Restaurant Mezzo in Braamt

Over Restaurant Mezzo

Mezzo
Hooglandseweg 6 , 7047 CN Braamt

Mezzo Restaurant in Braamt is al meer dan 10 jaar een plek waar het oprechte gastvrijheid, de heerlijke mediterrane keuken en de prachtige ligging ervoor zorgen dat mensen telkens terug komen. 

Het restaurant staat voor pure eenvoud en herkenbare ingrediënten. De seizoenen zijn leidend voor het menu. De keuken is gebaseerd op de klassieke kookstijl met een moderne twist. 

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Mezzo


9,5

(32 Recensies)


eten

9.6

service

9.7

sfeer

9.3

"Lekker gegeten!"

8,0
eten: 9 service: 8 sfeer: 7
Heerlijk gegeten bij Restaurant Mezzo in Braamt. We zaten buiten vanwege het mooie weer. Bediening was dik in orde. Geschoold en veel aandacht voor de individuele gast. Eten was heel goed. De amuses vonden wij wat minder. Ik ben een juf en geef een goede 8!
-

"Heerlijk gegeten, fijne sfeer"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijke avond uit eten geweest. Lekker eten, fijne bediening en mooie wijn. Aanrader. Wel n dikke portemonnee meenemen.
-

"Mezzo"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Eten was geweldig en vriendelijke bediening.
-

"Heerlijk gegeten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Tijdens de restaurantweek gegeten. Zoals altijd geweldig lekker gegeten. Warm welkom van de gastvrouw en na een aperitief bij de haard door na onze gezellige tafel aan het raam. De sfeer is hier warm en gezellig. Prachtig gedekte tafels. De bediening is vriendelijk en weet van wanten. Kennis van wijn en eten. de vijf gangen smaakten allemaal top en waren met zorg bereid. Prachtige presentatie op de borden. Hier kunnen ze koken! Zelfgedraaid koffie-ijs Jummie. Diamanthaas perfect gebakken. Misschien een klein puntje van kritiek, dat de extra broodjes in rekening worden gebracht. We blijven terugkomen en onszelf trakteren op een perfecte avond uit bij jullie.
-

"Genieten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het is zoals altijd echt genieten daar. Culinair en sfeer. Rust in de open keukan als zowel bij de bediening. Je voelt je echt als een gast en niets is teveel gevraagd bij bepaalde wensen. Zijn er al meerdere malen geweest en komen ook zeer zeker nog meerdere malen terug
-

"Echt genieten"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Inmiddels komen we hier al 3 jaar met de restaurantweek. Iedere keer staan we weer versteld van de mooie en smaakvolle gerechten die we krijgen. Elke hap is een genot. Ook alles erom heen, de service, de informatie die je krijgt over het eten en de sfeer is top. Is het geld echt waard.
-