Restaurant Etablissement 1880 in Groede

Over Restaurant Etablissement 1880

Etablissement 1880
Markt 9 , 4503 AG Groede

Etablissement 1880 is gelegen aan de historische Markt van Groede (West-Zeeuws-Vlaanderen) dicht bij de Zeeuwse stranden en het mooie polder landschap.

Sinds 2015 is het restaurant verhuisd naar de andere kant van de Markt. Na een intensieve verbouwing is de nieuwe locatie een droom die uitkomt en waar gedrevenheid, passie, kennis en liefde voor het vak hand in hand gaan.

Om een totale 1880 belevenis mee te maken, kunt u overnachten in een van de twee suites. Wakker worden in het rustige Groede en daarna een ontbijt in de open keuken of op het tuinterras.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Etablissement 1880


9,4

(319 Recensies)


eten

9.4

service

9.4

sfeer

9.3

"Toppertje"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Zoals altijd was alles top!! Met dank.aan het gehele team.
-

"Heerlijk gegeten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We zijn al een paar keer naar 1880 geweest en telkens opnieuw een heerlijke ervring. Lekker en geraffineerd eten, heerlijke wijnen en uitstekende srvice. We kopen zeker terug
-

"restaurantweek"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Wij zijn 's middags gaan eten en ik had het lunchmenu verwacht. Niet dus het was het diner menu. Voorgerecht, tussengerecht en dessert waren heel lekker. Het hoofdgerecht (schol) vonden wij iets minder, mocht iets meer smaak hebben. De gedronken wijnen, wit en rood, waren heel lekker. Spijtig van de koffie achteraf, heel klein kopje voor een redelijke prijs nl. 8 euro. Misschien nog een tip: vraag aan de gasten of ze de friandisses er bij willen, voor ons hoeft dat niet en dan kan je de prijs voor de koffie iets minderen. Ook een pluspunt het gratis water op tafel. Al bij al een aangename kennismaking en ons zien ze daar zeker terug.
-

"Zoals steeds voortreffelijk!"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Bij het binnenkomen werden wij heel goed ontvangen. Bij het glaasje champagne werden twee lekkere hapjes geserveerd. Van de driegangenmenu waren alle gerechten voortreffelijk. De aangepaste wijnen waren goed gekozen in functie van het gerecht. Wij gaan zeker opnieuw naar 1880.
-

"Weer fantastisch!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het blijft elke keer een feestje om hier te lunchen. Weer enorm genoten van de smaaksensaties!
-

""

9,3
eten: 10 service: 9 sfeer: 9
Het was weer heerlijk!
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant Etablissement 1880