Restaurant Spijs in Den Haag

Over Restaurant Spijs

Spijs
Wassenaarsestraat 147 , 2586 AN Den Haag

In de keuken van restaurant SPIJS in Den Haag wordt internationaal gekookt. Global Cooking noemen wij het zelf. De chef - Dennis Kolenbrander - heeft zich laten inspireren door goed eten vanuit de hele wereld.

Restaurant SPIJS is gevestigd in een prachtig pand op de hoek Wassenaarsestraat / Badhuiskade. Een rijksmonument, in ca. 1890 als café gebouwd in neo-renaissancestijl, ontworpen door architect J.H. van der Lubbe. Veel originele details, zoals geweldig glas in lood, zijn gelukkig bewaard gebleven.

Globaal is het restaurant op te delen in vier verschillende ruimten. Bij binnenkomst betreedt men de bar om eventueel een aperitiefje te drinken. Wanneer u aan tafel gaat, kunt u kiezen uit een tafeltje in de serre met uitzicht over de Gevers Deijnootweg, of in het middendeel van de zaak met een plekje op onze comfortabele bank. Tenslotte is er de wijnkamer. De wijnkamer is een aparte ruimte binnen SPIJS. Hier kunt u dineren te midden van ca. 1000 flessen wijn met een gezelschap vanaf 7 tot maximaal 14 personen.

Maître: Gideon Hooijer

Sommelier: Erwin de Kler/ Vincent Krassenburg

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Spijs


8,7

(328 Recensies)


eten

8.8

service

8.8

sfeer

8.4

""

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Top als altijd!
-

"Uitstekend"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten van het 4-gangen-menu. Prijs-kwaliteit heel erg goed, hele vriendelijke, behulpzame bediening. Enig minpuntje was de cappuccino, dat was meer een koffie verkeerd, maar wel weer leuk geserveerd met chocola en boterkoekje. En dat na het meer dan uitstekende dessert.
-

"Uitstekende ervaring"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Uitstekende ervaring
-

""

9,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 7
Heel hartelijke ontvangst en afscheid! Amuse was verrukkelijk, voorgerecht was fantasievol en heel lekker, de tournedos van het hoofdgerecht was ondanks dat we medium- well done wilden, heel zacht. Nagerecht ook goed.
-

"Lekker en gezellig! Topservice"

9,3
eten: 10 service: 10 sfeer: 8
Zeer lekker eten, rekening houdend met allergieën en bediend worden met een grote glimlach. Wij gaan zeker nog een keer terug!
-

"Enthousiast"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Heerlijk gegeten met goede wijnen
-