Restaurant Tante Koosje* in Loenen aan de Vecht

Over Restaurant Tante Koosje*

Tante Koosje*
Kerkstraat 1 , 3632 EL Loenen aan de Vecht

In het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht, in de schaduw van de kerk, ligt aan het pleintje met geknotte bomen en een overweldigende bloemenpracht, een bijzonder restaurant met een bijzondere naam: Tante Koosje*.

Vandaag de dag is Tante Koosje razend populair door de nostalgische sfeer, de uitstekende keuken en de vriendelijke prijzen. 's Zomers waant met zich in Zuid-Frankrijk op het sfeervolle en bebloemde terras aan de voet van de kerk, niet in het minst door een van de mooiste en meest uitgebreide wijnkaarten van Nederland.

Kortom, voor een nostalgische en culinaire ervaring in een mooie omgeving bent u van harte welkom bij Tante Koosje aan te schuiven.

Lees meer

Klik hier voor de openingstijden en meer

Reviews van Restaurant Tante Koosje*


8,8

(863 Recensies)


eten

8.9

service

8.8

sfeer

8.8

"Culinair feestje"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Met 7 personen onze trouwdag bij tante Koosje gevierd. Een voortreffelijk 5 gangen menu met daarbij een heerlijke wijnarragement. Alle gerechtjes waren van top kwaliteit. Bediening, zeer gastvrij en bekwaam. We komen graag in dit restaurant en het is iedere keer een feestje.
-

"Top!"

8,7
eten: 8 service: 8 sfeer: 10
Voorgerecht; top! Tussengerecht; top! Hoofdgerecht; matig Kazen; top! Wijnen; top! Bediening; top!
-

"Top avond"

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wij hebben een topavond gehad bij Restaurant Tante Koosje. Wat een verwennerij. Fantastisch gegeten met veel verrassingen erbij. En de geadviseerde wijnen pasten perfect bij het eten. Gaan we zeker weer doen.
-

"Heerlijke avond in diverse betekenissen "

10,0
eten: 10 service: 10 sfeer: 10
Wat een mooie rustige avond. Het blijft ern soort huiskamergevoel. De diverse gangen komen soepel en rustig. Goede uitleg en fijn wijn arrangement
-

"Tante Koosje is top!"

8,7
eten: 10 service: 8 sfeer: 8
Het was in een woord fantastisch. De gerechten waren niet alleen een feest voor het oog, maar ook stuk voor stuk heerlijk. Porties niet te groot, groenten lekker knapperig. Leuk die extra amuse voor het dessert. We komen graag terug!
-

"Heerlijk maar enige verbetering mogelijk."

7,7
eten: 7 service: 7 sfeer: 9
Wij zijn met ons gezin in het kader van de restaurant week gaan eten bij Tante Koosje. Omdat we al meedere jaren bij verschillende sterren restaurants hebben gegeten kunnen we, denken wij, een aardig oordeel vellen over het eten, de service en ambiance. Het ontvangst is prima en vriendelijk. De jassen worden aangenomen en aan het eind van het bezoek ook weer netjes teruggegeven een aangereikt. De bediening is goed maar een beetje 'boers'. Hiermee willen we zeggen dat bv het water wat we bij de wijn hadden gekregen 'lomp' werd ingeschonken waardoor de hele tafel vol waterspetters zat. Bij het uitserveren werd netjes verteld welke ingedienten waren gebruikt maar ook hier was het enthousiasme een beetje te zoeken. Verder vonden we het eten vlak. Er was zeker gebruik gemaakt van eersteklas ingedienten maar de combinatie was nou niet echt uitgesproken. Dit is een veilige keuze voor veel gasten maar je komt toch voor een smaaksentatie. Het wijnarrangement was prima en de uitleg van wijnen voldoende. Hoewel niet altijd bekend was uit welke streek de wijn precise kwam. Alles samenvattend prima gegegeten in een gezellige sfeer. Echter voor een restaurant met allure hadden we toch iets meer (mogen) verwacht(en). Volgende keer weer een andere keuze.
-

Artikelen toegewijd aan: Restaurant Tante Koosje*