Restaurant Herberg de Engel in Dodewaard

Over Restaurant Herberg de Engel

Herberg de Engel
Waalbandijk 102 , 6669 ME Dodewaard

Herberg Restaurant De Engel heeft een prachtig uitzicht op een rustig stuk van de Waal. Binnen ademt het de sfeer van een huiskamer met moderne inrichting. Een unieke verzameling engeltjes geeft u een welkom gevoel.

Doordat het menu wordt samengesteld aan de hand van wat het seizoen biedt wisselt de kaart geregeld. Verrassende smaakcombinaties vullen echter iedere keer weer de kaart. Een goede balans tussen vis-, vlees en vegetarische gerechten worden in 'Betuwse porties' geserveerd.

Een uitgebreide wijnkaart, met heerlijke wijnen uit meer dan 7 verschillende landen, maakt uw culinaire avond compleet. Tegen een aantrekkelijke prijs kunt u ook kiezen voor een wijnarrangement.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Herberg de Engel


9,2

(1028 Recensies)


eten

9.3

service

9.3

sfeer

9.1

"Mooie locatie"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We hebben een heerlijk lunch diner gegeten! Met bij passende wijnen, maar dan halve glazen. Ze deden absoluut niet moeilijk als er dingen zijn die iemand niet lekker vindt. Dan maken ze gewoon iets anders.
-

"een fantastisch restaurant!!!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
weer heerlijk gedineerd met mijn vrouw in dit fantastisch restaurant
-

"Fantastische avond gehad"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Geweldig eten en fantastische bediening. Er was niets wat niet lekker was! Een aanrader!
-

"verwen moment"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
samen met de kinderen verwent door de gast vrouw en haar team en niet te vergeten de kok in de keuken die ons oog en smaak pupillen telkens weer verbaast hebben doen staan werkelijk schilderijtjes en over treffelijk culinair Ja wij hebben een Top avond met z,n allen gehad . Mede dank zij het hele team Top.
-

"Heerlijk gegeten!!’"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Genoten van de verlenging van het restaurantweek menu. Eerst lekker buiten op het terras wat gedronken met een amuse. Alle gerechtjes waren weer heerlijk en prachtig opgemaakt. Mooie combinatie van vlees en vis gerechten. (Zalm,coquille en lam) Al meerdere keren hier geweest en altijd super tevreden over zowel het eten als het personeel!
-

"Aanrader"

8,3
eten: 9 service: 8 sfeer: 8
Wij aten samen met vrienden het 5 gangen winnaarsmenu bij restaurant De Engel in Dodewaard. Een fantastisch avondvullend programma met een gezellige gastvrouw en bijzondere gerechten, mooi gepresenteerd en verassend qua smaak. Na afloop was onze unanieme mening dat wij uitmuntend gegeten hadden in een zeer gezellige omgeving.
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant Herberg de Engel