Diningcity Deal: Gastronomisch 5-gangen Winnaars menu € 29,50


.

Restaurant Herberg de Engel is een van de winnaars van de Restaurant Week 2018!

Op basis van reviews van gasten is restaurant Herberg de Engel gekozen tot een van de winnaars tijdens de Nationale Restaurant Week 2018.

Wil je het winnende 5-gangen diner (nogmaals) proeven voor slechts 29,50 euro per persoon? Boek dan nu jouw tafeltje!

 

 • Te reserveren t/m 31 mei 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Diningcity Deal: Gastronomisch 5-gangen Winnaars lunch € 24,50


  .

  Restaurant Herberg de Engel is een van de winnaars van de Restaurant Week 2018!

  Op basis van reviews van gasten is restaurant Herberg de Engel gekozen tot een van de winnaars tijdens de Nationale Restaurant Week 2018.

  Wil je het winnende 5-gangen lunch (nogmaals) proeven voor slechts 24,50 euro per persoon? Boek dan nu jouw tafeltje!

   

 • Te reserveren t/m 31 mei 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant Herberg de Engel

  Herberg de Engel
  Waalbandijk 102 , 6669 ME Dodewaard

  Herberg Restaurant De Engel heeft een prachtig uitzicht op een rustig stuk van de Waal. Binnen ademt het de sfeer van een huiskamer met moderne inrichting. Een unieke verzameling engeltjes geeft u een welkom gevoel.

  Doordat het menu wordt samengesteld aan de hand van wat het seizoen biedt wisselt de kaart geregeld. Verrassende smaakcombinaties vullen echter iedere keer weer de kaart. Een goede balans tussen vis-, vlees en vegetarische gerechten worden in 'Betuwse porties' geserveerd.

  Een uitgebreide wijnkaart, met heerlijke wijnen uit meer dan 7 verschillende landen, maakt uw culinaire avond compleet. Tegen een aantrekkelijke prijs kunt u ook kiezen voor een wijnarrangement.

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Herberg de Engel


  9,2

  (1022 Recensies)


  eten

  9.2

  service

  9.3

  sfeer

  9.1

  "Heerlijk avondje"

  8,3
  eten: 8 service: 9 sfeer: 8
  Tijdens de restaurantweek op 15 maart gegeten bij Herberg den Engel in Dodewaard. We genoten van een 5-gangenmenu voor € 29,50 (!) en kregen daarbij ook nog eens 2 amuses. Het was een fijne avond met als enige kritiek: het was te veel… We begonnen met een aperitief van het huis met daarbij - ter plekke gesneden - malse ham (incl. klein broodje). Daarna 2 amuses en nog eens 3 (!) verschillende kleine broodjes met speciale boters (o.a. van geitenmelk). Heerlijk! De gerechten (boerderijhert, roodbaars, parelhoender en Betuws weiderund) werden leuk gepresenteerd en waren goed op smaak. Bij het nagerecht kon men (tegen bijbetaling) ook kiezen voor de Engeltoren en dit bleek een grande (!) grand dessert. Aangezien mijn tafelgenoot ging voor het ‘gewone’ dessert kreeg ik in mijn eentje (natuurlijk) geen etagère, maar werd de ‘toren’ in een schaaltje met daarop een bordje met allerlei lekkers gepresenteerd. Het zag er mooi uit, maar toen het bordje van het schaaltje werd gehaald zag ik daarin nog héél veel dessert. We sloten af met koffie en likeur en kregen daarbij ook nog een lekkernij, waarvan we – hoe lekker ook – maar een klein stukje op konden. Ook hier moesten we ruim de helft laten staan. Mijn tips: Minder broodjes presenteren; de gasten een 2e broodje laten kiezen en aangeven dat men altijd om meer kan vragen (bij ons bleven er nl. 3 liggen en dat is zonde). Geen Engeltoren aanbieden bij een 5-gangen menu, aangezien de (nieuwe) gasten niet weten hoe enorm groot dit ‘grand dessert’ is. Conclusie: Voor herhaling vatbaar vanwege de mooie plek (a.h. water), sfeervolle inrichting, smaakvolle gerechten en vriendelijk personeel (v.w.b. de jongeren mag het wel ietsje minder formeel). Daarnaast complimenten voor de wijze waarop de gastvrouw over de wijnen vertelde (en daarmee bedoel ik: enthousiast en dat het niet te merken was dat hetzelfde verhaal al veel vaker was verteld).
  -

  "Het was weer helemaal top bij Herberg De Engel"

  9,3
  eten: 9 service: 9 sfeer: 10
  Het was weer heerlijk bij restaurant De Engel en hebben genoten van een 5 gangen menu. Bij het aperetief kregen we knappeig bruinbrood met zelfgerookte ham, gevolgd door 2 heerlijke amuses met daarbij broodjes en olijfolie en geiten- en gezouten boter. Als 1e gang kregen we een tartaar van boerderijhert met gerookte sjalot en sentfruchte (een soort piccalilly), lekker maar wel een vrij 'zwaar' voorgerecht. De 2e gang bestond uit roodbaarsfilet met gnoggi en sugar snaps in een botersuas, een heerlijke combinatie. De 3e gang was parelhoenfilet met truffel risotto en shi take, wederom een heerlijke combinatie. Het hoofdgercht bestond uit een stukje lende van het Betuws weiderund met een bitterbal van kalfsvlees, aardpeerchips, zwarte knoflook en pastinaken mousseline en dit was de topper van de avond. Erg lekker. Het nagerecht bestond uit semi freddo, mousse en creme van limoen, witte chocolade en viooltjes. Voor de vrouw lekker, maar voor mij veel te zoet. De gerechten werden goed gecombineerd met bijpassende wijnen. Zoals gebruikelijk was het tafelwater (met limoen) gratis. De service was, zoals altijd, prima verzorgd. Tel daarbij de altijd leuke sfeer op en dan kun je terug kijken op een geweldige avond. Dit blijft ons favoriete restaurant.
  -

  "Topavond"

  8,0
  eten: 8 service: 9 sfeer: 7
  Het was weer een topavond, goed eten en drinken, helaas een hinderlijk hoestende buurman maar daar kan de Engel niets aan doen.
  -

  "Heerlijk gegeten"

  9,3
  eten: 10 service: 8 sfeer: 10
  Zeer smaakvolle gerechten met lekkere bijpassende wijnen.Vriendelijke bediening. Wel vrij lang op het voorgerecht moeten wachten, maar daarna was de snelheid prima.
  -

  "Vriendinnen uitje"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Wij komen hier vaker, maar het was weer super allemaal! Lekker eten super bediening het was gewoon top!
  -

  "Echt super!"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Zoals gewoonlijk was het weer helemaal super! Zowel alle gerechten als de wijn en bovendien de persoonlijke uitleg / aandacht waren geweldig!
  -

  Artikelen toegewijd aan: Restaurant Herberg de Engel