Restaurant De Witte Zwaan in De Bilt

Over Restaurant De Witte Zwaan

De Witte Zwaan
Dorpsstraat 8 , 3732 HJ De Bilt

Restaurant de Witte Zwaan is gelegen midden in het ‘oude dorp’ van De Bilt. Chef Timo Agterberg en gastvrouw Danique Haaksman heten u van harte welkom om een complete avond te komen genieten van gerechten uit de Frans moderne keuken.

In het menu worden producten uit het seizoen gebruikt van ambachtelijk werkende (lokale) producenten. Daarbij begeleiden wijnen uit verschillende landen de gerechten, ook hier wordt klassiek met modern gecombineerd. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel, gasten mogen zich thuis voelen en daar hoort een praatje met de kok aan tafel zeker bij!

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant De Witte Zwaan


9,2

(44 Recensies)


eten

9.6

service

9.2

sfeer

8.7

"uitstekende keuken en toch niet tevreden na afloop"

5,0
eten: 9 service: 3 sfeer: 3
We hebben hier het restaurantweekmenu met 3 gangen gereserveerd en namen daarbij horende wijnarrangement.De keukenbrigade van dit restaurant maakt exquise amuses en gerechten met zeer verfijnde smaakcombinaties. Alles werd op een unieke manier opgemaakt geserveerd. Top! Waarom dan toch niet tevreden: De service was correct vriendelijk en goed geïnformeerd maar bleef zeer onpersoonlijk. Er was geen ontspannen sfeer. Er zat teveel tijd tussen de gangen. De porties waren echt te summier. Er werd,bij aanvang, niet uitgelegd hoe het gereserveerde menu opgebouwd zou zijn, bijvoorbeeld dat we met 4 amuses zouden starten en dit bijna een uur zou vergen. Daardoor kozen we de verkeerde wijn bij de startvraag wat we wilden drinken.We werden tot drie keer overvallen met de vraag of we naast het gereserveerde extra wilden bestellen: eerst of we met oesters wilden starten, daarna of we we een extra gang met vis zouden willen en ten slotte, voorafgaand aan het dessert, of we een kaasplankje wilden; dit steeds zonder uitleg over de kosten en wat bedenktijd door na de vraag informatie op papier met prijzen aan te reiken. Zelfs met de geaccepteerde extra gang en het kaasplankje was onze eetlust na afloop niet voldaan. De drie die het kaasplankje namen vonden alle kazen heerlijk op één na: één van de kazen proefde te sterk en ammoniakachtig van smaak...die was mogelijk dus te oud. Degene die serveerde (overigens degene die het meest ontspannen in de omgang was) begon daarop een discussie over smaken i.p.v. gewoon een ander stukje aan te bieden. Prijzen worden nergens aangegeven; het water is behoorlijk aan de prijs. Al met al: we komen hier niet meer terug ook al zijn de koks goed.
-

"Heerlijke avond"

9,0
eten: 9 service: 9 sfeer: 9
Heerlijke avond gehad. Leuke kundige bediening met genoeg aandacht. Zalig veel amuses van hoge kwaliteit. tot het einde toe goed!
-

"amazing food"

8,7
eten: 9 service: 9 sfeer: 8
the food was amazing. the service is good. the only thing is that they asked €7.50 per head extra for cheese which tasted well but being so tiny.
-

"De smaak beleven "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wat een gezellige ambiance. We werden gastvrij onthaald en de gastvrouwen en gastheren waren kundig genoeg om ons te adviseren in de extra gerechten. We genoten van de culinaire keuken van Timo. Zelf kwam hij ook nog even een amuse brengen en vragen of dit naar onze wens was. We zijn vorstelijk beloont met alles
-

"Top restaurant"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wat een top restaurant! Het eten was allemaal uitstekend. Mooi gepresenteerd. En de bediening is ook super. Echt aandacht voor de klant. Voordat we met ons verrassingsmenu begonnen kregen we allemaal heerlijke amuses. En ook nog een keer bij het dessert en koffie. Kortom zeker een aanrader voor een echt avondje genieten.
-

"Geweldig"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
De Witte Zwaan was voor ons de openbaring van het jaar. Een vriendelijke ontvangst in een fraai aangeklede huiskamersetting. De bediening is zonder uitzondering vriendelijk en informeel maar correct. Leuk dat de keukenbrigade ook aan de tafels verschijnt. Het eten is fenomenaal en zonder meer sterwaardig. Prachtige presentatie, gelaagde smaken, perfecte garing, afwisseling van structuur en temperatuur en een goede wijnpairing. Je wordt van begin tot eind verrast. Wij hadden een topavond en hebben zelden zo lekker gegeten.
-