Wijnrestaurant Mes Amis in Maastricht

Over Wijnrestaurant Mes Amis

Wijnrestaurant Mes Amis
Tongersestraat 5 , 6211 LL Maastricht

Op slechts 2 minuten lopen vanaf het Vrijthof is Wijnrestaurant Mes Amis te vinden. Wijnrestaurant Mes Amis is gespecialiseerd in regionale wijnen en seizoensgebonden streekproducten.. 

Gastvrouw en vinologe Annaline Doelen zorgt voor een ontspannen sfeer. De keuken is Frans en Nederlands-regionaal. Bij ieder gerecht serveren wij een aanbevolen wijn per glas. Op de eerste verdieping is er een sfeervolle dinerkamer.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Wijnrestaurant Mes Amis


8,7

(94 Recensies)


eten

8.6

service

8.9

sfeer

8.5

"Mes Amis"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten en lekkere bijpassende wijn. Wijnarrangement aan te raden! Wij hebben een fijne avond gehad. Heb bij sommige recensies gelezen dat de tijd tussen de gangen wat lang duurde, maar dat hebben wij juist als prettig ervaren. Gemoedelijke sfeer, attente gastvrouwen, goede uitleg over wijn en eten dat geserveerd werd.
-

"repas sympa ce dimanche soir"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
joli endroit, personne sympa et aux petits soins même si très difficile de parler le français avec de la bonne volonté de chaque côté, tout s'est bien passé, cuisine fine et raffinée, présentation des assiettes superbe, produits de qualité, vins du Limbourg Belge et Neerlandais, une très bonne adresse
-

"Mes amis, vraiment exquise"

9,7
eten: 10 service: 10 sfeer: 9
Een prachtige lenteavond in Maatstricht met verrassende wijn, heerlijk uitgebalanseerd eten en een gastvrije ontvangst. Alles helemaal zoals je van een top restaurant kan verwachten. We koen zeker nog eens terug.
-

"Altijd weer goed vertoeven"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Het was weer een leuk samengesteld menu, met zorg gepresenteerd. De regionale wijnen waren zeer smaakvol, ik vond het alleen jammer, dat je niet meer kunt kiezen tussen een wijnarrangement van regionale wijnen of overige wijnen. Nu alleen de regionale wijnen, die in het algemeen duurder zijn.
-

""

8,0
eten: 8 service: 9 sfeer: 7
We hebben hier vier heerlijke gerechtjes mogen proeven. Van het mondvermaak tot en met het dessert een genot. Ook het genomen (lokale)wijn arrangement liet niets aan het toeval over, heerlijke wijnen. Mijn persoonlijke opmerking is dat ik de rode wijn bij het hoofdgerecht iets minder vond combineren. Ook de bediening deed zijn uiterste best het ons na de zin te maken en ons een fijne avond te bezorgen. Missie geslaagd.
-

"repas en famille ce dimanche soir"

7,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 7
une cuisine recherchée et fine, un délice tant pour les yeux que pour le palais....des vins Limbourgeois, le sourire de la patronne et du personnel ... que demander de mieux ?
-