusi

Artusi
Voorstraat 20 A , 2611 JR Delft

Restaurant Artusi in Delft zit op een unieke locatie aan de gracht met een prachtige binnentuin. 

De kaart onthult verrassende gerechten en er wordt met dagverse producten en veel liefde gekookt. Dit tezamen met een prettige bediening maakt Restaurant Artusi de ideale locatie om te genieten van een pure keuken en prachtige wijnen.  

Menukaart

De menukaart van Restaurant Artusi is gebaseerd op de Italiaanse keuken, dagverse, pure producten en pure smaken, biologisch en duurzaam waar mogelijk. Bovendien serveert Restaurant Artusi dagelijks een 4 of 5 gangen verrassingsmenu.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Artusi


8,5

(216 Recensies)


eten

8.7

service

8.5

sfeer

8.3

""

8,0
eten: 8 service: 10 sfeer: 6
Heerlijk Italiaans driegangemenu met bijpassende wijn. Dat was prima en niet duur dankzij de aanbieding van de restaurantweek. Het was wel erg druk op de zaterdagavond, waardoor het nogal rumoerig was. De tafeltjes stonden te dicht op elkaar. De gangen werden snel na elkaar opgediend, waarschijnlijk ook door de drukte. Wij vonden dat niet zo erg, maar het ging niet in overleg. Jammer, het is weleens beter geweest bij Artusi. De volgende keer gaan we op een doordeweekse avond, vast minder druk.
-

"Mooie Italiaanse smaken aan een Delftse gracht"

8,7
eten: 9 service: 8 sfeer: 9
Als de nr. 1 van de restaurantweek voor dit restaurant gekozen voor een romantisch diner voor twee. Geweldige smaken, verrassende combinaties en dat alles prachtig opgemaakt op diverse borden. We hebben echt genoten! Eén minpuntje omdat we vrij vroeg waren werden alle gangen in een sneltreinvaart opgediend, waardoor we 1,5 uur later al weer buitenstonden. Vonden we een beetje jammer.
-

"Delicious, inventive and well executed"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
My visit was overall outstanding. Service was warm and friendly, food was delicious far above the standard in the Netherlands. The baccalà was amazing and the best fish dish I've had in a while. Mixing lentils with duck breast was an unexpected and inspired (as well as filling) choice! Decor and atmosphere are lovely and inviting, classy but not stiff or too posh.
-

"heeeerlijk"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
met mijn verjaardag gegeten! alles was heeeeerlijk. Prachtige zaak, ruim, lieve bediening, alles even fijn, aanrader!
-

"Artusie in de restaurant week"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Echt heerlijk gegeten in een sfeervolle ambiance met vriendelijk personeel en heerlijke bijpassende wijnen. Een absolute aanrader, wij komen zeker terug.
-

"geweldig!!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
verrukkelijk gegeten hier met ons eetclubje, prachtige borden met een heerlijk passend wijnarrangement, kundig opgediend, Wij hebben genoten!
-