Diningcity Deal: Waanzinnig 4-gangen Michelin Winnaars menu € 69,50


.

Restaurant 't Nonnetje** is de winnaar van de Restaurant Week 2018!

Op basis van reviews van gasten is restaurant 't Nonnetje**  gekozen tot de winnaar tijdens de Nationale Restaurant Week 2018.

Wil je het winnende 4-gangen menu (nogmaals) proeven voor slechts 69,50 euro per persoon? Boek dan nu jouw tafeltje en eet de sterren van de hemel!

 • Te reserveren t/m 31 mei 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant 't Nonnetje**

  't Nonnetje**
  Vischmarkt 38 , 3841 BG Harderwijk

  ’t Nonnetje is een sfeervol en intiem 2 sterren restaurant aan de historische Vischmarkt in de oude binnenstad van Harderwijk.

  In een ontspannen ambiance verwennen en verrassen eigenaar- gastheer Robert-Jan Nijland , SVH meesterkok Michel van der Kroft en brigade de gasten uit binnen- en buitenland met originele gerechten met hart en ziel gekookt en waarin het Menu de Verleiding en het Menu de Verleiding Botanica centraal staat.

  Gastvrijheid is voor ons een vanzelfsprekendheid, wij nemen u graag mee op een reis door ónze creatieve wereld.

  De scherpe prijzen die wij u hiervoor vragen, maakt ons misschien tot hét restaurant waar de culinaire levensgenieter naar toe kan.

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant 't Nonnetje**


  8,7

  (603 Recensies)


  eten

  9.0

  service

  8.8

  sfeer

  8.5

  "Fijne avond "

  9,7
  eten: 9 service: 10 sfeer: 10
  Bij binnenkomst viel het ons direct op dat de sfeer ongedwongen was, en dat vinden wij erg prettig, ik ken het anders op dit hoge niveau. eten op top niveau, de koks waren ook aanwezig in het restaurant en gaven deels uitleg wat er geserveerd werd, dat komt de beleving ten goede, ook de pan met de heerlijk geurende Miral eend kwam het restaurant in.. Top! alles klopte en komen zeker nog eens terug.
  -

  "Laat er altijd Hemelse modder zijn."

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Mijn man en ik hebben genoten bij het ‘tNonnetje. De sfeer was aangenaam hartelijk en ongedwongen. Het personeel gaf veel toelichting over de wijnen en de gerechten. Nooit was het afstandelijk. De chef-kok nam de tijd om kennis te maken met zijn gasten. De ene keer kregen wij een heerlijke geurende pan met eend te zien, die daarna perfect op het bord was opgemaakt. De andere keer kregen we een pollepel met Hemelse modder aangereikt. Het bracht ons terug naar onze kindertijd, toen we ook de pollepel met beslag mochten aflikken. Een geniale creatieve en heerlijk vondst. De vier uren dat we gedineerd hebben zijn omgevlogen. Het was een topavond op de zondag!
  -

  "Geweldig"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Het personeel is erg vriendelijk en zorgt ervoor dat je niks tekort komt. Het eten was echt geweldig! Veel variatie, gezond en goed bereid. Echt een top avond gehad!
  -

  "Even warm Welkom!"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Enorm leuke avond gehad en bijzonder goed gegeten en verrassend gegeten met goed op elkaar afgestemde smaken. Wij voelden je echt gast!
  -

  "Smaakbeleving"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  We hebben niet gegeten in de traditionele zin van het woord. We hadden een regelrechte smaakbeleving.
  -

  "Hemelse modder"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Het Nonnetje serveert originele en verrukkelijke smaakcombinaties. Bediening heeft passie voor het eten en blijft tegelijk prettig down to earth. Ook leuk: de pollepel 'hemelse modder' als uitsmijter. Dit restaurant is absoluut een aanrader.
  -

  Artikelen toegewijd aan: Restaurant 't Nonnetje**