Restaurant 't Nonnetje** in Harderwijk

Over Restaurant 't Nonnetje**

't Nonnetje**
Vischmarkt 38 , 3841 BG Harderwijk

’t Nonnetje is een sfeervol en intiem 2 sterren restaurant aan de historische Vischmarkt in de oude binnenstad van Harderwijk.

In een ontspannen ambiance verwennen en verrassen eigenaar- gastheer Robert-Jan Nijland , SVH meesterkok Michel van der Kroft en brigade de gasten uit binnen- en buitenland met originele gerechten met hart en ziel gekookt en waarin het Menu de Verleiding en het Menu de Verleiding Botanica centraal staat.

Gastvrijheid is voor ons een vanzelfsprekendheid, wij nemen u graag mee op een reis door ónze creatieve wereld.

De scherpe prijzen die wij u hiervoor vragen, maakt ons misschien tot hét restaurant waar de culinaire levensgenieter naar toe kan.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant 't Nonnetje**


8,9

(602 Recensies)


eten

9.0

service

8.9

sfeer

8.6

"Uitstekende lunch!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We bezochten het Nonnetje ter gelegenheid van de 21ste verjaardag van onze dochter. We kozen voor een 4-gangenlunch, vooraf gegaan met champagne en overheerlijke oesters. Alle amuses en gerechten waren voortreffelijk, fijn dat met verfijnde producten worden gebruikt én dat dat ook wordt toegelicht (voorbeeld van de coquilles: 'dit zijn zeg maar de 'vrije uitloop' coquilles'). Gastvrij ontvangen en bediend. Leuk ook dat de (chef)koks langs kwamen om wat uit te serveren en toe te lichten. Een echte aanrader!
-

"Lekker"

8,7
eten: 8 service: 10 sfeer: 8
Hebben samen erg lekker gegeten bij het Nonnetje. Jammer dat de gerechten wel erg snel acher elkaar werden geserveerd. Bediening was erg goed, prima uitleg over alle facetten van dit lunchmenu. Of een flesje bronwater 7 euro moet kosten kan er bij mij niet in.
-

"Aanrader!"

9,3
eten: 9 service: 10 sfeer: 9
Geweldig avondje uit en heerlijk gegeten. Naast vlees en vis ook uitstekende vegetarische gerechten. Enige minpuntje is de prijs.
-

"Geweldige lunch op een prachtige dag!"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Heerlijke lunch. Erg compleet met passende extra's. Jullie maken er wat van. Komen binnenkort terug voor het diner!
-

"De moeite waard om bij het nonnetje te gaan lunchen"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
De lunch was fantatisch echt een aanrader om bij het nonnrtje te gaan eten volgende keer het diner proberen.Heel fijne ontvangst en hele fijne klantvriendelijke en ervarende bediening. De locatie was heel mooi.
-

"Fantastisch"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk geluncht. Gastvrije ontvangst, bediening vriendelijk en professioneel. Ook wordt de keukenbrigade betrokken bij het uitserveren. Michel van der Kroft maakt bijzonder smaakvolle gerechten, goed gepresenteerd. Bij de gerechten zit een bijzonder verhaal of toelichting, wat de beleving weer een stukje uitbreid. Zeer zeker de moeite waard om richting Harderwijk te gaan om hier te gaan eten. Het restaurant ziet er knus er erg verzorgd uit. Er wordt duidelijk met liefde voor eten en drinken gewerkt hier.
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant 't Nonnetje**