Diningcity Deal: Genieten van een fantastisch 3-gangen menu € 29,50


.

Restaurant Spijs is een restaurant gevestigd in een Rijksmonument in Den Haag/ Scheveningen uit de 19de eeuw waar genieten hoog in het vaandel staat. 

De keukenbrigade van Restaurant Spijs wordt geïnspireerd door eten uit alle windstreken, dit is duidelijk terug te zien in de fusion menukaart. 

Wil jij genieten van een luxe avond met gerechtcombinaties uit verschillende windstreken?

 

 

 • Te reserveren t/m 27 juli 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant Spijs

  Spijs
  Wassenaarsestraat 147 , 2586 AN Den Haag

  In de keuken van restaurant SPIJS in Den Haag wordt internationaal gekookt. Global Cooking noemen wij het zelf. De chef - Dennis Kolenbrander - heeft zich laten inspireren door goed eten vanuit de hele wereld.

  Restaurant SPIJS is gevestigd in een prachtig pand op de hoek Wassenaarsestraat / Badhuiskade. Een rijksmonument, in ca. 1890 als café gebouwd in neo-renaissancestijl, ontworpen door architect J.H. van der Lubbe. Veel originele details, zoals geweldig glas in lood, zijn gelukkig bewaard gebleven.

  Globaal is het restaurant op te delen in vier verschillende ruimten. Bij binnenkomst betreedt men de bar om eventueel een aperitiefje te drinken. Wanneer u aan tafel gaat, kunt u kiezen uit een tafeltje in de serre met uitzicht over de Gevers Deijnootweg, of in het middendeel van de zaak met een plekje op onze comfortabele bank. Tenslotte is er de wijnkamer. De wijnkamer is een aparte ruimte binnen SPIJS. Hier kunt u dineren te midden van ca. 1000 flessen wijn met een gezelschap vanaf 7 tot maximaal 14 personen.

  Maître: Gideon Hooijer

  Sommelier: Erwin de Kler/ Vincent Krassenburg

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Spijs


  8,7

  (328 Recensies)


  eten

  8.8

  service

  8.8

  sfeer

  8.4

  ""

  9,3
  eten: 10 service: 10 sfeer: 8
  Top als altijd!
  -

  "Uitstekend"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Heerlijk gegeten van het 4-gangen-menu. Prijs-kwaliteit heel erg goed, hele vriendelijke, behulpzame bediening. Enig minpuntje was de cappuccino, dat was meer een koffie verkeerd, maar wel weer leuk geserveerd met chocola en boterkoekje. En dat na het meer dan uitstekende dessert.
  -

  "Uitstekende ervaring"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Uitstekende ervaring
  -

  ""

  9,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 7
  Heel hartelijke ontvangst en afscheid! Amuse was verrukkelijk, voorgerecht was fantasievol en heel lekker, de tournedos van het hoofdgerecht was ondanks dat we medium- well done wilden, heel zacht. Nagerecht ook goed.
  -

  "Lekker en gezellig! Topservice"

  9,3
  eten: 10 service: 10 sfeer: 8
  Zeer lekker eten, rekening houdend met allergieën en bediend worden met een grote glimlach. Wij gaan zeker nog een keer terug!
  -

  "Enthousiast"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Heerlijk gegeten met goede wijnen
  -