Diningcity Deal: Fantastisch 3-gangen Winnaars menu € 29,50


.

Restaurant Onder de Linde is een van de winnaars van de Restaurant Week 2018!

Op basis van reviews van gasten is restaurant Onder de Linde gekozen tot een van de winnaars tijdens de Nationale Restaurant Week 2018.

Wil je het winnende 3-gangen diner (nogmaals) proeven voor slechts 29,50 euro per persoon? Boek dan nu jouw tafeltje (en eet de sterren van de hemel)!

 • Te reserveren t/m 31 mei 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Diningcity Deal: Gastronomisch uitwaaien tijdens een 5-gangendiner € 52,50


  Culinair genieten van een 5-gangendiner + huis aperitief + 3 amuses + pre dessert!

  Restaurant Onder de Linde is een prachtig restaurant gelegen in de historische straten van Noordwijk. Het restaurant staat bekend om de gastronomische keuken welke van absolute klasse is.

  Wil jij je culinair laten verwennen met een heerlijk 5-gangenmenu + aperitief + 3 amuses +pre amuse bij restaurant Onder de Linde? Reserveer dan snel via DiningCity!

 • Te reserveren t/m 30 juni 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant Onder de Linde

  Onder de Linde
  Voorstraat 133 , 2201 HS Noordwijk

  In het hart van Noordwijk-Binnen staat het luxe restaurant Onder de Linde. In het historische pand komt u tot rust in een ongedwongen sfeer. 

  Laat u verrassen door de bijzonder creatieve smaakcombinaties. De gerechten worden in balans gehouden door verschillende groenten en spannende sauzen. Hier bent u getuige van liefde, passie en plezier voor het vak en de ingrediënten.

  Restaurant Onder de Linde is een kwalitatief hoog restaurant. Mede door het professionele gastheerschap beleeft u hier een culinaire avond die u niet snel zal vergeten. 

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Onder de Linde


  9,1

  (454 Recensies)


  eten

  9.2

  service

  9.2

  sfeer

  8.8

  "Het Uitwaai 5 gangenmenu op zondagavond."

  8,0
  eten: 8 service: 10 sfeer: 6
  We werden uitermate vriendelijk en ter zake kundig bediend en voorgelicht. De gerechten werden zeer fraai opgediend en smaakten goed; sommige gerechten hadden wat mij betreft een wat sterkere smaak mogen hebben èn ik heb in tijden niet zo lekker lamsvlees gegeten! Eén van mijn gasten heeft koemelkproblemen, de vervangende gerechten waren minstens even lekker. Hoewel de zaak er prachtig uitziet was de sfeer wat minder omdat we aan één van de twee bezette tafeltjes zaten; een zo lege ruimte is wel erg kaal, niet de schuld van de restauranthouder die ik meer gasten toewens, en als je eenmaal eet en praat merk je die leegte niet meer.
  -

  "Diner Onder de Linde"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Wij hebben heerlijk gegeten bij Onder de Linde, ook het wijnarrangement was prima in combinatie met de gerechten. Onze gastvrouw was erg vriendelijk en attent. Het was pure verwennerij!!
  -

  ""

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Alles was even goed, origineel en vriendelijk gebracht. Dit restaurant ga ik mijn vrienden aanbevelen.
  -

  "Diner 16 maart"

  7,0
  eten: 8 service: 7 sfeer: 6
  Het eten was goed en gevarieerd. We hebben kennis gemaakt met bijzondere smaakcombinaties. Stoelen zijn aan vervanging toe. De zitting is doorgezakt. De tafel was te hoog t.o.v. de stoelen. Bediening was vriendelijk en gaf goede uitleg over het eten en de wijn
  -

  "Aanrader"

  8,3
  eten: 8 service: 9 sfeer: 8
  Bijzondere ervaring op deze sfeervolle locatie. De keuken is verrassend te noemen met mooie gerechten. Het meest in het oog sprong de wijn/spijs combinatie. Zeer goede en vriendelijke bediening.
  -

  "Onder de linde"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Gezellig, Gastvrij, lekker gegeten,Echt passie voor hun vak!
  -