Diningcity Deal: Schitterend 5-gangen Michelin diner van de Chef € 62,50


5-gangendiner € 62,50

Restaurant Tante Koosje* is een van de populairste van de Restaurant Week 2018!

Op basis van reviews van gasten is restaurant Tante Koosje* gekozen tot een van de populairste tijdens de Nationale Restaurant Week 2018.

Tante Koosje* in Loenen aan de Vecht is een geweldig restaurant waar je je direct thuis voelt. Het franse interieur heeft een landelijke en nostalgische sfeer. Het restaurant heeft een uitmuntende keuken welk niet voor niets al jaren bekroond is met een Michelinster!

Geniet snel van het sublieme 5-gangen Michelin menu voor slechts € 62,50. 

 • Te reserveren t/m 31 mei 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant Tante Koosje*

  Tante Koosje*
  Kerkstraat 1 , 3632 EL Loenen aan de Vecht

  In het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht, in de schaduw van de kerk, ligt aan het pleintje met geknotte bomen en een overweldigende bloemenpracht, een bijzonder restaurant met een bijzondere naam: Tante Koosje.

  Vandaag de dag is Tante Koosje razend populair door de nostalgische sfeer, de uitstekende keuken en de vriendelijke prijzen. 's Zomers waant met zich in Zuid-Frankrijk op het sfeervolle en bebloemde terras aan de voet van de kerk, niet in het minst door een van de mooiste en meest uitgebreide wijnkaarten van Nederland.

  Kortom, voor een nostalgische en culinaire ervaring in een mooie omgeving bent u van harte welkom bij Tante Koosje aan te schuiven.

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Tante Koosje*


  8,8

  (842 Recensies)


  eten

  8.8

  service

  8.8

  sfeer

  8.8

  "Super goed"

  8,3
  eten: 9 service: 7 sfeer: 9
  Alles was uitstekend!Sfeer keuken bediening!!
  -

  "Jammer"

  7,7
  eten: 10 service: 7 sfeer: 6
  Het eten was heerlijk! De uitstraling en sfeer in restaurant is warm en gezellig. Helaas is de kamer ernaast, waar wij bij de deur zaten (tafel 23) niet prettig. Het continue in en uit lopen van het personeel bederft de avond. Iedere keer bij het open gaan van de deur een windvlaag en het langs je tafel heen lopen wordt ervaren als heel storend. Dat heeft een behoorlijke stempel gedrukt op de avond. Daarnaast is het personeel zeer vriendelijk en zakelijk maar heeft weinig persoonlijke aandacht voor de gasten.
  -

  "Heerlijk gegeten"

  9,0
  eten: 9 service: 9 sfeer: 9
  Echt heerlijk gegeten! Prachtige smaken. De moeite waard. Het personeel ontving ons zeer vriendelijk en er hangt een gezellige sfeer in het mooie ouderwets ingerichte restaurant. Is echt een aanrader!
  -

  "Een hele speciale beleving"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Voor het eerst gegeten in dit fantastische restaurant en überhaupt voor het eerst in een Michelin-sterren restaurant. We hadden lang uitgekeken naar deze happening. Een warm welkom door al het personeel maakte onze entree al bijzonder. De hele avond was vol met verrassingen qua voedsel en wijnen. Tussendoor werden ook steeds bijzondere amuses geserveerd. De service was uitstekend maar ook gewoon gezellig. Men wist alles van de gerechten te vertellen en ook van de bijpassende wijnen. Een aanrader voor een echte avond uit. Zeker voor herhaling vatbaar.
  -

  "IN ALLE OPZICHTEN GEWELDIG"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Zeer vriendelijke ontvangst, bediening met goede kennis van zaken en zeer verrassende gerechten uit een uitmuntende keuken, En niet te vergeten heerlijke achtergrond muziek totaal niet storend met o.a. Brel en Aznavour. Het was voor ons een heerlijk avondje uit, we hebben erg genoten. Aan iedereen aan te bevelen!
  -

  "toch een beetje jammer...."

  9,0
  eten: 10 service: 7 sfeer: 10
  We hebben gisteren geweldig gegeten, maar toch geef ik het geheel geen 10. Ik miste de passie en de toewijding bij het personeel deze avond. Het woord nonchalant past denk ik goed. Het water en de wijn werd niet met geduld en toewijding ingeschonken, maar bijna wild in de glazen gedaan. Het neerleggen van nieuw bestek gebeurde met een automatisme en niet met gevoel en toewijding. De kok kwam aan het einde van de avond met een huisgemaakte chocoladetruffel, erg lekker, maar ook bij hem miste ik de passie als je aan de tafel van je klanten komt. Dit past niet bij een restaurant als tante Koosje. Aan de top komen is moeilijk, maar op de top blijven is echt nog veel moeilijker. Ik geef deze recensie niet om te klagen, maar als positief bedoeld leermoment
  -

  Artikelen toegewijd aan: Restaurant Tante Koosje*