Diningcity Deal: Fantastisch 5-gangen Michelin Winnaars menu € 59,50


.

Restaurant Tante Koosje* is een van de favorieten van Dining with the Stars 2018!

Restaurant Tante Koosje* was een van de favorieten tijdens Dining with the Stars 2018.

Wil je het populaire 5-gangen diner (nogmaals) proeven voor slechts €59,50 euro per persoon? Boek dan nu jouw tafeltje (en eet de sterren van de hemel)!

 • Te reserveren t/m 31 augustus 2018
 • Niet icm met andere acties
 • De prijs van de deal is per persoon
 • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
 • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
 • Over Restaurant Tante Koosje*

  Tante Koosje*
  Kerkstraat 1 , 3632 EL Loenen aan de Vecht

  In het hart van het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht, in de schaduw van de kerk, ligt aan het pleintje met geknotte bomen en een overweldigende bloemenpracht, een bijzonder restaurant met een bijzondere naam: Tante Koosje.

  Vandaag de dag is Tante Koosje razend populair door de nostalgische sfeer, de uitstekende keuken en de vriendelijke prijzen. 's Zomers waant met zich in Zuid-Frankrijk op het sfeervolle en bebloemde terras aan de voet van de kerk, niet in het minst door een van de mooiste en meest uitgebreide wijnkaarten van Nederland.

  Kortom, voor een nostalgische en culinaire ervaring in een mooie omgeving bent u van harte welkom bij Tante Koosje aan te schuiven.

  Lees meer

  Klik hier voor de openingstijden en meer

  Reviews van Restaurant Tante Koosje*


  8,8

  (852 Recensies)


  eten

  8.9

  service

  8.8

  sfeer

  8.8

  "gezellig en goed"

  9,3
  eten: 9 service: 9 sfeer: 10
  sfeervol restaurant ,uitstekende bediening , eten zeer goed gelukkig nieuwe stoelen zeer comfortabel al met al zeer geslaagd .
  -

  "Tante Koosje"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Was weer geweldig!!!
  -

  "zomeravond"

  8,3
  eten: 9 service: 8 sfeer: 8
  Makkelijk bereikbaar vanuit Amstelveen/Amsterdam. We waren lang geleden hier al eerder met de fiets geweest, maar konden ons er weinig van herinneren. Parkeerplaats (gratis) in de buurt Mooie wolkenloze avond, met veel wind. Terras onder de kerk, bijzonder. Later op de avond werd het ondanks de aangeboden dekens zo fris dat we het dessert binnen hebben gegeten. Plezierig personeel (ook onderling) en professioneel. Begonnen met een mooie fles Menetou Salon van het huis Clément. Leuke amuses, lekkere en soms verrassende gerechten. In het begin was het tempo van uitserveren prima, later liet het iets te wensen over. Een amuse voor het dessert, verrassend. Alles bij elkaar, voor herhaling vatbaar.
  -

  "Geweldig gegeten"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Bij aankomst buiten gezeten, toen het wat kouder werd konden we direct naar binnen. Hele goede sfeer en bovenal fantastisch gegeten.
  -

  "Mooie omgeving en lekker menu"

  8,7
  eten: 10 service: 8 sfeer: 8
  Prachtig 5 gangen menu en heerlijke amuses. Buiten gegeten onder de kerk, super! Enige minpunt: 9,5 euro voor 1 fles water is echt bizar!
  -

  "3e keer op rij geweldig genoten"

  10,0
  eten: 10 service: 10 sfeer: 10
  Mijn vrouw had voor haar verjaardag maar 1 wens; avondje bij tante Koosje. Haar wensen waar ze moeite mee heeft vooraf even doorgegeven en hier werd keurig rekening mee gehouden, ook al bij de amuses. Bediening is altijd keurig zonder stijf of over the top te worden. Maar de 5 gangen waren bovenal weer voortreffelijk!
  -

  Artikelen toegewijd aan: Restaurant Tante Koosje*