Diningcity Deal: Waanzinnig 3-gangen Winnaars Diner € 31,50


.

Restaurant Spijs is een van de winnaars van de Restaurant Week 2018!

Op basis van reviews van gasten is restaurant Spijs gekozen tot een van de winnaars van regio Den Haag tijdens de Nationale Restaurant Week 2018, met een fantastisch cijfer van een 9,14!

Wil je het winnende 3-gangen diner (nogmaals) proeven voor slechts €31,50 euro per persoon? Boek dan nu jouw tafeltje (en eet de sterren van de hemel)!

 • Te reserveren t/m 30 november 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant Spijs

  Spijs
  Wassenaarsestraat 147 , 2586 AN Den Haag

  In de keuken van restaurant SPIJS in Den Haag wordt internationaal gekookt. Global Cooking noemen wij het zelf. De chef - Dennis Kolenbrander - heeft zich laten inspireren door goed eten vanuit de hele wereld.

  Restaurant SPIJS is gevestigd in een prachtig pand op de hoek Wassenaarsestraat / Badhuiskade. Een rijksmonument, in ca. 1890 als café gebouwd in neo-renaissancestijl, ontworpen door architect J.H. van der Lubbe. Veel originele details, zoals geweldig glas in lood, zijn gelukkig bewaard gebleven.

  Globaal is het restaurant op te delen in vier verschillende ruimten. Bij binnenkomst betreedt men de bar om eventueel een aperitiefje te drinken. Wanneer u aan tafel gaat, kunt u kiezen uit een tafeltje in de serre met uitzicht over de Gevers Deijnootweg, of in het middendeel van de zaak met een plekje op onze comfortabele bank. Tenslotte is er de wijnkamer. De wijnkamer is een aparte ruimte binnen SPIJS. Hier kunt u dineren te midden van ca. 1000 flessen wijn met een gezelschap vanaf 7 tot maximaal 14 personen.

  Maître: Gideon Hooijer

  Sommelier: Erwin de Kler/ Vincent Krassenburg

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Spijs


  8,7

  (336 Recensies)


  eten

  8.8

  service

  8.8

  sfeer

  8.4

  "Heerlijk gegeten bij Spijs"

  8,0
  eten: 8 service: 8 sfeer: 8
  We hadden 3 gangen winnaars menu. Heerlijke gerechten, hoofdgerecht was kalfs haas, super mals. Voorgerecht was ook heel lekker. Vriendelijke bedienend personeel. Kortom het eten bij Spijs is super lekker.
  -

  "Hernieuwde kennismaking!"

  9,3
  eten: 8 service: 10 sfeer: 10
  Ook dit keer weer een mooie avond bij Spijs: fijne bediening, prettig licht, bijzondere sfeer en inrichting, goede akoestiek, uitstekend eten, goede open wijnen geproefd (op temperatuur!). Kortom, opnieuw een hele prettige ervaring op deze aantrekkelijke Scheveningse plek.
  -

  "goed adres"

  8,0
  eten: 9 service: 8 sfeer: 7
  In het kader van de restaurantweek weer gegeten bij Spijs. Blijft een zeer aan te bevelen Restaurant. Prima toelichting zowel over de gerechten als over de bijhorende wijn.
  -

  ""

  8,7
  eten: 10 service: 8 sfeer: 8
  Heerlijk eten, echt verwennerij. Als je iets te vieren hebt, doe het hier, je zult niet worden teleurgesteld. Smakenpalet en prima verzorging
  -

  "Fantastisch!"

  8,7
  eten: 10 service: 8 sfeer: 8
  Vorige week bij Spijs gegeten en aldaar genóten van een enorme smaakbeleving, van voorafje tot en met toetje en dit alles in een vriendelijke behandeling van het personeel! Stér waardig en de klant is écht koning!
  -

  "Gezellig"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Iedere keer dat wij hier eten hebben wij het naar onze zin, wij krijgen een tafel in de serre en voelen dat wij welkom zijn ,altijd een vriendelijk gezicht en een praatje en natuurlijk een heerlijke maaltijd want daar kom je tenslotte voor. Wij hebben wederom genoten !!!!!!!!!
  -