Diningcity Deal: Subliem 3-gangen Winnaars menu € 31,50


.

Restaurant De Witte Zwaan is een van de winnaars van de Restaurant Week 2018!


Op basis van reviews van gasten is
restaurant De Witte Zwaan gekozen tot een van de winnaars van regio Utrecht tijdens de Nationale Restaurant Week 2018, met een fantastisch cijfer van een 9,67.

Wil je het winnende 3-gangen diner (nogmaals) proeven voor slechts 31,50 euro per persoon? Boek dan nu jouw tafeltje en eet de sterren van de hemel!

 • Te reserveren t/m 11 november 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Diningcity Deal: Culinair genieten met 5-gangendiner + amuse € 47,50 € 64,50


  D3e6e922 a072 4101 9b3f 0b484a8d8261
  € 47,50
  Van € 64,50
  Korting 30%
  Voordeel € 17,00

  .

  Bij restaurant De Witte Zwaan in het pittoreske De Bilt vind je de ideale ambiance om te genieten van gastronomische gerechten. De chef werkt met lichte en elegante sauzen en verrast je met bijzondere smaken, combinaties en producten van het seizoen. 
   
  Wil jij het 5 gangen menu ook proeven? Reserveer dan snel!
   
 • Te reserveren t/m 31 oktober 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant De Witte Zwaan

  De Witte Zwaan
  Dorpsstraat 8 , 3732 HJ De Bilt

  Restaurant de Witte Zwaan is gelegen midden in het ‘oude dorp’ van De Bilt. Chef Timo Agterberg en gastvrouw Danique Haaksman heten u van harte welkom om een complete avond te komen genieten van gerechten uit de Frans moderne keuken.

  In het menu worden producten uit het seizoen gebruikt van ambachtelijk werkende (lokale) producenten. Daarbij begeleiden wijnen uit verschillende landen de gerechten, ook hier wordt klassiek met modern gecombineerd. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel, gasten mogen zich thuis voelen en daar hoort een praatje met de kok aan tafel zeker bij!

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant De Witte Zwaan


  9,3

  (43 Recensies)


  eten

  9.6

  service

  9.3

  sfeer

  8.8

  "Heerlijke avond"

  9,0
  eten: 9 service: 9 sfeer: 9
  Heerlijke avond gehad. Leuke kundige bediening met genoeg aandacht. Zalig veel amuses van hoge kwaliteit. tot het einde toe goed!
  -

  "amazing food"

  8,7
  eten: 9 service: 9 sfeer: 8
  the food was amazing. the service is good. the only thing is that they asked €7.50 per head extra for cheese which tasted well but being so tiny.
  -

  "De smaak beleven "

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Wat een gezellige ambiance. We werden gastvrij onthaald en de gastvrouwen en gastheren waren kundig genoeg om ons te adviseren in de extra gerechten. We genoten van de culinaire keuken van Timo. Zelf kwam hij ook nog even een amuse brengen en vragen of dit naar onze wens was. We zijn vorstelijk beloont met alles
  -

  "Top restaurant"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Wat een top restaurant! Het eten was allemaal uitstekend. Mooi gepresenteerd. En de bediening is ook super. Echt aandacht voor de klant. Voordat we met ons verrassingsmenu begonnen kregen we allemaal heerlijke amuses. En ook nog een keer bij het dessert en koffie. Kortom zeker een aanrader voor een echt avondje genieten.
  -

  "Geweldig"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  De Witte Zwaan was voor ons de openbaring van het jaar. Een vriendelijke ontvangst in een fraai aangeklede huiskamersetting. De bediening is zonder uitzondering vriendelijk en informeel maar correct. Leuk dat de keukenbrigade ook aan de tafels verschijnt. Het eten is fenomenaal en zonder meer sterwaardig. Prachtige presentatie, gelaagde smaken, perfecte garing, afwisseling van structuur en temperatuur en een goede wijnpairing. Je wordt van begin tot eind verrast. Wij hadden een topavond en hebben zelden zo lekker gegeten.
  -

  "Top!"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  We hebben genoten van een heerlijke ontdekkingsreis! Originele gerechten en vele leuke verrassingen. Aanrader!
  -