Restaurant The Raffles in Den Haag

Over Restaurant The Raffles

The Raffles
Javastraat 63 , 2585 AG Den Haag

In Restaurant The Raffles in Den Haag krijgt de term 'tempo doeloe' een bijzondere betekenis.

Eigenaar Frank Deuning liet zich bij het inrichten van The Raffles leiden door het interieur, zoals hij dat kende van de foto's van het huis van zijn grootouders in Midden-Java. De Ikat tafelkleden, het Wedgwood servies en het Yogya tafelzilver doen verloren tijden herleven. Ook de keuken is geïnspireerd op de familie traditie; klassieke gerechten uit Midden-Java en daarnaast specialiteiten uit de hele archipel, Maleisië en Singapore. De wijnkaart is internationaal samengesteld met bekende en onbekende wijnen uit Europa, maar ook uit de "nieuwe wereld".

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant The Raffles


9,2

(42 Recensies)


eten

9.3

service

9.2

sfeer

8.9

"een avondje genieten van exclusieve javaanse keukengeheimen"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
met aandacht en liefde geserveerd en met veel uitleg van herkomst was het een heerlijke smaakvolle avond
-

"Een geslaagde avond!"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
We hebben last minute gereserveerd o.b.v. De hoge beoordeling op IENS, en de verwachting werd geheel waargemaakt. Heerlijk avondvullend gedineerd, goede bediening en prettige ambiance. Klein verbeterpuntje is het materiaal van het bestek, wat je op je tong ‘proeft’.
-

"Javaanse heerlijkheid!"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Mooie gerechten, volop smaak. Niet te heet, de smaken blijven mooi bewaard. Huiskamer sfeer. Vraag om de uitleg van de familiehistorie, is een mooi verhaal. Wij misten alleen een achtergrondmuziekje.
-

"Mooie beleving!"

8,0
eten: 8 service: 8 sfeer: 8
Bijzondere avond gehad bij The Raffles! Het eten was heerlijk, elk gerecht met zorg bereid en net dat beetje extra. De ambiance is ook bijzonder, het gevoel hebben dat je op vakantie bent in je eigen stad!
-

"Heerlijk eten!"

6,7
eten: 8 service: 6 sfeer: 6
Het eten was heerlijk! Geweldige smaken. De opmaak van het bord viel wel erg tegen. Aardige, lieve mensen, maar er werd niet gevraagd of het eten smaakte en de verschillende wijnen werden niet erg goed beschreven. Wel heel fijn dat er een andere keuze gemaakt mocht worden voor de dessertwijn!
-

"Geweldig"

9,3
eten: 10 service: 8 sfeer: 10
De gerechten overstegen de stoutste verwachtingen, wat een smaaksensaties en zonder te overdrijven in de presentatie deden de gerechten het werk om ons te laten genieten. Wij komen zeker terug.
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant The Raffles