Restaurant De Zwaan* in Etten-Leur

Over Restaurant De Zwaan*

De Zwaan*
Markt 7 , 4875 CB Etten-Leur

Het beste van ver en het lekkerste uit de streek? Een wijnkelder die zijn weerga niet kent? Tussen schilderijen waar menig museum zijn vingers bij aflikt? Onder de vleugels van De Zwaan in Etten-Leur is het heerlijk toeven. Terwijl U geniet van de charmante sfeer schotelt chef-kok Carlo Chantrel U zijn culinaire fantasieën voor.

Gastheer Roland Peijnenburg deelt met alle liefde zijn schilderijencollectie die wijlen ‘Opa Koek’ hem naliet. Loop het 17de-eeuwse trapgevelpand op de Ettense Markt ook gerust eens binnen wanneer U wat minder tijd heeft. Sinds kort verheugt De Zwaan zich in het gezelschap van bistro Het lelijke Eendje, onderscheiden met de Bib Gourmand.

 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Zwaan*


8,8

(59 Recensies)


eten

9.0

service

8.8

sfeer

8.4

"Niet bijster goed"

6,3
eten: 10 service: 6 sfeer: 3
Goedemorgen, Wat in mijn opinie een mooie avond moest worden is uiteindelijk uitgelopen op een ervaring die te vergelijken is met "een wijn met een verschrikkelijk wrange afdronk". De somelier verdient een grote pluim, enthousiast en met kennis van zaken wist hij de wijn te begeleiden bij de gerechten. De gerechten zelf waren uit de kunst, dus ook complimenten aan de keuken. De ambiance is verschrikkelijk tegengevallen. Eerst een tafel toegewezen gekregen waar het vanwege de tocht niet lekker zat en in overleg in een andere ruimte een tafel gekregen. Deze ruimte is minder sfeervol en het was er koud! Mijn tafeldames hebben met hun das omgezeten en ik heb meerdere mensen gezien welke het niet warm hadden. Het bedienend personeel trachtte het nog te verzachten maar is er niet in geslaagd, jammer. Ik heb een fors bedrag moeten neertellen voor deze avond en dit is het niet waard geweest. Ik heb er een slecht gevoel aan overgehouden en ben dus ook niet positief over deze gelegenheid. Een gemiste kans lijkt me maar ik ben ervan overtuigd dat het management hier geen boodschap aan heeft gezien de recensies van klanten op Tripadviser.
-

"De zwaan is stervende....! "

4,3
eten: 7 service: 4 sfeer: 2
Jammer! Een hoop geld en super slechte ervaring! Personeel reageert niet op klachten Pijnenburg himself loopt rond alsof hij perfect is! Waardeloos en de recensies op internet kloppen volledig! Geldharkkers die water schrijven dat er niet is geleverd voor €5(!) per fles, wel zelf getapt, schandalig!!! Opruimen was belangrijker dan de laatste klanten fatsoenlijk te bedienen. Kachel is de hele avond niet aangewezenst, iedereen klaagde er over en toen wij het eerlijk hadden gezegd werden we genegeerd! HR. Pijnenburg doe gewoon nooit meer mee als je denkt dat er alleen maar gasten komen die je verder nooit meer ziet.... scheelt iedereen een hele hoop ergernis!!! Jammer, veel geld slechte ervaring! Wij komen idd NOOIT meer teug!
-

"Fantastische avond"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Zaterdagavond heerlijk verwend bij De Zwaan met het 4-gangen menu via Dining City! Complimenten voor de chef, want we hebben het menu een beetje omgegooid en dit was geen probleem! Echt geweldig dat dit kon hoor. Leuke bediening die enthousiast vertelde hoe het gerechtje met de eendenlever tot stand is gekomen! Ook leuke uitleg gekregen over de wijn bij het dessert, die overigens heerlijk smaakte en een goede aanvulling was op het dessertje. Al met al weer een fantastische avond gehad, zoals we gewend zijn van De Zwaan. Ook geweldig dat Ronald altijd even een praatje komt maken en je echt een "thuis" gevoel geeft!!
-

"Heerlijk geveten, service kon beter"

8,3
eten: 10 service: 7 sfeer: 8
Wat hebben we heerlijk gegeten bij De Zwaan! De keuken weet wat ze doen. De gerechtjes waren verrassend, smaken bijzonder en toch allemaal passend. De service daarentegen vond ik tegenvallen voor een zaak op dit niveau. Ruim 6 verschillende personen aan tafel gedurende de avond vond ik wat rommelig en onpersoonlijk, de eigenaar heeft zich bij iedereen voorgesteld behalve bij ons, we hebben totaal geen uitleg gekregen over de wijn (die heb ik maar op internet gelezen), er is ons van tevoren niet gevraagd naar evt bijzonderheden en allergiën (behalve via de reserveringssite, maar ik ben van andere restaurants zeker anders gewend). Al met al dus een 10 voor de keuken, maar de bediening trok de ster toch een beetje in twijfel.
-

"RW lunch"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Genoten van een 5 gangen lunch...met wijn arrangement..alles was perfect. De Zwaan..voor ons de eerste kennismaking. Maar hopelijk niet de laatste... Het zou De Zwaan sieren als ze het tafelwater als service erbij schenken i.p.v. 5 euro per fles te rekenen. Maar dat is ook het enige minpunt.
-

"sterren maaltijd"

8,0
eten: 9 service: 8 sfeer: 7
Heerlijke gerechten met heerlijke wijnen. fijne bediening. minpunt: tafels dicht op elkaar, dat vind ik wel jammer en de toiletten vind ik niet passend bij een sterrenrestaurant, dat had wel wat mooier/netter/sjieker mogen zijn. (ze waren wel schoon! maar niet stofvrij) Gelukkig doet dat aan het eten niets af. dus al bij al HEERLIJK ZALIG GENOTEN. door de prijs voor ons iig niet iets om maandelijks te doen...er zijn heel veel andere restaurants zonder ster en veel goedkoper waar je ook echt zalig kunt eten. lastige markt denk ik, voor de sterren bedrijven.
-