Restaurant 't Nonnetje** in Harderwijk

Over Restaurant 't Nonnetje**

't Nonnetje**
Vischmarkt 38 , 3841 BG Harderwijk

’t Nonnetje is een sfeervol en intiem 2 sterren restaurant aan de historische Vischmarkt in de oude binnenstad van Harderwijk.

In een ontspannen ambiance verwennen en verrassen eigenaar- gastheer Robert-Jan Nijland , SVH meesterkok Michel van der Kroft en brigade de gasten uit binnen- en buitenland met originele gerechten met hart en ziel gekookt en waarin het Menu de Verleiding en het Menu de Verleiding Botanica centraal staat.

Gastvrijheid is voor ons een vanzelfsprekendheid, wij nemen u graag mee op een reis door ónze creatieve wereld.

De scherpe prijzen die wij u hiervoor vragen, maakt ons misschien tot hét restaurant waar de culinaire levensgenieter naar toe kan.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant 't Nonnetje**


8,8

(587 Recensies)


eten

9.0

service

8.9

sfeer

8.6

"Alweer een topavond."

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
We schrijven alweer, want we we blijven regelmatig bij ‘t Nonnetje terugkomen. Continu de beste kwaliteit met seizoensgebonden producten. Sommige elementen blijven staan zoals het ovenheerlijke zuurdesembrood en hemelse modder aflikken van een pollepel, maar verder is het iedere keer weer een verassing met briljante combinaties. En het klinkt eenvoudig een ‘pasta bolognese’, maar hoe de keukenbrigade sliertjes heeft kunnen maken van Hollandse pijlinktvis is een raadsel en getuigd van groot vakmanschap. Ook zijn er iedere keer weer nieuwe wijnen en de keuzes zijn geweldig. Jong, oud, eenvoudig en soms iets complexer maar altijd in balans met de gerechtjes en vooral goed op temperatuur. Maar ook voor tafelgenoten die geen alcohol willen zijn er allerlei mogelijkheden met bijzondere sapjes en kruiden zoals bijv. steranijs. Dit alles geserveerd en begeleid door een geweldig team die in een ongedwongen en informele sfeer er alles aan doet om er een hele leuke avond van te maken. En dat lukt ze elke keer weer, dus de volgende datum is alweer gepland.
-

"Een echte avond uit! "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Via de restaurantweek bij restaurant ‘t Nonnetje gegeten. Wat een fantastisch restaurant! Wij hebben heel erg lekker gegeten, echt een aanrader! Wat kleiner restaurant maar ruim opgezet, daardoor knus en gezellig. Geen alledaagse dingen op het menu: onder andere oesters, slakken, inktvis en geitenbok. Alles was lekker! Smaak explosies die perfect op elkaar zijn afgestemd en de opmaak van de borden was prachtig, een waar feestje. De service eromheen maakt de hele avond compleet. Wij komen zeker terug!
-

"Fantastische service, eten viel tegen"

7,7
eten: 7 service: 9 sfeer: 7
Het eten was lekker, maar we hadden meer verwacht van een sterrenrestaurant. Smaken pasten goed bij elkaar, maar waren niet altijd onderscheidend. Service was super, heerlijke wijnen, maar prijs/kwaliteit stond voor ons niet helemaal in verhouding.
-

"suoer verrassing"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Met 8ten gegeten als verrassing voor Henriette. Eten was verrukkelijk en een trotse meesterkok die zijn aangebraden eend aan tafel kwam showen. Prima bediening in een ongedwongen sfeer. Een echte aanrader en zeker ook voor vega's
-

"Fijne avond "

9,7
eten: 9 service: 10 sfeer: 10
Bij binnenkomst viel het ons direct op dat de sfeer ongedwongen was, en dat vinden wij erg prettig, ik ken het anders op dit hoge niveau. eten op top niveau, de koks waren ook aanwezig in het restaurant en gaven deels uitleg wat er geserveerd werd, dat komt de beleving ten goede, ook de pan met de heerlijk geurende Miral eend kwam het restaurant in.. Top! alles klopte en komen zeker nog eens terug.
-

"Laat er altijd Hemelse modder zijn."

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Mijn man en ik hebben genoten bij het ‘tNonnetje. De sfeer was aangenaam hartelijk en ongedwongen. Het personeel gaf veel toelichting over de wijnen en de gerechten. Nooit was het afstandelijk. De chef-kok nam de tijd om kennis te maken met zijn gasten. De ene keer kregen wij een heerlijke geurende pan met eend te zien, die daarna perfect op het bord was opgemaakt. De andere keer kregen we een pollepel met Hemelse modder aangereikt. Het bracht ons terug naar onze kindertijd, toen we ook de pollepel met beslag mochten aflikken. Een geniale creatieve en heerlijk vondst. De vier uren dat we gedineerd hebben zijn omgevlogen. Het was een topavond op de zondag!
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant 't Nonnetje**